Foarfece de bucătărie pentru pasăre, legume, carne cu utilizare multifuncțională

Cod: DS42311545
Ofertă Recomandare
94 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Foarfecele unice de bucătărie sunt proiectate pentru tăierea și tăierea ușor. Puteți tăia ușor și rapid carnea - carne de pasăre, pui, orice legume, fructe, brânzeturi sau pâine sau produse de patiserie, toate fără a folosi un cuțit și o farfurie. Acest lucru vă va economisi timp și efort atunci când curățați și aranjați mai multe aparate. Foarfecele sunt sigure și practice.

Oțel inoxidabil de înaltă calitate, perfect ascuțit pentru feliere și tăiere ușoară, cu un mâner cu formă ergonomică care se potrivește perfect în mână este o garanție a calității înalte și a duratei de viață lungi.

Aceste foarfece unice de bucătărie multifuncționale nu sunt folosite doar pentru tăiere, dar pot și curăță peștele, curățat legumele, nucile sparte, cutiile deschise sau înșurubați un șurub.

Foarfecele au și o carcasă din plastic, care este echipată cu un magnet pentru atașarea la un frigider, de exemplu.


 

SFATUL NOSTRU

Răzătoarea și felierea legumelor va fi acum o jucărie cu această răzătoare și feliere specială într-una.

O râșniță de cuțite are și un loc de neînlocuit în bucătărie. Iti aducem o rasnita eficienta si eficienta cu care poti ascuti toate cutitele si foarfecele din gospodarie.

O feliere unică de cartofi prăjiți sau un tocător special de ceapă vă vor ajuta în mod jucăuș la feliere.

Vă aducem și ajutoare originale și practice pentru iubitorii de vin.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CEA MAI DE CALITATE FOARFECĂ DE BUCĂTĂRIE

Fabricat din oțel inoxidabil solid pentru o viață lungă, cu lame ascuțite, care permit tăierea, forfecarea, curățarea și răzuirea confortabilă și ușoară. Șlefuirea specială asigură o ascuțire de lungă durată, iar foarfecele sunt extrem de rezistente la coroziune.


foarfece pentru bucătărie

CONSTRUCȚIE ÎMBUNĂTĂȚITĂ

Mânerul ergonomic cu suprafață anti-alunecare vă permite cea mai puternică prindere și o utilizare sigură. Sunt special concepute pentru bucătar pentru a fi folosite atât cu mâna stângă, cât și cu mâna dreaptă. Oțelul inoxidabil special este igienic, ușor de curățat, rezistent la coroziune, nu absoarbe mirosuri sau gusturi și are o durată de viață lungă.

 

DEPOZITARE SIGURĂ ȘI UȘOARĂ

Soțul tău întreabă mereu unde sunt foarfecele? Scotoci prin sertar până le găsești? De acum înainte, le puteți depozita cu ușurință în frigider, hotă, cuptor cu microunde și le puteți păstra ușor accesibile în orice moment. Păstrați foarfecele în siguranță într-o cutie de plastic rezistentă potrivită cu magnet, pe care o atașați de exemplu la frigider, astfel încât să le aveți mereu la îndemână. Economisiți timp căutând ustensile de bucătărie și, în același timp, protejați-i pe cei dragi de răni.

 

INSTRUMENT MULTIFUNCȚIONAL 8 - ÎN UNUL

Veți aprecia aceste foarfece multifuncționale nu numai acasă, ci și la grătar, camping, drumeții sau în altă parte. Cu ele poți tăia, tăia, curăța cu ușurință legume, pește, dar și înșuruba șurubul, sau le poți folosi ca deschizător. Veți adora multifuncționalitatea lor.

  • Foarfecele au și o carcasă din plastic, care este echipată cu un magnet pentru atașarea la un frigider, de exemplu.
  • Curatator de legume
  • Foarfece clasice
  • foarfece pentru pui
  • Racleta pentru peste
  • Spărgător de nuci
  • Deschizator
  • Şurubelniţă
  • foarfece pentru cartofi

Foarfece de bucătărie

FINĂ ȘI ÎN ACELAȘI TIMP PUTERNIC

Mânerul moale, cu două fețe și ergonomic este foarte confortabil, astfel încât să poți tăia mult timp fără durere și efort.


 

SFATUL NOSTRU

Încearcă și răzătoarea multifuncțională cu care radi orice legume – acum la o reducere mare.

Cuțitorul de ananas vă va ajuta să tăiați și să curățați instantaneu ananasul în doar 30 de secunde.

Tocatorul de bucatarie multifunctional este un ajutor excelent pentru felierea ceapa, legumele, carnea, puiul si alte ingrediente.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: