AMBALARE DUBLA - Curățător excelent de curățat geamuri magnetice pe două fețe

Cod: DA29056040
154 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Excelentul agent de curățare a geamurilor magnetice pe două fețe vă va ajuta să curățați geamurile în locuri greu accesibile. Vor străluci cu puritate în doar câteva minute.

Veți aprecia și curățarea geamurilor magnetice atunci când curățați geamurile mașinii în mod regulat, precum și atunci când curățați suprafețe mai mari de sticlă. De asemenea, este folosit, de exemplu, de ușile din sticlă din ce în ce mai populare sau paravanele de pe cabina de duș.

Curățarea cu acest produs de curățat geamuri magnetice pe două fețe este ușoară, de înaltă calitate și foarte eficientă. Datorită magnetului puternic, puteți curăța perfect ambele părți ale ferestrei în același timp.

Nu veți mai amâna spălarea geamurilor la „după”. Datorită spălătorului magnetic de geam, această activitate va fi distractivă!


 

SFATUL NOSTRU

Aici veți găsi un pachet de 3 produse de curățat geamuri cu TRANSPORT GRATUIT.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CURĂȚĂTOR DE CURĂȚAT GEAMURI CU DUBLE FEȚE

Vrei sa ai și geamurile curățate foarte repede și cu calitate? Aveți probleme cu curățarea sticlei în locuri inaccesibile? Locuiești la etajele superioare și nu ești confortabil cu curățarea geamurilor? Datorită curățătorului magnetic, curățarea va fi extrem de confortabilă, ușoară și rapidă.

În plus, este ușor de manevrat, curată ambele părți ale geamului odată și vei vedea imediat diferenta.


unic-curăţare-geamuri

 

CURĂȚA GEAMURILE ÎN CÂTEVA MINUTE

Această spălătorie magnetică unică poate spăla geamurile de pe ambele părți simultan. Datorită magnetului puternic amplasat în ambele părți ale aparatului de curățat, spălați ambele părți ale geamului în același timp, ceea ce vă economisește timp și efort.

Curățarea se va face rapid!

 

PENTRU STICLA CU GROSIME DE PANA LA 1 CM

Produsul de curățat magnetic senzațional pentru geamuri vă va ajuta să spălați diferite suprafețe de sticlă de până la 1 cm grosime. Poți curăța cu ușurință geamurile de pe terasele de vară, ușile de sticlă și paravanele de la dușuri sau chiar geamurile mașinii tale. Și toate acestea foarte convenabil, rapid și ușor.

 

ȘI SPALĂ GEAMURILE PE CELE MAI ÎNALTE ETAJELE

Ferestrele de la etajele superioare și fără balcon pot cauza dificultăți considerabile în menținerea lor curată. Datorită soluției de curățare a geamurilor magnetice cu două fețe, aceasta nu va fi o problemă. În plus, partea exterioară a aparatului de curățat este echipată cu un cablu la îndemână, astfel încât aveți garanția că aveți ambele părți ale aparatului de curățat sub control.

 excelent-curatare-geamuri

 

UȘOR DE FOLOSIT

Utilizarea unui detergent magnetic pentru geamuri cu două fețe este foarte simplă. Umeziți părțile detergente ale detergentului, adăugați detergent pentru geamuri, apăsați ambele părți ale geamului una pe cealaltă, puneți un cablu de siguranță la încheietura mâinii și curățarea poate începe.

 

PENTRU GEAMURI CURĂȚATE DE CRISTAL

Datorită materialelor speciale folosite în producție, agentul de curatat sticla este extrem de eficient. Geamurile tale vor fi perfect curate în cel mai scurt timp.

 

CURĂȚARE RAPIDĂ

Curățarea detergentului magnetic pentru geamuri este, de asemenea, foarte rapidă, practică și ușoară. Curățați părțile de curățare ale acestei spălătoare de geamuri cu apă și este gata pentru utilizare ulterioară.

 
curățarea-geamurilor-față

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Material: plastic, cauciuc, magnet
  • Dimensiuni: 15,5 x 13,5 x 7 cm
  • Pentru sticla cu o grosime: pana la 1 cm (nu funcționează pe geam dublu)
  • Conținut pachet: 2 bucată

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: