Pătură electrică puternică - pătură de încălzire

Cod: DS84516976
355 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți această pătură electrică specială de încălzire, care vă va proteja perfect de frig și frig chiar și în cele mai friguroase seri de iarnă. Este o soluție ideală pentru vizionarea televizorului, citit, relaxare și alte activități.

Veți aprecia pătura electrică chiar dacă sunteți răcit sau suferiți de dureri de spate, dureri articulare și alte probleme. Căldura uscată benefică vă va oferi ușurare în câteva momente.

Este fabricat din materiale speciale care sunt foarte încălzitoare și termoreglabile. Sursa electrică puternică vă va oferi căldura necesară în doar câteva momente.

Răsfățați-vă cu un confort unic și o căldură benefică. Pătura de încălzire este extrem de plăcută la atingere și nu mușcă, așa că te vei simți special cu ea.

Și în plus, arată incredibil de bine. Dimensiunile ideale, calitatea excepțională a materialelor și a producției fac din această pătură un produs premium în categoria sa de preț.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PĂTURĂ ELECTRICĂ UNICĂ - PĂTURĂ DE ÎNCĂLZIRE

Urăști și iarna în serile reci? Vrei sa te incalzesti rapid si eficient? Aducem o soluție grozavă. Pătură electrică puternică pentru căldură instantanee. Pătura este extrem de sigură, ușor de întreținut și utilizat.

 

făcut-electric-pătură

 

IDEAL PENTRU DIFICULTĂȚI DE MIȘCARE

Pătură electrică vă va oferi un efect terapeutic benefic. Căldura uscată poate aduce alinare pentru probleme reumatice, dureri de spate, dureri articulare, dureri musculare, circulație insuficientă a sângelui, infecții ale tractului urinar și alte probleme. Prin încălzirea blândă și uniformă a întregului corp, circulația sângelui este îmbunătățită, ceea ce îmbunătățește starea de bine și mobilitatea generală

 

PRIM AJUTOR PENTRU RĂCELI

O pătură electrică este însoțitorul ideal chiar și în caz de răceală sau gripă. Căldura plăcută vă va încălzi perfect și vă va oferi relaxarea și odihna dorite.

 

PENTRU TOȚI CARE IUBESC CALDEREA

Ești unul dintre acei oameni care iubesc căldura? Această pătură electrică puternică vă va garanta confortul termic necesar pentru cea mai plăcută relaxare. Este moale și plăcut la atingere. Pe scurt, veți adora această pătură. Vei fi perfect cald. Materialul moale și confortabil vă va înveseli. Te vei simți ca pe un nor.

 

pătură-de-încălzire

 

DIMENSIUNE PERFECTĂ

Această pătură de încălzire oferă un confort de neprețuit datorită dimensiunilor ideale de 180x130 cm, care asigură o utilizare versatilă și o depozitare și portabilitate ușoară. Îl poți lua confortabil cu tine oriunde.

 

PENTRU INCALDURĂ INSTANTATA

Datorită sursei de alimentare puternice și materialelor speciale, care sunt, de asemenea, uimitor de plăcute la atingere, pătura oferă imediat căldură benefică. Datorită celor 3 niveluri de încălzire, puteți alege temperatura care vi se potrivește. Bucurați-vă de căldură și confort unic.

 

CEA MAI POPULARĂ PĂTURĂ

Această pătură este cea mai populară pătură vândută în prezent. Este extrem de popular datorită calității sale unice, materialului perfect și designului special. Alăturați-vă milioanelor de utilizatori mulțumiți.

 

POTRIVIT PENTRU TOȚI

Pătura electrică încălzită cucerește cu adevărat pe toată lumea. Este potrivit pentru copii, adulți, bărbați, femei, dar cu siguranță persoanele în vârstă îl vor aprecia cel mai mult. De asemenea, este ideal ca un cadou original pentru orice sărbătoare.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE

În producție au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate cu tehnologie modernă de producție. Astfel ești sigur că această pătură te va servi cu fidelitate. Este mult mai rezistentă decât o pătură obișnuită, mai caldă, mai practică, plăcută la atingere și, în plus, stilată.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Număr de niveluri de încălzire: 3
  • Dimensiuni: 180 x 130 cm
  • 90 de minute garanție

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: