Pătură unică cu mâneci

Cod: DS58663253
179 RON –26 %
Pătură unică cu mâneci
179 RON –26 % 132 RON / ks
În stoc (>5 ks)

Faceți cunoștință cu pătura specială pentru televizor cu mâneci care vă va proteja perfect de frig și de frig. Este ideală pentru a vă uita la televizor, a citi, a broda, a vă relaxa și pentru alte activități.

Acesta este fabricat din materiale speciale care încălzesc și termoreglează foarte bine. Datorită mânecilor, nu trebuie să vă descoperiți atunci când schimbați, mâncați sau beți ceai, astfel încât nu veți scăpa de căldură.

Bucurați-vă de un confort de neegalat și de o căldură benefică. Pătura TV este extrem de moale la atingere și nu mușcă, așa că vă va face să vă simțiți special. În plus, arată incredibil de bine. Dimensiunile ideale, materialele de o calitate excepțională și calitatea excepțională a fabricației fac din această pătură un produs premium în gama sa de preț.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

UNIC PĂTURĂ TV CU MÂNECI

Nu-i așa că urăști când trebuie să scoți mâinile de sub pătură în serile reci de iarnă și ți se face din nou frig? Iată soluția - această pătură unică cu mâneci care vă permite o libertate de mișcare unică și o căldură perfectă în același timp. Indiferent de activitatea pe care o faceți, această pătură vă va ține mereu cald. Mânecile vă permit să luați o ceașcă de ceai, o telecomandă sau o carte fără să vă descoperiți.

 

Pătură unică cu mâneci

 

ORIUNDE FOLOSIȚI PĂTURA

Nu contează ce activitate faceți, fie că citiți o carte, vă uitați la televizor, jucați jocuri video sau alte activități. Pur și simplu veți iubi această pătură. Vă va ține perfect de cald. Materialul moale și confortabil vă va ține îmbrățișat. Vă veți simți ca și cum ați fi într-un nor.

 

MĂRIMEA PERFECTĂ

Această pătură pentru televizor oferă un confort neprețuit datorită dimensiunilor sale ideale de 180 x 210 cm, care asigură o utilizare versatilă și o depozitare și portabilitate ușoară. Luați-o cu dvs. în mod convenabil peste tot.

 

MATERIALE DE CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE

În procesul de producție au fost folosite materiale de cea mai bună calitate și tehnologii moderne de producție. În acest fel, puteți fi siguri că această pătură vă va servi mulți ani. Este mult mai durabilă decât o pătură normală, mai caldă, mai practică, mai plăcută la atingere și, în plus, elegantă.

 

 Pătură unică cu mâneci

PENTRU CĂLDURĂ INSTANTANEE

Datorită materialelor speciale care sunt, de asemenea, minunat de plăcute la atingere, pătura oferă o căldură benefică. Atunci când doriți să beți ceva de băut, să mâncați ceva sau să schimbați canalul, nu veți simți lipsa căldurii. Nu mai trebuie să vă descoperiți. Bucurați-vă de căldură și confort de neegalat.

 

CEA MAI POPULARĂ PĂTURĂ

Această pătură este cea mai populară pătură vândută în prezent. Este extrem de populară datorită calității sale unice, cu materiale perfecte și design special. Alăturați-vă milioanelor de utilizatori mulțumiți.

 

POTRIVIT PENTRU TOATĂ LUMEA

Pătura cu mâneci va cuceri cu adevărat pe toată lumea. Este potrivită pentru copii, adulți, bărbați, femei, dar în mod clar persoanele în vârstă o vor aprecia cel mai mult. Este, de asemenea, ideală ca un cadou original pentru orice sărbătoare.

 

 Pătură unică cu mâneci

SPECIFICAȚII TEHNICE

  • culoare: gri
  • material: poliester
  • Dimensiunea pungii: 20 x 30 cm
  • Dimensiunea manșonului: 68 x 50 cm
  • dimensiuni totale (lățime / înălțime): 180 x 210 cm
  • greutate: 1,147 kg

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: