Fântână unică de ciocolată

Cod: DS39286159
210 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți această fântână de ciocolată unică și de înaltă calitate. Îl vei folosi pentru seri romantice de neuitat, sărbători de familie, petreceri și alte ocazii. Îl poți folosi pentru a decora deserturi, napolitane, conuri. Pregătiți un desert mai sănătos și irezistibil prin scufundarea bucăților de fructe în ciocolată de calitate.

Fântâna cu trei straturi creează un efect de cascadă minunat și este ușor de asamblat și dezasamblat, făcându-l ușor de utilizat. În plus, curățarea acestei fântâni este o briză. Performanța ridicată și fluxul continuu de ciocolată păstrează lichidul fără cocoloașe și de cea mai înaltă calitate.

Datorită dimensiunilor sale compacte, este potrivită și pentru sărbători mai mici. Este ușor de depozitat și nu ocupă mult spațiu. Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia specială de producție sunt o garanție a performanței perfecte a produsului. Designul elegant se va asigura că fântâna ta de ciocolată va ieși în evidență la fiecare sărbătoare.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

O FANTANA UNICĂ DE CIOCOLATĂ

Gustul delicat și bogat al ciocolatei lichide, completat de frișcă sau un condiment preferat, este o experiență excepțională care va avea grijă de starea de spirit potrivită la fiecare sărbătoare. Prin scufundarea bucăților de fructe proaspete în ciocolată, putem pregăti în plus gustări mai sănătoase pentru copiii noștri. Această fântână de ciocolată de calitate te va ajuta cu asta.

 

fântână-ciocolată-unica

 

FANTANA IDEALA DE CASA PENTRU CIOCOLATĂ

Această fântână mică, dar puternică, este compactă, ușor de depozitat și nu ocupă mult spațiu. Datorită dimensiunilor și performanței sale, este ideală ca fântână acasă pentru mai puține persoane. Datorită elementului de încălzire puternic, menține ciocolată topită perfect caldă. Dar, în ciuda performanței ridicate, fântâna este extrem de sigură.

 

EXCELENT PENTRU DECORUL DE CIOCOLATĂ

Fântâna de ciocolată este un dispozitiv grozav pentru decorarea deserturilor cu glazură de ciocolată, mai poți înmuia în ciocolată lichidă conuri de înghețată, napolitane, biscuiți, propriile prăjituri coapte sau marshmallows. Va deveni un ajutor inseparabil pentru coacere.

 

PENTRU ORICE SĂRBĂTORI

Cauți ceva neconvențional pentru sărbătoarea ta? Vrei să te arăți drept gazda perfectă. Desertul într-o formă neobișnuită este o modalitate de a face o petrecere de naștere, o reuniune de familie sau o petrecere cu prietenii și alte evenimente mai atractive.

 

unică-fântână-de-ciocolată

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

Această fântână unică de ciocolată a fost creată din materiale de cea mai înaltă calitate și folosind o tehnologie de producție brevetată, care este o garanție a funcționalității și a duratei de viață îndelungate a produsului. Bucurați-vă de experiențe de neuitat cu această fântână.

 

DESIGN UNIC

Designul luxos și elegant al acestei fântâni este o garanție a unei experiențe estetice unice. Această fântână va ieși în evidență la orice sărbătoare sau petrecere.

 

CADOU IDEAL

Dacă ești în căutarea unui cadou original de Crăciun, ziua de naștere sau nunta, fantana de ciocolata este un cadou original și de bun gust. Potrivit pentru toată lumea.

 

fântână-ciocolată-unica

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Fântână de ciocolată originală
  • Vă recomandăm să utilizați ciocolată pregătită pentru fondue pentru performanță și durabilitate mai bune (nu este inclusă)
  • Ușor de curățat. Totul este ușor de ales
  • 220-240 V AC, 50 Hz, 32 W
  • Dimensiune: 23 x 15,5 x 14 cm

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: