Folie de aluminiu de calitate autoadeziva 3m

Cod: DS17607573
75 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Folia autoadezivă de aluminiu de înaltă calitate este concepută pentru a proteja perfect unitățile de bucătărie, sertarele, pereții din spatele aragazului, echipamentele electrice și alte lucruri împotriva grăsimilor, murdăriei, căldurii și distrugerii.

Folia specială de aluminiu se caracterizează prin rezistență și durabilitate. Este mult mai durabil decât folie de PVC obișnuită. Este perfect impermeabil și rezistent la ulei, astfel încât grăsimea nu vă va deteriora bunurile. Este extrem de ușor și confortabil de spălat. Lucrul cu el este ușor și toată lumea se poate descurca.

În producție au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție brevetată, ceea ce este o garanție a vieții și funcționalității produsului. Toate aceste caracteristici fac din acest film un produs premium la un preț bun. Adaugă o notă de lux casei tale cu această folie grozavă.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vei găsi un pachet de 2 folii de aluminiu convenabil sau un pachet de 4 folii de aluminiu pentru care vei primi LIVRARE GRATUITĂ.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

FOLIE DE ALUMINIU PENTRU PROTECȚIA PERFECTĂ A BUCĂTĂRII DVS

Protejați-vă linia și spuneți la revedere pereților grași din spatele aragazului. Această folie de aluminiu grozavă vă va ajuta în acest sens.

Această folie specială de aluminiu vă protejează perfect bucătăria de deteriorare și deteriorare. Este perfect rezistent la uleiuri și pete, așa că nu trebuie să vă faceți griji că stropirea cu ulei vă va degrada peretele sau mobila. Este rezistent la apă și ignifug, deci este potrivit și pentru o sobă. Datorită întreținerii ușoare, mucegaiul nu se formează pe el.

 

folie de aluminiu

 

ÎL POȚI UTILIZA ORIUNDE

Această folie este ideală pentru protecția și renovarea unității de bucătărie, pentru protecția meselor, dulapurilor, electrocasnicelor, mașinilor de spălat vase, frigiderelor, ca tapet pentru aragaz și pentru protecția altor lucruri.

 

DESIGN MODERN ȘI STILAT

Acest film a fost realizat cu accent pe designul modern și elegant. Arată uimitor în fiecare casă.

 

CURĂȚARE CONFORTĂ

Datorită suprafeței speciale, este impermeabil și rezistent la ulei. Îl poți curăța confortabil și ușor. Doar ștergeți-l cu un praf sau spălați-l cu apă cu săpun și va fi întotdeauna ca nou.

 

INSTALARE UȘOARĂ

Tapetul autoadeziv din aluminiu este extrem de ușor și convenabil de instalat. Tot ce trebuie să faceți este să decupați forma dorită, să desprindeți folia de pe spate și să o lipiți. Se ține bine pe lemn, gresie, pereți, metale, sticlă și alte materiale.

 
3 m folie de aluminiu

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

Această folie robustă și durabilă se caracterizează prin durabilitate și fiabilitate. Durabilitatea sa este mult mai mare decât tapetul clasic din PVC. Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată garantează funcționalitatea și longevitatea produsului.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Dimensiuni: 300 x 40 cm
  • Material: aluminiu, hartie
  • Culoare: argintiu
  • Ușor de spălat, rezistent la stropi de ulei și alte grăsimi
  • Nu este nevoie de lipici sau alte instrumente
  • Aplicare: îndepărtați hârtia și lipiți-o pe suprafața dorită
  • Poate fi tăiat după cum este necesar
  • Aplicație pentru: blat de bucătărie, blat, sertare, dulapuri
  • Funcție: protecție împotriva murdăriei sau zgârieturilor
  • Rezistent la apă

 

Video ilustrație:


 

SFATUL NOSTRU

 

FOLIE UNICA OGLINDA PE PERETE

 

folie de oglinda pentru perete

 

Instalați o folie de oglindă fermecătoare pe un perete sau altă suprafață, care vă va aduce o soluție elegantă pentru a obține un interior interesant și elegant fără griji și efort. Filmul unic cu oglindă autoadeziv este ușor de utilizat și poate fi aplicat pe orice suprafață.

 

 

TAPET AUTOADEZIV ARGINTIU DE CALITATE

 

tapet autoadeziv argintiu de calitate

 

Folia autoadezivă argintie de înaltă calitate este concepută pentru o protecție perfectă a unităților de bucătărie, a aparatelor și a altor lucruri împotriva grăsimilor, murdăriei și distrugerii. Cu această folie, articolele tapetate vor arăta luxoase și stilate.

 

 

 FOLIE DE PROTECTIE UNICA PENTRU MOBILIER

 

folie de protectie speciala pentru mobila

 

Protejați-vă mobila de deteriorare, oferindu-i în același timp o strălucire elegantă. Folia de protectie pentru mobila va satisface toate asteptarile dumneavoastra si va va economisi efortul si banii pe care i-ati investi in renovare.

 

  

FOLIE PROTECTORA DE CALITATE PENTRU PERETI SI MOBILIER

 

folie de protecție practică pentru pereți și mobilier

 

 

Folosiți o folie de protecție practică pentru pereți și mobilier, care le va proteja imediat de umiditate, vapori de ulei sau zgârieturi. Filmul unic autoadeziv este ușor de aplicat și poate fi folosit pe orice suprafață.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: