Dispozitiv de masaj shiatsu cald pentru picioare

Cod: DS76879891
355 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 

Maser shiatsu profesional pentru picioare pentru un masaj perfect și profund al tuturor părților musculare. Dacă suferi de dureri de picioare, oboseala, umflarea picioarelor, membre reci, esti un sportiv activ, stai în picioare în orice moment, acest aparat este doar pentru tine. De acum te poți răsfăța cu un masaj benefic oricând și oriunde.

Datorită celor 18 capete de masaj eficiente cu puncte de căldură în infraroșu, vă masează perfect picioarele și vă oferă un masaj profund relaxant.

Puteți alimenta aparatul de masaj pentru picioare direct de la rețea. Materialele de cea mai înaltă calitate garantează funcționalitatea și performanța produsului. Designul ergonomic asigură o utilizare ușoară și confortabilă.

 • Pentru a ameliora tensiunea musculară, rigiditatea și durerea
 • Îmbunătățește gama de mișcare
 • Regenerează mușchii și ameliorează durerea și umflarea
 • Reduce timpul de recuperare și accelerează încălzirea
 • Potrivit și pentru picioarele plate și probleme cu arcul piciorului
 • Ajută la regenerare, leziuni și dureri

 

SFATUL NOSTRU

Efectul de vindecare este adus de pietrele speciale de masaj cu lavă.

De asemenea, aducem o soluție pentru corectarea coloanei vertebrale și eliminarea posturii proaste - Corector ortopedic pentru o postură corectă

Dacă aveți dureri de spate, vă poate ajuta un masaj al spatelui sau un scaun medical

O rolă de masaj este potrivită pentru ameliorarea durerilor musculare

Încercați și alte ajutoare pentru masaj

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DISPOZITIV DE MASAJ PICIOARE SHIATSU

Toată lumea, de la sportivi profesioniști la oameni care lucrează toată ziua în picioare până la persoanele cu dureri cronice, iubesc acest puternic covoraș de masaj shiatsu pentru picioare din mai multe motive.

Capetele de masaj rotative cu 18 proeminențe de masaj asigură un masaj intens și profund, ameliorează durerea, ameliorează tensiunea, susțin circulația sângelui și aduc o relaxare perfectă.


Dispozitiv de masaj shiatsu

 

OBȚINEȚI INFRAMASAJUL DVS

Răsfățați-vă cu un masaj unic cu infraroșu. Capetele de masaj cu infraroșu vă vor oferi căldură plăcută, vă vor sângera picioarele și le vor oferi o senzație benefică de relaxare. Îți vor încălzi plăcut picioarele. Ideal și pentru persoanele cu congestie insuficientă a picioarelor.

 

PENTRU CINE ESTE POTRIVIT ECHIPAMENTUL DE MASAJ?

 • Pentru persoanele care suferă de dureri de picioare, umflături și membre slab congestionate
 • Pentru sportivi și oameni activi
 • Pentru picioare plate și probleme cu arcul piciorului și degetul lăsat
 • Pentru a simți picioarele grele și obosite
 • Când este stresat și încordat
 • Pentru toți cei care iubesc un masaj relaxant

 

POTRIVIT PENTRU PICIOARE PLATE, ARCUȚI ȘI PROBLEME HALUX

Exercițiile fizice sunt importante pentru picioarele plate, probleme cu arcul, haluxe sau în picioare lungi. Covorașul de masaj exersează temeinic și vă masează picioarele. Această mișcare exersează mușchii picioarelor, îi întărește, ceea ce duce la îmbunătățirea naturală și regenerarea picioarelor tale.

 

ECONOMISIȚI TIMP ȘI BANI

Opriți tratamentele prea scumpe la centrul de masaj. Cumpărați un covoraș de masaj și economisiți. De asemenea, veți economisi timp prețios. De acum încolo te poți face masaj în orice moment în confortul casei tale.


aparat de masaj pentru picioare stiahtsu

 

DESIGN ERGONOMIC

Pernuța de masaj pentru picioare este concepută pentru a se potrivi tuturor. Designul ergonomic ajută la ameliorarea tensiunii musculare din picioare, oferindu-le ușurare și relaxare.

 

PRELUCRARE DE CALITATE

Pernuța de masaj shiatsu pentru picioare este realizată din materiale de cea mai înaltă calitate, ceea ce garantează funcționalitatea și longevitatea produsului. Aparatul are o formă unică care permite un masaj perfect. Datorită formei sale ergonomice, utilizarea sa va fi o adevărată experiență.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • putere: 32W
 • frecventa: 50 Hz
 • tensiune: 220V
 • stimulează zona mameloanelor
 • ameliorează durerea și relaxează
 • 18 puncte de masaj rotative
 • Lumină infraroșie
 • dimensiuni: 36/32 / 8cm

 

SFATUL NOSTRU

 

DISPOZITIV PUTERNIC DE MASAJ SHIATSU

 

aparat profesional de masaj shiatsu

 

Aparat profesional de masaj shiatsu pentru un masaj perfect și profund al tuturor părților musculare. Dacă suferi de dureri la gat, muschi, spate, picioare, picioare, ești un sportiv activ sau iubești un masaj de relaxare, acest aparat este doar pentru tine. De acum te poți răsfăța cu un masaj benefic oricând și oriunde.

 

 

PERNĂ UNICĂ DE MASAJ TERMIC PENTRU ȘEZUT

 

pernă de masaj termic pentru șezut

 

Încercați o pernă de masaj termic frumoasă pentru șezut și veți simți imediat o ușurare a durerii asociate cu multe afecțiuni ale coloanei vertebrale, cozii, hemoroizilor, oaselor pelvine sau diverse afecțiuni post-chirurgicale.

 

 

DISPOZITIV DE MASAJ PICIOARE EXCELENT

 

aparat de masaj senzațional pentru picioare

 

Încercați senzaționalul aparat de masaj pentru picioare și în câteva minute veți obține alinare de durerile de picioare cauzate de munca pe tot parcursul zilei, călătorii sau cumpărături.

 

 

DISPOZITIV EFICIENT DE MASAJ CU COMPRESIA AERULUI PENTRU PICIOARE

 

maser eficient pentru picioare cu compresie de aer

 

Faceți cunoștință cu aparatul de masaj eficient pentru picioare cu compresie de aer, care oferă îngrijire și tratament de înaltă calitate pentru picioarele dvs. Vă va oferi un masaj complet, relaxant și regenerant, ameliorarea oboselii și disconfortului picioarelor și îmbunătățirea circulației sanguine.

 

 

PENTRU MASAJ PUTERNIC

 

saltea de masaj puternică - saltea de masaj

 

Cunoașteți această saltea de masaj grozavă - saltea de masaj pentru un masaj perfect și profund al tuturor părților musculare. Dacă suferi de dureri de gat, spate si umeri, ești un sportiv activ sau iubești un masaj de relaxare, acest aparat este doar pentru tine. De acum te poți răsfăța cu un masaj benefic oricând și oriunde.

 

 

OCHELARI DE MASAJ PROFESIONIȘTI PENTRU OBOSEALĂ ȘI DURERI DE OCHI ȘI CAP

 

ochelari de masaj profesioniști pentru oboseală și dureri de ochi și cap

 

Faceți cunoștință cu acești ochelari de masaj unici cu un masaj vibrant unic. Sunt destinate problemelor de ochi si dureri de cap, migrene, sindromul ochiului obosit dar și unui masaj de relaxare.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: