Deschizător electric - tirbușon pentru vin

Cod: DS25283493
Ofertă Recomandare
160 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Deschizator de vin electric exclusiv cu dispozitiv de tuns pentru deschiderea rapidă, convenabilă și cea mai ușoară a oricărei sticle în 7 secunde.

Ceva deosebit merge cu vinul grozav - un deschizător de vin original, care previne și situația jenantă când sticlă nu poate fi deschisă, dopul este rupt în jumătate sau dopul este zdrobit într-o băutură.

Vă va plăcea ușurința în utilizare, puneți-l pe gâtul sticlei, țineți apăsat butonul și sticla este deschisă o dată. Alte avantaje sunt designul elegant, durata de viață lungă și funcționarea silențioasă.

Cu un tirbușon electric, puteți deschide orice sticlă de vin cu o caracteristică specială. Deschiderea vinului va deveni acum o experiență specială. Pachetul include și un tăietor pentru a îndepărta folia de pe gâtul sticlei pentru a facilita lucrul cu sticla.


 

Iubitorii de vin știu cu siguranță că pentru a obține gustul maxim al vinului, vinul trebuie mai întâi oxidat. Pentru a obține acest efect, aeratorul nostru elegant pentru vin - diVinto Deluxe vă va ajuta.

Vezi și alte produse pentru iubitorii de vin.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DESCHIDERE DE VIN SIMPLU, PRACTIC SI ORIGINAL CU FILARE ELECTRICA

7 secunde. De asta are nevoie un tirbușon automat pentru a deschide un vin delicios. Soluția ideală. Ușurează deschiderea unei sticle de vin și, în același timp, împiedică zdrobirea dopului în vinul tău preferat. Se pot deschide până la 30 de sticle cu o singură încărcare. Operarea dispozitivului este extrem de simplă - doar puneți-l pe gâtul sticlei, țineți apăsat butonul și sticla este deschisă o dată.

 
electric-deschizător-tiribușon

 

DURATĂ LUNGĂ ȘI MATERIALE DE CEA MAI CALITATE

Durata lungă de viață a bateriilor încorporate vă permite să deschideți până la 9.000 de sticle. Prin urmare, este potrivit și pentru deschiderea profesională în restaurante și crame. În producție au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate, ceea ce asigură o durată lungă de viață și funcționalitate a produsului.

 

BĂRBAȚII ȘI FEMEILE POT DESCHIDE CU UȘURINȚĂ VINURILE

Femeile și seniorii au adesea probleme în deschiderea vinului cu un tirbușon clasic. Ei bine, nu va fi o problemă de acum înainte. Cu acest tirbușon electric, chiar și un copil o poate face jucăuș.

 
deschizator electric

 

ȘI PENTRU WINE BARS ȘI RESTAURANTE ȘI RESTAURANTE PROFESIONALE

Datorită duratei lungi de viață a bateriei de până la 300 de cicluri de încărcare, acest produs este potrivit și pentru restaurante, cafenele și baruri de vinuri. Datorită designului ergonomic și mânerului cu prindere moale, care se potrivește confortabil în palmă, care permite o prindere fermă, acest deschizător de sticle electric este ușor de ținut și de utilizat.

 

DESCHIDERE ERGONOMICA SI SIGURANTA STICLELOR

Acest deschizător electric de sticle de vin nu este doar frumos, ci este și o clasă de top printre tirbușonele de vin. Datorită sistemului unic, deschide sticla complet fără efort și, astfel, nu vă încarcă și nu vă încordează mâinile.

Mânerul moale ergonomic permite o prindere confortabilă, în timp ce operarea sa simplă cu o singură atingere este extrem de sigură.

 

SUPLIMENT DE DESIGN UNIC

Culoarea elegantă, aspectul estetic și curbele ergonomice fac din acest deschizător de vin pur și simplu un accesoriu de design grozav. Va ieși în evidență pe blatul din bucătărie, pe blatul barului, oriunde îl vor admira invitatii tăi.


 

SFATUL NOSTRU

AERATOR AER CONDITIONAT DIVINTO DELUXE

aerator de vin

Iubitorii de vin știu cu siguranță că pentru a obține gustul maxim al vinului, vinul trebuie mai întâi oxidat. Pentru a obține acest efect, nu este suficient să lăsați o sticlă de vin deschisă pe masă, dar aveți nevoie și de aeratorul nostru elegant de vin aerator - diVinto Deluxe.

 

TERMOMETRUL DIGITAL DE VIN, PENTRU DETERMINAREA RAPIDĂ ȘI PRECISĂ A TEMPERATURII VINULUI

termometru digital

 

Te poți bucura cu adevărat de vin doar la temperatura potrivită. Utilizați acest termometru unic pentru vin pentru a măsura temperatura vinului dvs. în cel mai scurt timp. În plus, ei vă vor sfătui la ce temperatură ar trebui să fie răcit vinul dumneavoastră. 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: