Curățător de geamuri magnetic pe două fețe - pentru geamuri duble și triple

Cod: DS98424635
284 RON / ks
În stoc (>5 ks)

Excelentul aparat de curățat geamuri magnetic cu două fețe vă ajută să curățați geamurile în locuri greu accesibile. Acestea vor fi strălucitor de curate în doar câteva minute.

Dispozitivul magnetic de curățare a geamurilor va fi util și pentru curățarea regulată a geamurilor mașinii, precum și pentru curățarea suprafețelor de sticlă mai mari. De exemplu, este util și pentru ușile de sticlă sau paravane de duș, tot mai populare.

Curățarea cu acest dispozitiv de curățare a ferestrelor magnetic cu două fețe este ușoară, de înaltă calitate și foarte eficientă. Datorită magnetului puternic, puteți curăța perfect ambele fețe ale ferestrelor deodată.

Nu veți mai amâna curățarea ferestrelor pentru "mai târziu". Mulțumită dispozitivului magnetic de spălat geamuri, această activitate va deveni distractivă!


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

UIMITOR DE CURĂȚARE A FERESTRELOR MAGNETICE CU DOUĂ FEȚE

Doriți, de asemenea, să vă curățați geamurile foarte repede și bine? Aveți o problemă cu curățarea geamurilor în locuri inaccesibile? Locuiți la etajele superioare și vi se pare neplăcută curățarea geamurilor? Datorită curățătorului magnetic, curățarea va fi extrem de comodă, ușoară și rapidă.

În plus, este ușor de manevrat, curățați ambele părți ale ferestrei deodată și veți vedea imediat diferența.

Acest dispozitiv magnetic unic de curățare a ferestrelor este conceput pentru geamuri simple, duble și triple.

 

 curățător magnetic cu două fețe

 

FERESTRE CURATE ÎN CÂTEVA MINUTE

Acest dispozitiv magnetic unic de spălare a geamurilor poate spăla geamurile din ambele părți în același timp. Datorită magnetului puternic amplasat în ambele părți ale dispozitivului de curățare, spălați ambele părți ale ferestrei în același timp, economisind timp și efort.

Curățenia se va face rapid!

 

PENTRU STICLĂ CU GROSIME DE PÂNĂ LA 28 MM

Senzaționalul dispozitiv magnetic de curățare a ferestrelor vă ajută să curățați o varietate de suprafețe de sticlă cu grosimea de până la 28 mm. Curățați cu ușurință ferestrele de pe terasele de vară, ușile de sticlă și paravane de la cabinele de duș sau chiar geamurile mașinii dvs. Și toate acestea foarte convenabil, rapid și ușor.

 

SPALĂ ȘI GEAMURILE DE LA ETAJELE SUPERIOARE

Ferestrele de la etajele cele mai înalte și fără balcoane pot cauza dificultăți considerabile în menținerea curățeniei. Datorită dispozitivului magnetic de curățare a ferestrelor cu două fețe, acest lucru nu va fi deloc o problemă. Mai mult, partea exterioară a dispozitivului de curățare este echipată cu un cordon practic, astfel încât aveți garanția că veți avea ambele părți ale dispozitivului de curățare sub control. 

  

curățător magnetic cu două fețe

UȘOR DE UTILIZAT

Utilizarea dispozitivului magnetic de curățare a ferestrelor cu două fețe este foarte ușoară. Umeziți părțile lavabile ale dispozitivului de curățare, adăugați detergent pentru geamuri, apăsați ambele părți pe geam, înfășurați cablul de fixare pe încheietura mâinii și curățarea poate începe.

 

PENTRU FERESTRE CRISTALINE

Datorită materialelor speciale utilizate în producția sa, dispozitivul de curățare a sticlei este extrem de eficient. Geamurile dvs. vor fi perfect curate în cel mai scurt timp.

 

CURĂȚARE RAPIDĂ

Curățarea dispozitivului magnetic de curățare a ferestrelor este, de asemenea, foarte rapidă, practică și ușoară. Curățați părțile de curățare ale acestui aparat de curățat ferestre cu apă și este gata de utilizare din nou.

 

 curățător magnetic cu două fețe

SPECIFICAȚII TEHNICE

  • Material: plastic, cauciuc, magnet și 2 șervețele
  • Pentru grosimea sticlei: până la 28 mm
  • Conținutul pachetului: 1 bucată

 

SFATUL NOSTRU

 

ASPIRATOR DE M NĂ COMPACT CU PERFORMANȚĂ PUTERNICĂ

 

aspirator de mână puternic pentru mașină - fără fir

 

Un aspirator manual puternic pentru mașină vă va oferi curățenia și prospețimea pe care le-ați dorit întotdeauna în mașina dvs. Nu vă mai restricționați din cauza firimiturii! Totul este aspirat în orice moment, rapid și ușor.

 

 

MOP CU PULVERIZATOR

mop cu pulverizator

Păstrează-ți spatele și mâinile. Aflați o soluție practică și eficientă pentru a face față spălării podelei. Încercați acest mop cu un pulverizator care poate manipula orice podea.

 

 

ASPIRATOR ELECTRIC ROTARY SENSATIONAL

prăfuitor rotativ electric de înaltă performanță

Datorită uimitorului praf electric rotativ, casa ta va străluci curată. Foarte modern și eficient, acest aparat de înaltă performanță vă va asigura că vă puteți bucura de o casă curată, fără praf în câteva minute.

 

 

MOP ROBOTIZAT SPECIAL

 

aspirator robotizat

 

Încercați popularul aspirator robotizat cu mop și bucurați-vă de podele curate în casa dvs. fără efort inutil. O astfel de curățare - măturatul și spălatul podelei este cu adevărat rapidă, convenabilă și foarte eficientă.

 

 

TIGAIE DE PRAF TELESCOPICĂ PRACTICĂ

 

colector de praf telescopic

 

Încercați excelentul ștergător telescopic din microfibre și casa dvs. va străluci de curățenie chiar și în cele mai inaccesibile locuri.

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: