Fire pentru tricotat manual - gri

Cod: DS37141277
62 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)
 
 

Vă aducem o lână unică pentru tricotat manual într-o frumoasă culoare gri.

Firele pentru tricotat manual este un fel de mega lână datorită căreia vă puteți tricota cu ușurință și jucăuș propria pătură, eșarfă, pălărie, poncho și alte produse grozave. Modelul gros special este un blockbuster actual al modului.

Produsele din această lână pentru tricotat manual sunt moi, calde și vor fi, de asemenea, un accesoriu grozav. Lasă accesoriul tău tricotat manual să fie admirat. Lâna vine în mai multe nuanțe de culoare la modă.

Firele foarte puternice sunt destinate tricotării cu mâna sau pe ace mari de mărimea 20, 30, 35 mm. Datorită grosimii sale, tricotul va crește cu viteza luminii și nu va trebui să petreceți mult timp tricotând.

Ambalajul este economic. Lungimea unui pachet este de 31 m.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

FIRE UNIC MOV PUTERNIC PENTRU TRICOTAT MANUAL

Firele pentru tricotat manual sunt de obicei asociate de mai multe ori cu fire voluminoase. Acest material exclusiv are proprietăți grozave. Este placuta si moale la atingere, retine bine caldura, are proprietati antibacteriene si mentine o temperatura placuta.

Pachete mari de până la 250 g de lână fină de tricotat fără zgârieturi pentru proiecte unice. Firul este frumos pufos și moale, iar tricotul rezultat este frumos și elegant. Datorită producției de înaltă calitate, firele nu se răsucesc și sunt ușor de lucrat. Este folosit pentru tricotaje gigantice care sunt tricotate pe mâini sau pe ace mari.

 

FOARTE MOALE SI CONFORTABLE

Datorită compoziției sale, firul este extrem de moale și confortabil. Te vei îndrăgosti literalmente de ea. O pătură moale plăcută, o eșarfă confortabilă care nu se zgârie, o pălărie caldă, un poncho stilat, poți face totul cu această mega lână grozavă.

 

PĂTURILE DE TRIPAC EXCEPTE

Trebuie să fi înregistrat o nouă tendință sub forma unor pături uriașe tricotate. Păturile sunt foarte imaginative, stilate și calde frumos. Acum poți tricota singur o astfel de pătură acasă, conform dorințelor tale. Va fi o bucurie să tricotezi cu acest fir.

Aceste pături nu sunt doar calde, dar în același timp îndeplinesc perfect o funcție decorativă. O pătură uriașă tricotată nu va fi ratată de niciun vizitator și, în plus, prietenii îți vor admira abilitățile.

 

ECONOMISIȚI TIMP ȘI BANI

Firul are un volum mare, motiv pentru care tricotul rezultat crește cu viteză mare și aveți și un articol mai mare gata foarte repede - nu trebuie să tricotați noaptea timp de o lună. In plus, am creat pentru tine pachete avantajoase care iti vor economisi bani. Lâna este potrivită pentru ace 20, 30, 35 și, de asemenea, pentru tricotat cu braț.

 

TRICOTARE MÂNĂ

Tricotarea manuală este o metodă de realizare a unui material textil plat dintr-un fir special, fără unelte, doar degetele. Rareori, tricotarea manuală se face pe un cadru sau pe o formă cu ajutorul unor instrumente simple. Acele de tricotat sunt cel mai adesea folosite ca instrumente de lucru.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Dimensiuni: lungime aprox 31m
  • Greutate: 250 g
  • Compozitie: 70% poliester, 30% acril
  • Întreținere: vă recomandăm doar spălarea manuală
  • Mărimea produsului finit depinde de tehnica de tricotat și de dimensiunea ochiurilor

 

Video ilustrativ:

 

 

 


 

SFATUL NOSTRU

 

ȘIRETURI DE CALITATE FĂRĂ LEGĂRI

 

șireturi din silicon fără legare

 

Faceți cunoștință cu șireturile elastice de înaltă calitate pentru pantofi fără legarecare vă vor economisi timp, pantofi și sănătate. De acum înainte, fără legătură, plecăciune, dureri de spate, șireturi dezlegate sau împiedicare.

 

   

KIT DE BRODERIE MARE

 

kit complet de broderie

 

Doriți să vă exprimați creativitatea și să stați în spatele nașterii unei lucrări unice? Un kit complet de broderie este, fără îndoială, cea mai bună alegere. Acesta va deschide ușa către o lume creativă care vă va absorbi cu siguranță.

 

 

KIT COMPLET DE REALIZARE BRATARI

 

kit exclusiv pentru realizarea bratarilor

 

Exprima-ti unicitatea si pune-o intr-o bratara care va fi o parte inimitabila a tinutei tale. Setul de realizare a brățărilor vă permite să creați un design original de accesorii.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: