O spirală unică de cartofi

Cod: DS23226493
114 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

O spirală de cartofi de calitate este un dispozitiv pentru prepararea spiralelor de cartofi unice și uluitoare. Este potrivit pentru uz profesional și casnic.

Într-o clipă, puteți pregăti spirala perfectă de cartofi. Doar prăjiți și vă puteți bucura de gustul perfect.

Mașina de feliat cartofi în spirală este extrem de sigură, practică și ușor de utilizat. Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și tehnologiei de producție patentate, este extrem de puternică și eficientă. Lama din oțel inoxidabil de înaltă calitate garantează o tăiere rapidă și precisă în spirală.

Acest spiralator de cartofi vă va permite să pregătiți eficient și ușor spiralele perfecte de cartofi de casă.


 

SFATUL NOSTRU

O râșniță cu cuțit adecvată are și un loc de neînlocuit în bucătărie. Vă aducem o râșniță eficientă și eficientă cu care puteți ascuți toate cuțitele și foarfecele din gospodărie.

Un tocător special unic pentru ceapă și legume vă va ajuta jucăuș la feliere.

Vă aducem și originale ajutoare și practice pentru iubitorii de vin.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

TAIETOR SPIRAL DE CARTOFI DE CALITATE

Acest spiralizator unic este conceput pentru prepararea ușoară și rapidă a spiralelor de cartofi. Cu ajutorul acestuia, puteți crea, de exemplu, o spirală lungă dintr-un singur cartof. Vă va economisi mult timp. Spiralele tale vor fi perfecte, subțiri și gustoase.

  • Calitate superioară
  • Fabricat din oțel inoxidabil
  • Lama foarte ascutita pentru feliere
  • Ușor și convenabil de utilizat
  • Securitate maximă

 
unic-spiralizator-pentru-cartofi

 

CUM SE PREPARA O SPIRALA DE CARTOF

Atașați cartofii spălați la dispozitiv și tăiați în forma dorită. Reglați spirala la forma dorită. Se poate praji apoi în ulei încins timp de 3-4 minute. Le puteți stropi cu diverse condimente pentru o experiență gustativă perfectă.

 

CUM SĂ UTILIZAȚI SPIRALIZATORUL

Ai spiralizatorul asamblat într-un minut iar manevrarea excelență este asigurata de aspiratorul antiderapant situat în partea de jos a razatoarei. Mai întâi construiești baza răzătoarei, pui cartoful în ea și poți începe să feliezi. Tăierea este fără dezordine și răni.

 

PENTRU UTILIZARE PROFESIONALĂ ȘI ACASĂ

Puteți folosi confortabil acest spiralizator grozav pentru prepararea acasă a spiralelor gustoase de cartofi, precum și pentru uz profesional.


spiralizator de calitate pentru cartofi

 

MATERIALE DE CALITATE ȘI DURATĂ LUNGĂ

Spiralizatorul multifunctional este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate, care garantează funcționalitatea și viata indelungata a produsului. Felatorul este fabricat din oțel inoxidabil de primă clasă. Proiectat pentru utilizare în siguranță, montare rapidă și stabilă pe suprafață cu o ventuză cu vid foarte eficientă.


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: