Ciocănitor de carne - Rafinator de carne cu injector de marinadă

Cod: DS28893535
89 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acest ciocănitor de carne pentru carne unic cu un injector de marinadă, care vă va face fripturile și carnea friptă mai gustoase și mai suculente.

Ace din oțel inoxidabil perfect ascuțite sparg fibrele din carne, astfel încât carnea pregătită va fi mai moale. Canalele de căldură create permit o preparare mai rapidă și mai blândă a cărnii.

Un injector special umple carnea din interior cu o marinata, asa ca va fi mai gustoasa si mai suculenta. Datorită acestui ciocănitor, fripturile tale vor fi cu până la 40% mai aromate și suculente.

Cu acest  ciocănitor de carne te vei răsfăța cu o experiență gastronomică perfectă și vei deveni o vedetă la fiecare grătar. Este potrivit și pentru prepararea cărnii fripte. Materialele de cea mai înaltă calitate și cea mai modernă tehnologie de producție garantează funcționalitatea și longevitatea produsului.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CIOCĂNITOR PENTRU PRELUCRARE MAI RAPIDĂ ŞI MAI PRIVIOASĂ A CARNII

Uită de bătăi, zgomote și stropi de suc de carne. Descoperiți un mod mai modern . Ciocănitorul de carne te va ajuta sa prepari cele mai delicioase preparate într-o clipa. Ace speciale din oțel inoxidabil străpung fibrele și creează canale de temperatură în ele. Acest lucru va reduce timpul necesar pentru preparare și carnea va fi gătită uniform.


ciocan de carne cu injector de marinadă

 

O EXPERIENȚĂ DE GASTRONOMIE PERFECTĂ

Acest frânzător unic vă va ajuta să străluciți pe fiecare grătar. Carnea ta va avea un gust mai bun de două clase. Carnea va fi perfect suculentă și aromată. Răsfățați-vă cu o experiență gastronomică perfectă. Datorită acestui ciocănitor, fripturile tale vor fi cu până la 40% mai aromate și suculente.

 

PENTRU TOATE SPECIILE DE CARNE

Puteți folosi tendererul pe toate tipurile de carne dezosata. Se potrivește bine cu fripturi de vită, piept de pui la grătar, ceafă de friptură și orice fel de carne. Este ideală pentru orice carne prăjită sau la grătar.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ CIOCĂNITORUL DE CARNE

Furnizorul conține ace speciale ascuțite din oțel inoxidabil, care străpung instantaneu carnea. Acest lucru îl va aerisi și va scurta fibrele de carne. Carnea va fi mai fragedă, mai moale și încă își va menține bine forma. Datorită acelor, veți injecta marinata direct în interior. Astfel, carnea atrage condimentele și marinată mult mai bine.

 
injector de carne

 

SECURITATE MAXIMĂ

Acele mici se introduc în carne doar atunci cand carnea este presata și se retrag automat după ridicare, asigurand astfel siguranta maxima a utilizarii acesteia.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție premium au fost folosite în producerea acestui tocat unic de carne, care garantează funcționalitatea și longevitatea produsului. Designul special îl face cel mai ușor de utilizat

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • volumul maxim al recipientului pentru marinată este de 90 ml
  • ajutor ideal pentru bucatarie
  • înlocuitor de bătăi de carne răcită
  • înmoaie carnea fără zgomot, bătăi și efort
  • spălare ușoară
  • material: oțel inoxidabil și plastic

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: