Tăietor de ceapă - tocător de legume de bucătărie multifuncțional

Cod: DS30780335
Ofertă Recomandare
100 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Mașina de feliat ceapă și tocatorul de bucătărie este un dispozitiv multifuncțional conceput pentru felierea simplă și rapidă a cepei, legumelor, nucilor și a altor ingrediente.

Datorită designului său unic, feliatorul este compact, ușor de folosit, ușor de pliat și desfășurat, dar mai ales eficient și rapid.

Mașina de tăiat ceapă și legume are trei cuțite ascuțite din oțel inoxidabil pentru o tăiere rapidă și ușoară, precum și o bază anti-alunecare pentru o manipulare în siguranță. Pregătirea mâncării vă va lua mult mai puțin timp.

Gata cu lacrimile atunci când tăiați ceapa. Datorită vârstei speciale, mirosurile iritante vor rămâne în feliator și nu vă vor irita ochii. Tăierea cepei și a legumelor va fi mai ușor ca niciodată.


 

TRANSPORT GRATUIT 

Aici vei găsi un pachet ce include rasnita electrica de calitate și feliere ceapă și legume, pentru care primești LIVRARE GRATUITĂ.

Veți primi și transport gratuit la achiziționarea unui pachet dublu de sine magnetice pentru cuțite.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

TĂIETOR MULTIFUNCȚIONALĂ, CEAPĂ, LEGUME, FRUCTE, NUCI ȘI ALTE ALIMENTE

Uită de vremurile petrecute pentru totdeauna pregătindu-te să gătești cu un cuțit. Tăiați practic orice și reduceți timpul de gătire. Nu este nevoie de electricitate. Pur și simplu puneți tot ce doriți să tăiați înăuntru, închideți capacul, țineți cu o mână și trageți cu cealaltă. Este atat de simplu. Urmăriți mâncarea tăiată rapid. Puteți tăia orice, de la fructe, legume și chiar carne.

 • Tăiați orice, inclusiv fructele, legumele și carnea
 • Usor de curatat
 • Poate fi dezasamblat pentru întreținere și depozitare ușoară
 • Husa previne mirosurile și murdăria
 • Nu este nevoie de electricitate
 • Doar scoateți afară și urmăriți-vă tăierea alimentelor

 Tăietor de ceapă

 

CUM SE FOLOSEȘTE CUTTERUL

Această feliere multifuncțională de mână este concepută pentru felierea perfectă și rapidă a alimentelor, fără efort. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la tăiere atunci când feliați. De acum înainte, felierea va fi mai sigură și mai rapidă decât oricând.

Pune ceapă tăiată în sferturi (sau alte legume în bucăți mai mici), tragi de câteva ori și gata.

 

BUCĂȚI MARI, BUCĂȚI MICI ȘI TERCI

Puteți regla cu usurinta mărimea cuburilor tocate în funcție de numărul de trageri de snur. Dacă doriți să tăiați mâncarea în bucăți mai mici, trageți-o de mai multe ori. De asemenea, puteți pregăti jucăuș pesto sau alt terci de legume cu dalta.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

Am folosit materiale de cea mai înaltă calitate pentru producție, ceea ce este o garanție a unei durate lungi de viață a produsului cu o funcționalitate deosebită în orice moment. Materialele folosite sunt sigure pentru sănătatea dumneavoastră.

Dispune de lame ascuțite din oțel inoxidabil pentru tăiere/șlefuire rapidă și uniformă, un capac confortabil cu un mâner moale și o bază anti-alunecare.

Feliatorul de mână este compact, ușor și portabil, așa că îl puteți folosi oriunde - la cabană, camping, picnic, foc de tabără sau oriunde și în orice bucătărie


tocător de legume de bucătărie

 

DESIGN ERGONOMIC

Designul special este conceput cu accent maxim pe ergonomia mișcării și siguranța dumneavoastră. Capacul confortabil, moale, dar ferm, baza anti-alunecare și două mânere puternice și confortabile fac ca fiecare feliere să fie extrem de ușoară și plăcută.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Dimensiuni: înălțime 7,5 cm
 • Diametru bol: 12,5 cm
 • Material: plastic
 • Comandă bară de remorcare pe frânghie
 • 3 lame sunt ascuțite
 • Potrivit pentru fructe, legume sau carne
 • Se poate spăla în mașina de spălat vase
 • Nu este potrivit pentru cuptorul cu microunde

 

Video ilustrație:

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: