Pernă electrică pentru încălzire și masaj pentru gât

Cod: DS36669637
124 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Perna electrică de încălzire și masaj este un ajutor terapeutic special care oferă o ușurare perfectă și efect terapeutic. Căldura uscată pătrunde profund, ajută la ameliorarea durerii, sângerează zona afectată și se regenerează.

Datorită sursei de alimentare, perna caldă eliberează căldură uniform și pentru o perioada indelungata. Datorită formei sale ergonomice, este concepută pentru zona gatului, și îl poți folosi și pe articulații, abdomen și orice parte a corpului.

Căldura uscată este ideală pentru o gamă largă de probleme. Fie că este vorba de dureri de spate, rigiditate, tăieturi și multe altele, această pernă este ceea ce trebuie făcut.

Designul patentat asigură o încălzire instantanee și o distribuție uniformă a căldurii. Masajul cu vibrații în trei etape va aduce și mai multă ușurare. Materialele de cea mai înaltă calitate garantează durabilitatea și funcționalitatea produsului.


 

SFATUL NOSTRU

Băncile speciale de vacuum pentru masaj aduc și un efect de vindecare.

De asemenea, aducem o soluție pentru corectarea coloanei vertebrale și eliminarea posturii proaste - Corector ortopedic pentru o postură corectă

Dacă aveți dureri de spate, vă poate ajuta un masaj al spatelui sau un scaun medical.

Un pistol de masaj este potrivit pentru ameliorarea durerilor musculare.

Încercați și alte ajutoare pentru masaj.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PERNĂ UNICĂ DE ÎNCĂLZIRE

Suferiți de spate, gât, umăr, genunchi, abdomen, articulații, rigiditate sau durere în gât? Aducem soluții - incalzire electrica de calitate și tampon vibrant.

Ajutor simplu și rapid pentru coloana cervicală și dureri musculare, febră musculară, tăieturi și alte probleme. Datorită efectului căldurii uscate, aduce relaxare și ușurare profundă zonelor afectate. Masajul vibrant susține circulația și regenerarea sângelui.

 • perfuzează și relaxează mușchii,
 • pentru durerea coloanei cervicale
 • pentru membre reci: picioare sau mâini reci,
 • dureri articulare, dureri musculare, artrită
 • în timpul unei răceli
 • pentru reumatism și gută,
 • încălzirea sau supraîncălzirea gâtului, coloanei cervicale, umerilor, încheieturilor,
 • pentru o durere de cap, gât înțepenit

 
perna cu masaj electric pentru gat

 

PENTRU A AMELIORA DURERILE DE SPATE CERVICALE

80% dintre oameni suferă de dureri de coloană cervicală. Somnul slab, starea de spirit, energia și dificultățile de concentrare sunt doar câteva dintre modurile în care ne afectează durerile de spate. Această pernă este un instrument care este conceput în primul rând pentru a calma durerea și a atenua dificultățile. Căldura uscată este potrivită și pentru tăiere și alte probleme.

 

MASAJ TERAPEUTIC DE ELIBERARE

Perna de masaj are capete puternice vibrante cu trei niveluri de intensitate. În acest fel, îți oferă un masaj intens și profund care ameliorează durerea, ameliorează tensiunea, susține circulația sângelui și aduce o relaxare perfectă.

 

PENTRU EFICIENȚĂ MAXIMĂ

Datorită încălzirii speciale, capetelor puternice de masaj-vibrare și materialului special, oferă efectul maxim de încălzire, care este eliberat pentru o lungă perioadă de timp și uniform. Începe imediat să funcționeze pentru a crește circulația sângelui, pentru a relaxa mușchii încordați și rigizi.


perna incalzita electrica pentru gat

 

CELE MAI BUNE DE  CALITATE MATERIALE

La producerea acestei perne unice au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție patentată, care este o garanție a funcționalității maxime și a duratei de viață a produsului.

 

PERFECT PORTABILE

Perna caldă este alimentată prin USB. Este ușor și compact, așa că îl poți lua oriunde cu tine. Este potrivit pentru utilizare la birou, mașină, acasă și pe drum.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Versiune îmbunătățită
 • Controlul temperaturii în trei trepte
 • Masaj vibrant în trei etape, mărime unică
 • Tensiune: 5V 2A

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: