Pătură electrică încălzită pe spate

Cod: DS60420946
275 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu această pătură specială de încălzire electrică pe spate, care vă va proteja perfect de frig și frig, chiar și în cele mai reci seri de iarnă. Este o soluție ideală pentru vizionarea televizorului, citit, relaxare și alte activități.

Este realizat din materiale speciale care sunt foarte calde și termoreglabile. Sursa de alimentare puternică vă va furniza căldura necesară în câteva momente.

Răsfățați-vă cu un confort unic și o căldură benefică. Pătura de încălzire este extrem de plăcută la atingere și nu mușcă, așa că te vei simți excepțional cu ea. Îți încălzește perfect spatele, gâtul și umerii.

O pătură electrică unică de încălzire poate fi, de asemenea, benefică pentru ameliorarea durerilor de spate, coloanei vertebrale cervicale, umerilor, șoldurilor, rigidității și sciatică și scolioză.

Datorită căldurii uscate, poate ajuta la atenuarea durerii, rigiditatea, acționează preventiv, susține circulația sângelui și reabilitarea naturală a zonei afectate.

Când se utilizează, are loc termoterapie controlată. Supraîncălzește perfect zona afectată, ceea ce duce la congestie și la un efect natural de vindecare. În același timp, contribuie la regenerare și la îmbunătățirea impulsului.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PĂTURĂ ELECTRICĂ UNICĂ

Urăști și iarna în serile reci? Vrei sa te incalzesti rapid si eficient? Aducem o soluție grozavă. Pătură electrică puternică pentru spate pentru căldură instantanee. Pătura este extrem de sigură, ușor de întreținut și utilizat.

 pătură electrică pentru gât și spate

 

PROTEJAȚI-VĂ SPATELE DE FRIG ȘI DE DURERI

Durerea de spate este unul dintre cele mai grave coșmaruri. Ne împiedică să ne mișcăm normal și nu putem dormi din cauza asta. În timpul durerilor de spate acute ajută căldura uscată, ceea ce asigură eliberarea treptată a mușchilor rigidi, datorită cărora blocarea spatelui se diminuează treptat.

Aceasta patura electrica te ajuta sa incalzesti perfect zona afectata. Există congestie, eliberare de solidificare și regenerare naturală.

 

PENTRU TOȚI CE  IUBESC  CĂLDURA

Ești unul dintre acei oameni care iubește căldura? Această pătură electrică puternică vă va garanta confortul termic necesar pentru cea mai plăcută relaxare. Este moale si placut la atingere. Pur și simplu te vei îndrăgosti de această pătură. Te va caldi perfect. Materialul moale și confortabil te va răsfăța. Te vei simți ca un nor.

 pătură electrică de spate

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ  PĂTURA  ELECTRICĂ

Patura electrica de incalzire contine fibre de carbon, care elibereaza caldura terapeutica intr-un timp scurt. Sistemul puternic de încălzire vă va furniza căldura necesară în câteva momente. Datorită faptului că porți pătura, ține foarte bine pe corp și te poți angaja în diverse activități. Datorită celor 3 moduri de putere, poți alege încălzirea în funcție de ideile tale.

 

POTRIVIT PENTRU TOȚI

O pătură electrică încălzită îi înțeleg pe toată lumea. Este potrivit pentru copii, adulți, bărbați, femei, dar cu siguranță este cel mai apreciat de persoanele în vârstă. De asemenea, este ideal ca un cadou original pentru orice sărbătoare.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE PENTRU FUNCTIONALITATE MAXIMA

Pătura electrică specială caldă pentru spate este realizată din materiale de cea mai înaltă calitate și rezistență pentru un efect maxim. Elementul de încălzire puternic asigură o încălzire rapidă și o putere de încălzire stabilă. Designul special se adaptează perfect și ține bine pe corpul tău.

 pătură care încălzește

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Moale și confortabil la atingere
  • Dimensiuni: 60 cm x 90 cm,
  • Fabricat din poliester de înaltă calitate
  • 3 niveluri de putere
  • Funcție de oprire automată de 90 de minute

 

SFATUL NOSTRU

INSERȚ ELECTRICE SPECIALE ÎNCĂLZIRE PENTRU PANTOFI

branțuri electrice încălzite pentru încălțăminte

Branțurile electrice puternice vă mențin picioarele calde chiar și pe vremea cea mai rece. Sunt ideale pentru sporturi de iarnă, drumeții montane, dar și pentru ținute casual.

 

 

PAPUCI CU MICROUNDE ÎNCĂLZITE FRUMOS ÎNCĂLZITE

papuci confortabili cu microunde încălzite

Încercați papucii confortabili cu microunde încălzite și bucurați-vă de o căldură și un confort de neegalat chiar și în zilele mai reci și de iarnă.

 

 

INSERȚI TERMO SPECIALE DE ÎNCĂLZIRE PENTRU PANTOF

Încălzitoare pentru picioare de unică folosință

Datorită compoziției lor unice, branțurile calde oferă o ușurare perfectă și un efect terapeutic. Căldura uscată pătrunde profund, ajută la încălzire și sângerare.

 

 

PERNĂ ELECTRICĂ UNICĂ DE ÎNCĂLZIRE

 

placa de incalzire electrică

 

Cunoașteți această pernă specială de încălzire electrică care vă va proteja perfect de frig și frig chiar și în cele mai friguroase seri de iarnă.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: