Puternic aparat de făcut floricele de porumb - o mașină pentru prepararea floricelelor de porumb

Cod: DS16088994
124 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acest puternic aparat de făcut floricele de porumb, cu care veți pregăti cele mai sănătoase și delicioase floricele de porumb după ideile dvs. în scurt timp.

Datorită aparatului de floricele dumneavoastră, puteți pregăti gustări sănătoase și gustoase în 2-3 minute. Datorită aerului fierbinte, preparatul este complet lipsit de grăsimi. Popcornul preparat în acest fel este sănătos și fără adaos de conservanți.

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție premium garantează funcționalitatea și durabilitatea produselor. Dispozitivul ideal pentru orice petrecere, sărbătoare dar și pentru oricine iubește floricelele gustoase și sănătoase.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

APARAT DE FĂCUT FLORICELE DE PORUMB

Îți poftești floricele delicioase? Vrei să te răsfăț cu un preparat mai sănătos și mai gustos? Vă aducem această mașină unică de floricele de porumb cu care puteți pregăti cele mai delicioase floricele de porumb într-o clipă. Aflați cel mai rapid și mai convenabil mod de a pregăti floricele de porumb.

 

aparat de făcut floricele

 

PREGĂTIREA SĂNĂTOASĂ

Acest dispozitiv folosește aer cald pentru prepararea rapidă și eficientă a floricelelor de porumb. Prepararea cu aer cald circulant este lipsită de ulei și grăsime și, prin urmare, este mult mai sănătoasă. În plus, o astfel de conservare evită conservanții conținuti în pungile pentru microunde.

 

VITEZA CARE O VEȚI ADORA

Datorită performanței ridicate a elementului de încălzire și a designului special, puteți prepara floricele de porumb în 2 până la 5 minute. Nu este nevoie de o picătură de ulei pentru a pregăti floricelele. În plus, aparatul de popcorn este realizat într-un design modern și astfel va impodobi orice bucatarie.

 

UNDE UTILIZAȚI APARATUL DE FĂCUT FLORICELE DE PORUMB?

Este ideala pentru diverse petreceri, sarbatori de familie, intalniri cu prietenii, dar si pentru toți iubitorii de floricele care se rasfata oriunde.

 

aparat de făcut floricele

 

DIMENSIUNI COMPACTE

Acest aparat de făcut floricele de porumb este compact și ușor, așa că îl poți lua cu tine oriunde și îl poți folosi oriunde.

 

CURĂȚARE UȘOARĂ

Curățarea acestui dispozitiv este extrem de ușoară și convenabilă. După ce unitatea s-a răcit complet, puteți goli dispozitivul și spăla paharul de măsurare în apă caldă cu săpun. Exteriorul dispozitivului poate fi șters cu o cârpă umedă.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

La producerea acestui aparat de fabricare a floricelelor au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție premium, ceea ce este o garanție a funcționalității și longevității produsului. Ești sigur că îți va dura.


mașină de floricele de porumb de calitate

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Culoare Alb-negru
  • Putere [W] 1200
  • Volumul [l] 0,27

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: