Dozator unic de miere – sirop

Cod: DS98435574
74 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți acest dozator unic de miere, care va face colectarea mierii extrem de ușoară, rapidă și fără dezordine. De asemenea, puteți folosi dozatorul pentru siropuri, ciocolată, zahăr, glazură de prăjitură și alte alimente.

Este atât de ușor de utilizat încât o să-ți placă. Doar umpleți dozatorul, împingeți maneta și gata. Este extrem de practic și complet fără dezordine.

În plus, arată uimitor. Se potrivește în orice bucătărie sau sufragerie. Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și tehnologiei de producție brevetate, are durabilitate și funcționalitate imense.

Dozatorul este un cadou ideal, este potrivit și pentru birou și pentru vizite mari. Este folosit în mod popular de restaurante și hoteluri care doresc să ofere clienților ceva mai mult.


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici vei găsi un pachet dublu convenabil de dozator de miere, pentru care primești LIVRARE GRATUITĂ.

O râșniță cu cuțit adecvată are și un loc de neînlocuit în bucătărie. Vă aducem o râșniță efectivă și eficientă cu care puteți ascuți toate cuțitele și foarfecele din gospodărie.

Un tocător special unic pentru ceapă și legume vă va ajuta jucăuș la feliere.

Vă aducem și ajutoare originale și practice pentru iubitorii de vin.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DOZATOR UNIC NU DOAR PENTRU MIERE

Uitați de vărsarea enervantă de miere, petele lipicioase și dezordinea. Cu acest dozator unic, te vei răsfăța cu delicatețea ta imediat, confortabil și fără dezordine. Puteți folosi și dozatorul pentru sirop, ciocolată, zahăr și orice altceva. Pur și simplu apăsați maneta de pe mâner și aceasta va curge de jos. Eliberați maneta și se oprește imediat fără dezordine.


un singur dăruitor de miere

 

DESIGN UNIC ȘI MATERIALE DE CEA MAI CALITATE

Dozatorul este echipat cu un design unic și atractiv. Arată elegant în fiecare bucătărie. În producție au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție patentată, ceea ce este o garanție a funcționalității și durabilității maxime a produsului.

 

DIMENSIUNE IDEALA

Volumul dozatorului este de 200 ml. Dimensiune ideală pentru vizite mai mari. Dozatorul nostru de miere vine cu propria bază inferioară. Selectați un dozator din această bază și îl puteți utiliza. Când nu ai nevoie, îl pui înapoi în bază. Este folosit incredibil de confortabil și nu face dezordine.

 

dozator de miere pentru clătite

 

PENTRU UTILIZARE CASĂ ȘI PROFESIONALĂ

Datorită caracterului său practic, designului cu bun gust și ușurinței în utilizare, acest dozator este extrem de popular în case, dar și în birouri, restaurante și hoteluri. Alăturați-vă miilor de clienți mulțumiți.

 

CADOU PERFECT

Dozatorul este un cadou extrem de practic, compact si neobisnuit. Poate mulțumi și are diverse utilizări. Aceste caracteristici fac din acest dozator un cadou unic pentru Craciun, zile de nastere, dar si pentru colegi, birou si alte ocazii.

 

CUM SĂ UTILIZAȚI DISPENSERUL

Doar prindeți dozatorul umplut în mână, îl îndreptați peste mâncare sau băutură și eliberați orificiul din partea de jos a dozatorului apăsând maneta, după ce ați aplicat cantitatea necesară de pârghie pe care o eliberați și astfel dozarea se oprește. După utilizare, dozatorul este plasat convenabil în suportul de sticlă care este inclus în pachet.

 

davkovac-medu-unic

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Material: plastic
  • Ușor de utilizat prin ridicarea clapei de pe mâner
  • Se poate spăla în mașina de spălat vase

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: