AMBALARE DUBLA - Pătură caldă electrică puternică

Cod: DA18122728
360 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți această pătură specială de încălzire electrică, care vă va proteja perfect de frig și frig chiar și în cele mai friguroase seri de iarnă. Este o soluție ideală pentru vizionarea televizorului, citit, relaxare și alte activități.

Veți aprecia și pătură electrică dacă aveți o răceală sau dureri de spate, dureri de spate și alte probleme. Căldura uscată benefică vă va oferi ușurare în câteva clipe.

Este realizat din materiale speciale care sunt foarte calde și termoreglabile. Sursa de alimentare puternică vă va oferi căldura de care aveți nevoie în câteva momente.

Răsfățați-vă cu un confort unic și o căldură benefică. Pătura de încălzire este extrem de plăcută la atingere și nu mușcă, așa că te vei simți excepțional cu ea.

Și în plus, arată incredibil de bine. Dimensiunile ideale, calitatea excepțională a materialelor și a producției fac din această pătură un produs premium în categoria sa de preț.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PĂTURĂ ELECTRICĂ UNICĂ DE ÎNCĂLZIRE

Urăști și iarna în serile reci? Vrei sa te incalzesti rapid și eficient? Aducem o soluție grozavă. Pătură electrică puternică pentru căldură instantanee. Pătura este extrem de sigură, ușor de întreținut și utilizat.


pătură electrică

 

IDEAL PENTRU DIFICULTĂȚI DE MIȘCARE

Pătura electrică vă va oferi un efect terapeutic benefic. Căldura uscată poate ameliora problemele reumatice, durerile de spate, articulațiile, mușchii, circulația insuficientă a sângelui, infecțiile tractului urinar și alte probleme. Încălzirea blândă și uniformă a întregului corp îmbunătățește circulația sângelui, ceea ce îmbunătățește starea de bine și mobilitatea generală

 

PRIMU AJUTOR PENTRU RĂCEALĂ

Pătura electrică este un însoțitor ideal chiar și în caz de răceală sau gripă. Căldura plăcută vă va încălzi perfect și vă va oferi relaxarea și odihna dorite.

 

PENTRU TOTUL IUBIRE CALDURA

Ești unul dintre acei oameni care iubește căldura? Această pătură electrică puternică vă va garanta confortul termic necesar pentru cea mai plăcută relaxare. Este moale și plăcut la atingere. Pur și simplu te vei îndrăgosti de această pătură. Te va caldi perfect. Materialul moale și confortabil te va răsfăța. Te vei simți ca un nor.

 

DIMENSIUNE PERFECTĂ

Această pătură de încălzire oferă un confort de neprețuit datorită dimensiunilor ideale de 190x80 cm, care asigură o utilizare versatilă și o depozitare și portabilitate ușoară. Îl poți lua confortabil cu tine oriunde.

 

PENTRU CĂLDURĂ IMEDIATĂ

Datorită sursei de alimentare puternice și materialelor speciale, care sunt, de asemenea, minunat de plăcute la atingere, pătura oferă imediat căldură benefică. Datorită celor 3 trepte de încălzire, puteți alege temperatura care vi se potrivește. Bucurați-vă de căldură și confort unic.

 

CEA MAI POPULARĂ PĂTURĂ

Această pătură este cea mai populară pătură disponibilă în prezent. Este extrem de popular datorită calității sale unice, materialului perfect și designului deosebit. Alăturați-vă milioanelor de utilizatori mulțumiți.

 

POTRIVIT PENTRU TOȚI

O pătură electrică încălzită îi înțeleg pe toată lumea. Este potrivit pentru copii, adulți, bărbați, femei, dar cu siguranță este cel mai apreciat de persoanele în vârstă. De asemenea, este ideal ca un cadou original pentru orice sărbătoare.


pătură de încălzire

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

În producție au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate cu tehnologie modernă de producție. Astfel poți fi sigur că această pătură te va servi cu fidelitate. Este mult mai rezistentă decât o pătură obișnuită, mai caldă, mai practică, mai plăcută la atingere și, de asemenea, stilată.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Putere: 65W
  • Material: poliester; alimentare: 220-240V, 50-60Hz
  • Număr de trepte de încălzire: 3
  • Dimensiuni: 190 x 80 cm
  • Lungime cablu: ~ 150 cm
  • Greutatea păturii: 1 kg
  • Greutate cu ambalaj: 1,4 kg
  • pătura este destinată ca suport pentru încălzirea unui pat sau a saltelei

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: