Papuci confortabili cu microunde încălzite

Cod: DS10671187
105 RON / ks
În stoc (>5 ks)

Încercați papucii confortabili cu microunde încălzite și bucurați-vă de o căldură și un confort de neegalat chiar și în zilele mai reci și de iarnă.

Acești papuci de casă versatili au un interior detașabil pe care îl puteți pune în cuptorul cu microunde, îl puteți încălzi și apoi puteți folosi căldura radiantă din pungă direct în papuci.

Datorită capacităților lor excelente de termoreglare, papucii vă vor ține cald până la 60 de minute, în timp ce încălzirea în cuptorul cu microunde timp de maximum 90 de secunde este suficientă.

În plus, căldura plăcută oferită de papucii de încălzire cu microunde vă va scuti picioarele de durere și veți simți imediat efectele relaxante ale acestora.

Manipularea și chiar curățarea plăcuțelor de încălzire cu microunde este într-adevăr foarte ușoară, rapidă și convenabilă. Vă veți bucura de căldura plăcută.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PAPUCI CU MICROUNDE ÎNCĂLZITE FRUMOS ÎNCĂLZITE

Mai ai picioarele reci? Ai frisoane pe spate? Trebuie pur și simplu să vă încălziți. În acest moment există papuci cu microunde încălzite, drăguți și unici, doar pentru tine. Ei nu sunt doar minunat de calzi, ci și foarte confortabili, într-adevăr.

Cu acești papuci de încălzire unici, nu vă va mai fi niciodată frig în picioare acasă.

 

 papuci încălziți unici pentru cuptorul cu microunde

AMELIORAREA DURERII DE PICIOR

Acești papuci excepționali pentru microunde au un sistem special de reținere a căldurii. Garantat pentru a oferi picioarelor dvs. ușurare și confort. Ameliorează uimitor durerile de picioare și au efecte relaxante excepționale asupra picioarelor dumneavoastră.

De asemenea, picioarele tale merită o relaxare plăcută și căldură.

 

ȚESĂTURĂ FLEXIBILĂ ȘI ADAPTABILĂ

Uimitorii papuci de încălzire cu microunde sunt confecționați dintr-un material elastic foarte plăcut. Sunt unisex, deci sunt o alegere excelentă atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Lungimea acestor papuci de încălzire cu microunde este de aproximativ 27 cm, în timp ce materialul, datorită elasticității sale, se adaptează în mod adecvat la piciorul dvs. în intervalul de mărimi 36-45.

Acești papuci confortabili au o talpă antiderapantă fiabilă, practică și de înaltă calitate.

 

PUNGI DETAȘABILE POTRIVITE PENTRU ÎNCĂLZIREA ÎN CUPTORUL CU MICROUNDE

Căldura oferită de acești papuci de încălzire excelenți, practici și confortabili, care pot fi încălziți la cuptorul cu microunde, este radiată de o pungă interioară umplută cu mărgele. Aceste mărgele din pungă pot fi îndepărtate și încălzite în cuptorul cu microunde. Căldura din punga cu aceste mărgele unice vă încălzește apoi picioarele în papuci.

 

 papuci încălziți unici pentru cuptorul cu microunde

GENEREAZĂ CĂLDURĂ TIMP DE APROXIMATIV 60 DE MINUTE

Încălzirea pungii cu bile de încălzire în cuptorul cu microunde este într-adevăr perfect igienică și, în același timp, foarte rapidă. Pur și simplu puneți punga în cuptorul cu microunde timp de 90 de secunde și vă puteți bucura de papuci plăcut încălziți.

Picioarele dumneavoastră vor fi apoi încălzite timp de până la 60 de minute. Ideal pentru relaxare și pentru încălzirea generală a corpului.

 

UȘOR ȘI CONFORTABIL DE UTILIZAT

Utilizarea papucilor de încălzire este foarte ușoară și convenabilă. Acești papuci de încălzit la îndemână, care pot fi folosiți la microunde, au un fermoar care facilitează manipularea pungilor de încălzire.

 • Scoți pungile din papuci, le pui în cuptorul cu microunde timp de 90 de secunde.
 • Puneți înapoi sacii de încălzire în papuci.
 • Vă puteți bucura de încălzirea plăcută a picioarelor timp de până la 60 de minute.

Acești papuci sunt un companion excelent, practic și neprețuit pentru iernile reci.

 

CURĂȚARE RAPIDĂ

De asemenea, curățarea acestor tampoane de încălzire este într-adevăr incredibil de rapidă și ușoară. Pur și simplu scoateți sacii de încălzire, spălați pur și simplu papucii și lăsați-i să se usuce.

 

 papuci încălziți unici pentru cuptorul cu microunde

SPECIFICAȚII TEHNICE

 • Material: poliester
 • Perle de încălzire
 • Design modern și ergonomic
 • Tip: unisex
 • O mărime
 • Culoare: albastru
 • Țesătură flexibilă și adaptabilă
 • Încălzire igienică și rapidă: 90 s max.
 • Protecție termică: aprox. 60 min.
 • Pungi interioare din perle de încălzire: pot fi îndepărtate și încălzite în cuptorul cu microunde
 • Convenabil și ușor de utilizat
 • Curățare ușoară
 • Aproximativ. Lungime: 27 cm

SFATUL NOSTRU

INSERȚ ELECTRICE SPECIALE ÎNCĂLZIRE PENTRU PANTOFI

branțuri electrice încălzite pentru încălțăminte

Branțurile electrice puternice vă mențin picioarele calde chiar și pe vremea cea mai rece. Sunt ideale pentru sporturi de iarnă, drumeții montane, dar și pentru ținute casual.

 

 

INSERȚI TERMO SPECIALE DE ÎNCĂLZIRE PENTRU PANTOF

Încălzitoare pentru picioare de unică folosință

Datorită compoziției lor unice, branțurile calde oferă o ușurare perfectă și un efect terapeutic. Căldura uscată pătrunde profund, ajută la încălzire și sângerare.

 

 

PĂTURĂ ELECTRICĂ UNICĂ

pătură electrică încălzită pe spate

Faceți cunoștință cu această pătură specială de încălzire electrică pe spatecare vă va proteja perfect de frig și frig, chiar și în cele mai reci seri de iarnă.

 

 

PERNĂ ELECTRICĂ UNICĂ DE ÎNCĂLZIRE

 

placa de incalzire electrică

 

Cunoașteți această pernă specială de încălzire electrică care vă va proteja perfect de frig și frig chiar și în cele mai friguroase seri de iarnă.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: