Curățător excelent de curățat geamuri magnetice pe două fețe

Cod: DS29056040
95 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Excelentul agent de curățare a geamurilor magnetice pe două fețe vă va ajuta să curățați geamurile în locuri greu accesibile. Vor străluci cu puritate în doar câteva minute.

Veți aprecia și curățarea geamurilor magnetice atunci când curățați geamurile mașinii în mod regulat, precum și atunci când curățați suprafețe mai mari de sticlă. De asemenea, este folosit, de exemplu, de ușile din sticlă din ce în ce mai populare sau paravanele de pe cabina de duș.

Curățarea cu acest produs de curățat geamuri magnetice pe două fețe este ușoară, de înaltă calitate și foarte eficientă. Datorită magnetului puternic, puteți curăța perfect ambele părți ale ferestrei în același timp.

Nu veți mai amâna spălarea geamurilor la „după”. Datorită spălătorului magnetic de geam, această activitate va fi distractivă!


 

SFATUL NOSTRU

Aici veți găsi un dispozitiv de curățat geamuri magnetice convenabil de 2 pachete la un preț redus sau un pachet de 3 produse de curățat geamuri cu TRANSPORT GRATUIT.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CURĂȚĂTOR DE CURĂȚAT GEAMURI CU DUBLE FEȚE

Vrei sa ai și geamurile curățate foarte repede și cu calitate? Aveți probleme cu curățarea sticlei în locuri inaccesibile? Locuiești la etajele superioare și nu ești confortabil cu curățarea geamurilor? Datorită curățătorului magnetic, curățarea va fi extrem de confortabilă, ușoară și rapidă.

În plus, este ușor de manevrat, curată ambele părți ale geamului odată și vei vedea imediat diferenta.


unic-curăţare-geamuri

 

CURĂȚA GEAMURILE ÎN CÂTEVA MINUTE

Această spălătorie magnetică unică poate spăla geamurile de pe ambele părți simultan. Datorită magnetului puternic amplasat în ambele părți ale aparatului de curățat, spălați ambele părți ale geamului în același timp, ceea ce vă economisește timp și efort.

Curățarea se va face rapid!

 

PENTRU STICLA CU GROSIME DE PANA LA 1 CM

Produsul de curățat magnetic senzațional pentru geamuri vă va ajuta să spălați diferite suprafețe de sticlă de până la 1 cm grosime. Poți curăța cu ușurință geamurile de pe terasele de vară, ușile de sticlă și paravanele de la dușuri sau chiar geamurile mașinii tale. Și toate acestea foarte convenabil, rapid și ușor.

 

ȘI SPALĂ GEAMURILE PE CELE MAI ÎNALTE ETAJELE

Ferestrele de la etajele superioare și fără balcon pot cauza dificultăți considerabile în menținerea lor curată. Datorită soluției de curățare a geamurilor magnetice cu două fețe, aceasta nu va fi o problemă. În plus, partea exterioară a aparatului de curățat este echipată cu un cablu la îndemână, astfel încât aveți garanția că aveți ambele părți ale aparatului de curățat sub control.

 excelent-curatare-geamuri

 

UȘOR DE FOLOSIT

Utilizarea unui detergent magnetic pentru geamuri cu două fețe este foarte simplă. Umeziți părțile detergente ale detergentului, adăugați detergent pentru geamuri, apăsați ambele părți ale geamului una pe cealaltă, puneți un cablu de siguranță la încheietura mâinii și curățarea poate începe.

 

PENTRU GEAMURI CURĂȚATE DE CRISTAL

Datorită materialelor speciale folosite în producție, agentul de curatat sticla este extrem de eficient. Geamurile tale vor fi perfect curate în cel mai scurt timp.

 

CURĂȚARE RAPIDĂ

Curățarea detergentului magnetic pentru geamuri este, de asemenea, foarte rapidă, practică și ușoară. Curățați părțile de curățare ale acestei spălătoare de geamuri cu apă și este gata pentru utilizare ulterioară.

 
curățarea-geamurilor-față

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Material: plastic, cauciuc, magnet
  • Dimensiuni: 15,5 x 13,5 x 7 cm
  • Pentru sticla cu o grosime: pana la 1 cm (nu funcționează pe geam dublu)
  • Conținut pachet: 1 bucată

 

SFATUL NOSTRU

 

ASPIRATOR DE M NĂ COMPACT CU PERFORMANȚĂ PUTERNICĂ

 

aspirator de mână puternic pentru mașină - fără fir

 

Un aspirator manual puternic pentru mașină vă va oferi curățenia și prospețimea pe care le-ați dorit întotdeauna în mașina dvs. Nu vă mai restricționați din cauza firimiturii! Totul este aspirat în orice moment, rapid și ușor.

 

 

MOP CU PULVERIZATOR

mop cu pulverizator

Păstrează-ți spatele și mâinile. Aflați o soluție practică și eficientă pentru a face față spălării podelei. Încercați acest mop cu un pulverizator care poate manipula orice podea.

 

 

ASPIRATOR ELECTRIC ROTARY SENSATIONAL

prăfuitor rotativ electric de înaltă performanță

Datorită uimitorului praf electric rotativ, casa ta va străluci curată. Foarte modern și eficient, acest aparat de înaltă performanță vă va asigura că vă puteți bucura de o casă curată, fără praf în câteva minute.

 

 

MOP ROBOTIZAT SPECIAL

 

aspirator robotizat

 

Încercați popularul aspirator robotizat cu mop și bucurați-vă de podele curate în casa dvs. fără efort inutil. O astfel de curățare - măturatul și spălatul podelei este cu adevărat rapidă, convenabilă și foarte eficientă.

 

 

TIGAIE DE PRAF TELESCOPICĂ PRACTICĂ

 

colector de praf telescopic

 

Încercați excelentul ștergător telescopic din microfibre și casa dvs. va străluci de curățenie chiar și în cele mai inaccesibile locuri.

 

 

CURĂȚĂTOR DE GEAMURI MAGNETIC PE DOUĂ FEȚE - PENTRU GEAMURI DUBLE ȘI TRIPLE

 

curățător de geamuri magnetic pe două fețe - pentru geamuri duble și triple

 

Excelentul aparat de curățat geamuri magnetic cu două fețe vă ajută să curățați geamurile în locuri greu accesibile. Acestea vor fi strălucitor de curate în doar câteva minute.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: