Husa de schimb pentru mop cu pulverizator

Cod: DS45384034
34 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Vă oferim aceste huse de schimb din microfibră de calitate pentru o podea perfect curată și ordonată. Microfibra specială captează perfect toată murdăria și lasă podeaua perfect curată și strălucitoare.

Husa este potrivită pentru orice podea, de exemplu podea plutitoare, podea din lemn, parchet, gresie, linoleum și altele. Materialele de cea mai înaltă calitate sunt o garanție a funcționalității și durabilității produsului.


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici puteți găsi un pachet de trei huse de rezervă pentru un mop cu pulverizator sau un pachet de cinci huse de rezervă cu un pulverizator.

Aici vei găsi un pachet convenabil de două mop cu pulverizator pentru care primești LIVRARE GRATUITĂ.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CAPAC DE ÎNLOCUIT DE CALITATE PENTRU MOP CU PULVERIZATOR

Husa de mop de schimb cu pulverizator este o husă de mop universal pe care o puteți găsi aici. Cu această husă, puteți curăța perfect orice podea rapid, confortabil și eficient.


capac de schimb

CURĂȚARE PERFECTĂ

În comparație cu mopurile tradiționale, utilizarea unui mop cu pulverizator și a unui capac super absorbant va face față perfect oricărei murdărie. Podelele tale vor fi perfect curate și strălucitoare.

 

UȘOR DE FOLOSIT

Puteți atașa capacul la mop simplu și convenabil folosind Velcro. Doar lipiți mopul și puteți începe curățarea în cel mai scurt timp.


husă de rezervă pentru mop

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE

Husa pentru mop a fost realizată din microfibră de înaltă calitate, cu efect maxim de curățare. Datorită materialelor premium, poate rezista multor curățări.


 

SFATUL NOSTRU

 

ASPIRATOR DE M NĂ COMPACT CU PERFORMANȚĂ PUTERNICĂ

 

aspirator de mână puternic pentru mașină - fără fir

 

Un aspirator manual puternic pentru mașină vă va oferi curățenia și prospețimea pe care le-ați dorit întotdeauna în mașina dvs. Nu vă mai restricționați din cauza firimiturii! Totul este aspirat în orice moment, rapid și ușor.

 

 

ASPIRATOR ELECTRIC ROTARY SENSATIONAL

prăfuitor rotativ electric de înaltă performanță

Datorită uimitorului praf electric rotativ, casa ta va străluci curată. Foarte modern și eficient, acest aparat de înaltă performanță vă va asigura că vă puteți bucura de o casă curată, fără praf în câteva minute.

 

 

MOP ROBOTIZAT SPECIAL

 

aspirator robotizat

 

Încercați popularul aspirator robotizat cu mop și bucurați-vă de podele curate în casa dvs. fără efort inutil. O astfel de curățare - măturatul și spălatul podelei este cu adevărat rapidă, convenabilă și foarte eficientă.

 

 

TIGAIE DE PRAF TELESCOPICĂ PRACTICĂ

 

colector de praf telescopic

 

Încercați excelentul ștergător telescopic din microfibre și casa dvs. va străluci de curățenie chiar și în cele mai inaccesibile locuri.

 

 

CURĂȚĂTOR DE GEAMURI MAGNETIC PE DOUĂ FEȚE - PENTRU GEAMURI DUBLE ȘI TRIPLE

 

curățător de geamuri magnetic pe două fețe - pentru geamuri duble și triple

 

Excelentul aparat de curățat geamuri magnetic cu două fețe vă ajută să curățați geamurile în locuri greu accesibile. Acestea vor fi strălucitor de curate în doar câteva minute.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: