Pernă de masaj unică

Cod: DS33189724
160 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Pernă de masaj profesională pentru un masaj perfect și profund al tuturor părților musculare. Dacă suferi de dureri de gat, spate, spate, ești un sportiv activ sau iți place masajul de relaxare, acest aparat este doar pentru tine. De acum te poți răsfăța cu un masaj benefic oricând și oriunde.

Datorită diferitelor moduri de masaj, puteți utiliza acest dispozitiv multifuncțional pentru gât, spate, umeri, picioare, picioare și alte zone. Este ideal pentru un masaj profund și relaxant.

De asemenea, puteți alimenta pernă de masaj de la rețea sau în mașină folosind adaptorul inclus. Astfel, vă puteți răsfăța cu un masaj relaxant oriunde pe drum. Materialele de cea mai înaltă calitate garantează funcționalitatea și performanța produsului. Designul ergonomic asigură o utilizare ușoară și confortabilă.

 • Pentru a ameliora tensiunea musculară, rigiditatea și durerea
 • Îmbunătățește gama de mișcare
 • Regenerează mușchii și ameliorează crampele
 • Reduce timpul de recuperare și accelerează încălzirea
 • Elimină acidul lactic și accelerează procesul de reabilitare
 • Crește circulația sângelui și distribuția oxigenului
 • Ajută la regenerare, leziuni și dureri

 

SFATUL NOSTRU

Băncile speciale de vacuum pentru masaj aduc și un efect de vindecare.

De asemenea, aducem o soluție pentru corectarea coloanei vertebrale și eliminarea posturii proaste - Corector ortopedic pentru o postură corectă.

Dacă aveți dureri de spate, vă poate ajuta un masaj al spatelui sau un scaun medical.

Un pistol de masaj este potrivit pentru ameliorarea durerilor musculare.

Încercați și alte ajutoare pentru masaj.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PERNA PUTERNICA DE MASAJ

Toată lumea, de la sportivii profesioniști la vizitatorii sălii de agrement până la persoanele cu dureri cronice, iubește această pernă puternică de masaj shiatsu din multe motive.

2 capete de masaj rotative cu 8 proeminențe de masaj asigură un masaj intens și profund, ameliorează durerea, ameliorează tensiunea, susțin circulația sângelui și aduc o relaxare perfectă. Puteți alege și masaj cu infraroșu.


pernă de masaj

PENTRU CUI ESTE POTRIVIT APARATUL DE MASAJ

 • Pentru persoanele care suferă de dureri de gât, spate, mușchi, picioare și umeri
 • Pentru sportivi și oameni activi
 • Pentru munca sedentară
 • Când este stresat și încordat
 • Pentru toți cei care iubesc un masaj relaxant

 

POTRIVIT PENTRU DURERI DE SPATE, MUȘCHI ȘI ARTICULAȚII

Perna de masaj este potrivită pentru un masaj relaxant si terapeutic pentru dureri de gat, spate si musculare și pentru o regenerare mai rapidă după performanta sportiva. Zona masata relaxeaza, susține circulatia sangelui și regenerarea zonei afectate. Un masaj plăcut ajută și la ameliorarea durerii. De asemenea, este potrivit pentru mușchii rigidi care sângerează. Bucurați-vă de mișcarea nedureroasă din nou.

 

ECONOMISIȚI TIMP ȘI BANI

Opriți tratamentele prea scumpe la centrul de masaj. Cumpărați o pernă de masaj și economisiți. De asemenea, veți economisi timp prețios. De acum încolo te poți face masaj în orice moment în confortul casei tale.

 
pernă electrică pentru masajul picioarelor

 

DISPOZITIV MULTIFUNCTIONAL

Perna de masaj pentru gât si spate cu funcție infraroșu încorporată este furnizată cu două adaptoare. Astfel poate fi alimentat direct de la rețea, dar poate fi alimentat și folosind un adaptor direct în mașina dumneavoastră. Răsfățați-vă cu un masaj relaxant oriunde în deplasare.

 

DESIGN ERGONOMIC

Dispozitivul de masaj este conceput pentru a se potrivi diferitelor părți ale corpului. Designul ergonomic ajută la ameliorarea tensiunii musculare de la gât, umeri, brațe, partea superioară și inferioară a spatelui, talie, picioare și picioare.

 

PRELUCRARE DE CALITATE

Aparatul de masaj shiatsu este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate, ceea ce garantează functionalitatea și longevitatea produsului. Aparatul are o formă unică care permite un masaj perfect. Datorită formei sale ergonomice, utilizarea sa va fi o adevărată experiență.

 

pernă de masaj universală

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Capete de masaj rotative
 • Fata de perna detasabila
 • Operare cu un singur buton: ON / OFF
 • Adaptor auto: 2 A. Consum de energie: 24 W.
 • Tensiune: AC 110-240V
 • Două moduri: normal și infraroșu
 • Temporizator încorporat: se oprește după 15 minute
 • Dimensiuni: 30cm x 19cm x 10cm
 • Culoarea maro
 • Încărcător
 • Încărcător de mașină

 

SFATUL NOSTRU

 

PERNA COMODA PENTRU CUPLURI DIN SPUMA MEMORIA

 

o perna unica pentru cupluri cu loc pentru un brat

 

Oferă-ți tie și celuilalt semnificativ o odihnă și un somn confortabil. Această pernă unică cu spațiu pentru mâna ta îți va îndeplini toate așteptările sută la sută. Datorită acesteia, dormitul în cuplu se poate face fără durere și amorțeală a mâinii.

 

 

PERNĂ DE RELAXARE MULTIFUNCȚIONALĂ PLĂCUTĂ - MULTI-POZIȚIE

pernă de relaxare multifuncțională confortabilă - multi-poziție

 

Încercați confortabila pernă de relaxare multifuncțională cu mai multe poziții și bucurați-vă de momente liniștite de odihnăPersonalizați perna exact în funcție de nevoile dvs. datorită sistemului său cu mai multe poziții.

 

 

PERNĂ PLĂCUTĂ ANTI-ALERGICĂ

 

pernă ortopedică confortabilă anti-alergică

 

Încercați perna ortopedică antialergică confortabilă și bucurați-vă de un somn plăcut și relaxant, fără simptome de alergieVă veți relaxa complet.

 

 

PERNA SPECIALA DE MASAJ

 

perna de masaj

 

Reînnoiește-ți energia și relaxează-te cu perna noastră originală de masaj. Această pernă uimitoare este concepută pentru a vă ameliora imediat durerile de gât și tensiunea.

 

 

PERNĂ MULTIFUNCȚIONALĂ DE SPRIJIN PENTRU PIECI

 

perna multifunctionala pentru sustinerea picioarelor

 

Cu captivanta perna multifunctionala de sustinere a picioarelor, va puteti bucura de sprijin si relaxare perfecte oriunde. Reglabilitatea sa uimitoare vă permite să reglați înălțimea și curbura după cum este necesar.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: