Placa de incalzire electrică

Cod: DS51367728
235 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți această pernă specială de încălzire electrică care vă va proteja perfect de frig și frig chiar și în cele mai friguroase seri de iarnă. Este o soluție ideală pentru vizionarea televizorului, citirea, relaxarea, somnul și alte activități.

Veți aprecia și pernă electrică dacă sunteți răcit sau suferiți de dureri de spate, dureri articulare și alte probleme. Căldura uscată benefică vă va oferi ușurare în câteva momente.

Este fabricat din materiale speciale care sunt foarte încălzitoare și termoreglabile. Sursa electrică puternică vă va oferi căldura necesară în doar câteva momente.

Răsfățați-vă cu un confort unic și o căldură benefică. Pernuța de încălzire este extrem de plăcută la atingere și nu mușcă, așa că te vei simți special cu ea.

Și în plus, arată incredibil de bine. Dimensiunile ideale, calitatea extraordinară a materialelor și a producției fac din această pătură un produs premium în categoria sa de preț.


 

SFATUL NOSTRU

Aici veți găsi o ofertă de la produsele noastre de încălzire electrică în diferite dimensiuni și pentru diferite părți ale corpului.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PERNĂ ELECTRICĂ UNICĂ DE ÎNCĂLZIRE

Urăști și iarna în serile reci? Vrei sa te incalzesti rapid și eficient? Aducem o soluție grozavă. Pernă electrică puternică pentru căldură instantanee. Pătura este extrem de sigură, ușor de întreținut și utilizat.

 
pernă-de-încălzire

 

IDEAL PENTRU DIFICULTĂȚI DE MIȘCARE

Perna electrica iti va oferi un efect terapeutic benefic. Căldura uscată poate aduce alinare pentru probleme reumatice, dureri de spate, dureri articulare, dureri musculare, circulație insuficientă a sângelui, infecții ale tractului urinar și alte probleme. Prin încălzirea blândă și uniformă a întregului corp, circulația sângelui este îmbunătățită, ceea ce îmbunătățește starea de bine și mobilitatea generală.

 

PRIM AJUTOR PENTRU RĂCELI

Perna electrica este un companion ideal chiar și în caz de răceala sau gripa. Căldura plăcută vă va încălzi perfect și vă va oferi relaxarea și odihna dorite.

 

PENTRU TOȚI CARE IUBESC CĂLDURA

Ești unul dintre acei oameni care iubesc căldura? Aceasta perna electrica puternica îți va garanta confortul termic necesar pentru cea mai plăcută relaxare. Este moale si plăcut la atingere. Pe scurt, o să-ți placă această pernă. Se încălzește rapid și vă va menține perfect de cald. Materialul moale și confortabil vă va înveseli. Te vei simți ca pe un nor.


electric-incalzire-perna

 

DIMENSIUNE PERFECTĂ

Aceasta placa de încălzire oferă un confort de neprețuit datorită dimensiunilor ideale de 60x30 cm, care asigura o utilizare versatilă si depozitare și portabilitate ușoară. Îl poți lua cu tine confortabil oriunde, îl poți folosi pe un scaun de birou, într-un fotoliu în pat și oriunde ai nevoie.

 

PENTRU INCALDURA INSTANTATA

Datorită sursei de alimentare puternice și materialelor speciale, care sunt, de asemenea, uimitor de plăcute la atingere, pătura oferă imediat căldură benefică. Datorită celor 3 niveluri de încălzire, puteți alege temperatura care vi se potrivește. Bucurați-vă de căldură și confort unic.

 

POTRIVIT PENTRU TOȚI

Pătură electrică încălzită cucerește cu adevărat pe toată lumea. Este potrivit pentru copii, adulți, bărbați, femei, dar cu siguranță persoanele în vârstă îl vor aprecia cel mai mult. De asemenea, este ideal ca un cadou original pentru orice sărbătoare.


incalzire-perna-electric

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE

În producție au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate cu tehnologie modernă de producție. Astfel ești sigur că această pătură te va servi cu fidelitate. Este mult mai rezistentă decât o pătură obișnuită, mai caldă, mai practică, plăcută la atingere și, în plus, stilată.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Număr de niveluri de încălzire: 3
  • Dimensiuni: 60 x 30 cm
  • Cronometru de siguranță de 90 de minute

 

SFATUL NOSTRU

INSERȚ ELECTRICE SPECIALE ÎNCĂLZIRE PENTRU PANTOFI

branțuri electrice încălzite pentru încălțăminte

Branțurile electrice puternice vă mențin picioarele calde chiar și pe vremea cea mai rece. Sunt ideale pentru sporturi de iarnă, drumeții montane, dar și pentru ținute casual.

 

 

PAPUCI CU MICROUNDE ÎNCĂLZITE FRUMOS ÎNCĂLZITE

papuci confortabili cu microunde încălzite

Încercați papucii confortabili cu microunde încălzite și bucurați-vă de o căldură și un confort de neegalat chiar și în zilele mai reci și de iarnă.

 

 

INSERȚI TERMO SPECIALE DE ÎNCĂLZIRE PENTRU PANTOF

Încălzitoare pentru picioare de unică folosință

Datorită compoziției lor unice, branțurile calde oferă o ușurare perfectă și un efect terapeutic. Căldura uscată pătrunde profund, ajută la încălzire și sângerare.

 

 

PĂTURĂ ELECTRICĂ UNICĂ

pătură electrică încălzită pe spate

Faceți cunoștință cu această pătură specială de încălzire electrică pe spatecare vă va proteja perfect de frig și frig, chiar și în cele mai reci seri de iarnă.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: