Nano burete melaminat - burete magic

Cod: DS25572387
Ofertă Recomandare
25 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Bureții nano reprezintă o nouă generație de ajutoare de curățare.

Un miraculos burete melaminat, numit și burete magic sau burete magic, va îndepărta foarte ușor, confortabil și rapid chiar și cea mai urâtă murdărie și lucrurile tale vor fi ca noi.

Buretele melaminat este un produs al celor mai recente evoluții în nanotehnologie. Datorită materialului unic și tehnologiei de producție de cea mai înaltă calitate, acest burete premium este un agent de curățare eficient pentru orice suprafață.

Nu contează dacă trebuie să curățați depunerile, arsurile, petele de grasime, podeaua, sticla, metalul, pantofii, pielea, grăsimile uscate sau petele de pe perete. Acest burete se poate descurca jucăuș.

Curățarea cu acest burete este prietenoasă cu mediul, sănătatea și sănătatea familiei tale. Experimentați o curățare ușoară și eficientă fără agenți de curățare chimici, substanțe chimice abrazive și fără riscul de a zgâria și deteriora suprafața curățată.


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici vei găsi un pachet convenabil de 25 de bucati de bureti melaminati, pentru care primește LIVRARE GRATUITĂ.

Încearcă și bureți speciali pentru oale, metal, inox, arsuri și grăsime Metal profi.

Scapă de mirosul mâinilor după spălare, a alimentelor aromate sau a agenților de curățare cu un săpun unic din oțel inoxidabil.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

BURET UNICA DE MELAMINA

Nimănui nu-i place să facă curățenie. Aburi chimici toxici, spălare nesfârșită, dureri de spate. Acum există o cale mai bună. Vă aducem bureți melaminați magici unici pentru cea mai eficientă, rapidă și mai convenabilă curățare. Adidașii vechi murdari sunt din nou albi. Scândurile ponosite arată ca noi. Petele de cafea din cana ta preferată au dispărut. Posibilitățile sunt nesfârșite. Iar rezultatele sunt incredibile.


practic nanoburete melaminat

 

PUTERE MAXIMĂ DE CURĂȚARE

Acești bureți magici speciali sunt proiectați pentru a fi foarte puternici în curățarea celor mai dure murdărie. Cu spumă de melamină de primă clasă și densitate incredibilă, bureții de curățare curăță cu ușurință cea mai încălzită murdărie eficient, rapid și confortabil. După umezire, fibrele buretelui magic pătrund în porii suprafețelor dure, unde se dizolvă și îndepărtează impuritățile. Nu vă faceți griji cu privire la curățare ore în șir. Încercați acești bureți magici unici.

 

UNDE UTILIZAȚI BURETELE

Datorită materialului special al noii generații de melamină, puteți îndepărta murdăria persistentă fără substanțe chimice și alți agenți de curățare și auxiliari. Este potrivit pentru gresie, gresie, podea, sticla, metal, parchet, mese, scaune, mobilier de gradina, pete de gudron, jante pe perimetrul collie, pete de la toner sau stampile, interioare auto, piele, pantofi, pete de la pantof. tălpi, murdărie de la markere, pixuri, pereți pătați de la copii, pete de pe aragaz, grăsime uscată, geamuri, resturi de gumă de mestecat, calcar de la robinete, dar și depuneri induse de vreme pe mobilierul de grădină etc.

nanosburete magic melaminat

PENTRU CURATARE CHIMICA - GRATUITĂ

Pune deoparte acei produse de curățare mirositoare care sunt dăunătoare pentru tine și pentru cei dragi. Spuneți nu substanțelor chimice abrazive și corozive. Descoperiți o alternativă de curățare convenabilă și eficientă. Pur și simplu umeziți cu apă și frecați ușor cu un burete. Este asa usor. Nu aveți nevoie de substanțe chimice sau agenți de curățare pentru curățare.

 

CALITATE VERIFICATĂ DE CLIENȚI

Acești nano bureți speciali au fost proiectați special pentru marile companii de curățenie și pentru uz profesional. Tocmai datorită eficienței dovedite, sunt fabricate și distribuite și pentru uz casnic comun, unde se bucură de o popularitate imensă.

 

ECONOMISEȘTI TIMP ȘI BANI

Acești bureți unici au fost proiectați cu o textură unică de melamină. Prin urmare, durează mai mult decât alți bureți melaminați. Combinate cu acest pachet convenabil, vă vor servi luni de zile. Bureții din spumă de melamină sunt o nouă modalitate inteligentă de a vă curăța casa - în interior și în exterior.


nanoburete melaminat pentru impurități

CUM SE FOLOSESC BURETELE MAGICE

Umeziți-le și stoarceți excesul de apă. Strângeți apa strângând între palme. Apoi frecați ușor pată. Imediat ce pata dispare, nu o mai curățați. Buretele are un efect asemanator cu efectul unei radiere asupra unui creion, dar in loc de creion stergi murdaria.


 

SFATUL NOSTRU

 

MĂNUȘI EXCELENTE PENTRU SPĂLAREA VASELOR

 

mănuși practice pentru spălarea vaselor

 

Încercați mănușile practice de spălat vasele și vasele dvs. vor fi ca noi în cel mai scurt timp. Veți face treaba mai repede, mai ușor și mai eficientMâinile dvs. rămân curate și protejate în permanență.

 

 

DISPENSER EXCELENT DE SAPUN - PENTRU BUCATARIE PENTRU PRIMAVARA

 

dozator practic de sapun - pentru bucatarie primavara

 

Incearca dozatorul de sapun de bucatarie si vei aprecia functia sa practica. Spălarea vaselor va fi rapidă, convenabilă, iar chiuveta din bucătărie va rămâne curată, nu va fi stropită inutil cu detergent.

 

 

SĂPUN DIN OȚEL INOXIDABIL - SĂPUN METALIC ÎMPOTRIVA MIROSURILOR

 

săpun metalic împotriva mirosurilor

 

Săpun metalic unic din oțel inoxidabil pentru îndepărtarea perfectă, rapidă și eficientă a mirosurilor neplăcute. Nu contează dacă are mirosuri de gătit, usturoi, pește, transpirație sau altele, acest săpun va gestiona jucăuș orice miros.

 

 

PIATRA DE CURĂȚARE PENTRU O CURĂȚARE RAPIDĂ A GRATARELOR ȘI ARSURILOR

 

piatra de curățare pentru o curățare rapidă a gratarelor și arsurilor

 

Această piatră specială de curățare este folosită pentru a îndepărta grăsimea, petele, reziduurile alimentare și murdăria de pe grătar. Vă va ajuta să curățați rapid și ușor chiar și cea mai arsă murdărie. Spre deosebire de periile convenționale, nu trebuie să vă faceți griji că piatra va deteriora cumva grătarul sau gratiilel sau că o bucată de sârmă va intra în mâncare.

 

 

DETERGENT PENTRU CUPTORUL CU MICROUNDE

 

detergent pentru cuptorul cu microunde

 

 

Nu știi cum să obții un cuptor cu microunde murdar și gras? Vă prezentăm o modalitate ușoară de a face acest lucru. Folosiți acest detergent în cuptorul cu microunde. Operare ușoară.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: