Set pentru repararea ușoară a fermoarelor

Cod: DS50152589
Ofertă Recomandare
65 RON –9 % 59 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Trusa de reparare a fermoarului ușor este o soluție rapidă și eficientă pentru repararea oricărui fermoar. Indiferent dacă este vorba despre un fermoar blocat, un glisor de fermoar rupt sau dinți lipsă, acest set se va descurca în mod jucăuș.

O tehnologie patentată simplă, dar sofisticată, este aceea că riderul pur și simplu se fixează în poziție și funcționează exact ca originalul.

Repara-ti blugii, pantalonii, jacheta, paltoanele, hanoracele, valizele, corturile saci de dormit, rucsacuri, pantofii și multe altele. Reparația este simplă, ieftină, eficientă și poate fi făcută de oricine.

  • Set de reparații pentru până la 6 fermoare
  • Remediere rapidă în câteva secunde
  • Ușor de folosit
  • Designul patentat al fălcilor se fixează în poziție și se potrivește în orice fermoar
  • Funcționează chiar dacă fermoarului îi lipsesc până la trei dinți
  • Economisește timp și bani
  • Repară orice fermoar - pe corturi, valize, genți, pantaloni, cămăși și rochii
  • Instalare ușoară
  • Pentru fermoare din plastic și metal
  • Detașabil și reutilizabil

 

Acțiune: Cu un coupe de două seturi, primești LIVRARE GRATUITĂ. Aici vei găsi: pachet redus

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

SET UNIC PENTRU REPARARE UȘOARĂ A FERMOARELOR

Ți s-a rupt fermoarul sau altfel s-a rupt și nu îți mai poți folosi valiza, cizmele scumpe, cortul, rochia preferată, jacheta sau blugii îndrăgiți? Nu dispera, lucrul tău preferat poate funcționa în continuare fără reparații costisitoare.

Setul de reparare a fermoarului vă va ajuta să operați orice fermoar în câteva secunde! Doar scoateți călărețul defect și înlocuiți-l cu un călăreț din set și fermoarul va funcționa ca nou. Nu sunt necesare unelte pentru reparații.

 

set practic si rapid de reparare a fermoarului

 

EROARE ÎNLOCUIRE UNITATE – NICI O PROBLEMĂ

Călărețul tău s-a rupt, s-a blocat sau s-a închis prost, astfel încât fermoarul să se deschidă în continuare? Schimbul cu un călăreț special din acest set va rezolva acest lucru în mod fiabil. Datorită designului patentat, va rezolva în mod fiabil toate aceste probleme.


 

SE VA DESCURCA ȘI CU FERMOARE LA CARE LIPSESC DINTI

Glisor special poate gestiona până la 3 dinți lipsă de pe fermoar. Niciun alt călăreț nu poate face asta. Fermoarul va funcționa fiabil ca înainte.

 set de reparare a fermoarului

 

AJUTOR ÎN URGENȚE

Tu știi asta. Fulgerul va fi întotdeauna deteriorat în cel mai inoportun moment când vă grăbiți sau aveți nevoie de fulger pentru a funcționa. Cu un kit de reparare a fermoarului, puteți repară rapid orice fermoar.


 

OBȚINEȚI LIVRARE GRATUITĂ

Când cumperi două seturi, primești LIVRARE GRATUITĂ. Aici vei găsi: pachet redus.

set pentru repararea ușoară a fermoarului


 

REPARĂ ORICE FERMOARE - BLOCATE ȘI NEFUNCȚIONALE

Indiferent dacă trebuie să reparați un fermoar pe o jachetă, un fermoar pe un rucsac, cort, pantaloni, haină, valiză, sac de dormit, pantofi cu acest set, o puteți face. Datorită designului patentat, călărețul se adaptează la forma fermoarului și poate închide fermoare pe care un alergător obișnuit nu le poate gestiona. Reparația este simplă, ieftină, eficientă și poate fi făcută de oricine.

Utilizarea este extrem de simplă, eficientă și rapidă. Doar scoateți glisorul vechi și faceți clic pe cel nou și fermoarul va funcționa fără probleme. În plus, avantajul este ca poate fi folosit în mod repetat pe alt fermoar.

Cu acest set vei repara pana la 6 fermoare.

 

set personalizat de reparare a fermoarului

 

ECONOMISIȚI TIMP ȘI BANI

Gata cu articolele aruncate din cauza fermoarului ineficient. Cu acest set veți repara până la 6 fermoare pentru o fracțiune din preț, reparații costisitoare și, de asemenea, pentru prețul unui fermoar nou. În plus, economisești timp pentru a aduce articolul pentru reparare și timp pentru a-l ridica.

 

Nu crezi că funcționează? Urmărește următorul videoclip: -)

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: