Incalzire electrica papuci pentru picioare

Cod: DS81523309
279 RON –9 % 252 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Încălzitor profesional pentru picioare pentru încălzirea rapidă a picioarelor.

Daca suferi de dureri de picioare, oboseala, membre reci, esti un sportiv activ, stai tot timpul pe picioare la serviciu, acest aparat este doar pentru tine. De acum, te poți răsfăța cu căldură caldă și benefică oricând și oriunde.

Răsfățați-vă cu un confort unic și o căldură benefică. Dispozitivul este fabricat din materiale speciale care sunt foarte încălzitoare și termoreglabile. Sursa electrică puternică vă va oferi căldura necesară în doar câteva momente.

Puteți alimenta papucul de încălzire pentru picioare direct de la rețea. Materialele de cea mai înaltă calitate sunt o garanție a funcționalității și performanței produsului. Designul ergonomic asigură o utilizare ușoară și confortabilă.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PAPUCI UNICI DE ÎNCĂLZIRE ELECTRICĂ

Urăști și iarna în serile reci? Vrei sa te incalzesti rapid si eficient? Cea mai urâtă iarnă este de la picioare. Aducem o soluție grozavă. Pernă electrică puternică pentru picioare pentru căldură instantanee. Papucul este maxim sigur, ușor de întreținut și utilizat.


papuci electrici caldi

 

PRIMUL AJUTOR ÎMPOTRIVA RĂCELII

Papucul electric este un companion ideal chiar și în caz de răceală sau gripă. Căldura plăcută vă va încălzi perfect și vă va oferi relaxarea și odihna dorite.

 

PENTRU TOȚI CE IUBESC CALDUL

Ești unul dintre acei oameni care iubește căldura? Acest papuc electric puternic pentru picioare îți va garanta confortul termic necesar pentru cea mai plăcută relaxare. Este moale și plăcut la atingere. Pur și simplu te vei îndrăgosti de acest papuc electric. Te va caldi perfect. Materialul moale și confortabil te va răsfăța. Te vei simți ca un nor.


papuci de masaj incalzitori

 

PENTRU CĂLDURĂ IMEDIATĂ

Datorită sursei de alimentare puternice și materialelor speciale, care sunt în același timp minunat de plăcute la atingere, papucii oferă instantaneu o căldură benefică. Datorită nivelurilor de încălzire, vei alege o temperatură care să ți se potrivească. Bucurați-vă de căldură și confort unic.

 

CEI MAI POPULARI PAPUCI DE ÎNCĂLZIRE

Acest papuc este cel mai popular papuc de încălzire vândut în prezent. Este extrem de popular datorită calității sale unice, materialului perfect și designului deosebit. Alăturați-vă milioanelor de utilizatori mulțumiți.

 

POTRIVIT PENTRU TOȚI

Papucii cu încălzire electrică vor cuceri cu adevărat pe toată lumea. Este potrivit pentru copii, adulți, bărbați, femei, dar cu siguranță este cel mai apreciat de persoanele în vârstă. De asemenea, este ideal ca un cadou original pentru orice sărbătoare.


papuci de masaj electric

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

În producție au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate cu tehnologie modernă de producție. Astfel poți fi sigur că acești papuci de încălzire te vor servi cu fidelitate. Este mult mai rezistentă decât o pătură obișnuită, mai caldă, mai practică, mai plăcută la atingere și, de asemenea, stilată.


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: