Pad cu piatra de presopunctura

Cod: DS20232747
Ofertă Recomandare
184 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

TRANSPORT GRATUIT

Aici vei găsi un pachet pentru picioare plate, haluce, dureri și oboseala piciorului, către care vei primi transport gratuit. Include tampoane de masaj și un tampon de masaj pentru picioare prin presopunctură.

Dacă suferiți de dureri de picioare, un masaj relaxant vă va alina. Aici veți găsi un dispozitiv unic de masaj.

Pentru curatarea perfecta a organismului de substanțe nocive, aducem plasturi detox unici pentru un tratament de detoxifiere lunar.

Găsiți mai multe produse de îngrijire a picioarelor aici.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PAD  DE PIETRE CU PRESIUNE

Pad de piatră de presopunctură este realizat pe baza cunoștințelor medicinei tradiționale chineze. Se bazează pe pietre cu formă specială care acționează precis asupra zonelor reflectorizante individuale. Datorită acestei tehnologii și a mersului obișnuit pe covoraș, există un efect general de vindecare.

Masajul reflexologic al picioarelor este o metodă eficientă, preventivă și curativă. Datorită acestui tampon, este disponibil pentru absolut toată lumea și, mai mult, poți efectua oricând acest masaj reflex chiar tu acasă sau la birou. De asemenea, puteți efectua un masaj de mai multe ori pe zi.

  • Îndepărtează toxinele dăunătoare și întărește sistemul imunitar
  • Ameliorează stresul, oboseala cronică, inflamația și durerea
  • Fără pastile sau substanțe chimice - o soluție pur naturală
  • Rezultate uimitoare fără efecte secundare
  • Reducerea semnificativă a oboselii fizice, elimină durerile de cap, articulațiile și durerile de spate
  • Veți observa imediat un efect pozitiv, este complet sigur de utilizat

 

covoraș de presopunctură

 

PENTRU CARE  PROBLEMELE  ESTE RECOMANDAT PAD DE PIETRE

Pad de masaj pentru presopunctură poate ajuta la detoxifiere, pentru diferite boli precum oboseală, dureri de cap, circulație sanguină deficitară, dureri cronice, sistem imunitar slab, constipație, artrită, reumatism, depresie, inflamatie, umflare și boli ale pielii precum psoriazis, eczeme, seboree și alte boli. Masajul reflex de acupunctura poate ajuta și în bolile cronice pe termen lung.

 

DE ASEMENEA POTRIVIT  PENTRU BOLI ȘI PICIOARE PLATE

Pad de masaj reflectorizant, atunci când este utilizat în mod regulat, ajută la relaxarea piciorului și la creșterea mobilității articulațiilor arcului transversal, la întărirea mușchilor și articulațiilor, la oxigenarea și drenarea deșeurilor. În acest fel, contribuie și ajută la supraîncărcarea mușchiului gambei, creând un cap de călcâi, picioare plate sau un deget mare îndoit al degetelor ciocanului. Picioarele tale vor fi mai sănătoase și fără oboseală.

 

CARE ESTE SECRETUL SUCCESULUI?

Conform medicinei tradiționale chineze, picioarele conțin până la 60 de puncte active cu aproximativ 72.000 de terminații nervoase care afectează direct alte organe și corpul. Acupunctura a fost practicată în medicina tradițională chineză de mii de ani. Astăzi, este una dintre cele mai recunoscute terapii adjuvante din lume.

Punctele de acupunctură de pe picioare pot stimula întregul corp și pot îmbunătăți funcționarea acestuia în timp. Pe aceste puncte se concentrează un tampon de piatră special, pe care le masează, le perfuzează și le activează, susținând astfel procesul de regenerare naturală a întregului corp.

 

covoraș de pietriș pentru masaj prin presopunctură

 

Cum funcționează Pad de Piatră

Tamponul se bazează pe principiul reflexologiei - eliberează substanțe toxice acumulate care împiedică fluxul de energie prin corp. În timpul utilizării, presează proeminențele individuale pe punctele de presopunctură de pe picioare. În acest fel, intenționat hidratează, oxidează și are efect regenerativ. În special, susține metabolismul celular și crește secreția glandelor endocrine. Crește conductivitatea impulsurilor nervoase și blochează eficient transmiterea impulsurilor patologice către centrul nervos, activând în același timp funcția țesuturilor și organelor. Tamponul are un efect pozitiv asupra întregului organism și susține funcțiile corecte ale tuturor organelor importante. În plus, întărește mușchii și articulațiile picioarelor și astfel previne formarea picioarelor plate.

 

UTILIZARE SIMPLA SI EFICIENTA

Vă recomandăm să călcați pe covor cu picioarele goale aproximativ 10-15 minute pe zi pentru a masa punctele reflexe de pe picioare. Pernuța de masaj poate fi folosită în mai multe moduri. Poți să-ți masezi picioarele stând așezat, apăsând pe „harta” picioarelor, sau le poți masa mergând pe acest covoraș de masaj. Punctele de presopunctură pot fi sensibile, așa că s-ar putea să simți un fior sau chiar durere în timpul primului masaj.

AVERTISMENT: După presopunctură, toată lumea ar trebui să bea multă apă. Acest lucru elimină deșeurile din corp.

 

DIMENSIUNI

Lungime tablă (desfăcută): 140 cm

Latime tabla (desfășurată): 35 cm


 

SFATUL NOSTRU

PAPUCI DE MASAJ UNIC

papuci de masaj de presopunctură

Papucii de masaj unici sunt potriviți pentru probleme cu picioare plate, boltă slabă a piciorului, hallux, dureri și oboseală frecventă a piciorului.

 

 

INSERȚII UNICE DE MASAJ

branturi cu masaj magnetic pentru pantofi

Bucurați-vă din nou de bucuria mișcării, răsfățați-vă picioarele. Aceste tampoane unice pentru masaj pentru picioare plate vă vor ajuta în acest sens.

 

 

BRANȚURI CU GEL PENTRU PANTOFI

branțuri cu gel pentru pantofi

Faceți cunoștință cu aceste tampoane de gel unice construite cu tehnologie de gel de masaj extra eficientă, care asigură absorbția șocurilor pe tot parcursul zilei.

 

 

INSERȚII UNICE DE GEL PENTRU PANTOFII

branț pentru încălțăminte - protector pentru călcâi

Faceți cunoștință cu aceste protectori unice pentru călcâi cu gel, potrivite pentru probleme de călcâidureri de călcâi, vânătăi, piele uscată și crăpată a călcâiului și alte probleme.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: