Aerator de vin cu pâlnie

Cod: DS12287834
Ofertă Recomandare
94 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Lăsați gustul delicios și aroma impresionantă a vinului să iasă în evidență cu acest decantor - aerator de vin. Într-o clipă, aerisește perfect vinul, care va fi mai gustos, mai delicios, mai puțin acru, cu o aromă plăcută și plinătate de gust.

Iubitorii de vin știu că pentru a obține un gust maxim, vinul trebuie mai întâi să se oxideze. Veți obține acest efect într-o clipă cu acest aerator de vin unic. Datorită acesteia, vinul va avea un gust uimitor după prima înghițitură. Procesul de aerare este folosit și de somelieri experimentați.

Decantorul de înaltă calitate este realizat din material durabil, are o durată de viață lungă și un stil atemporal. Forma ergonomică specială previne scurgerea și eventualele pete.

Faceți cunoștință cu acest cel mai bun aerator de vin din clasă, care ajută vinul să „respire” și astfel imită procesul de învechire și creează un vin fin și gustos într-o clipă. Vinul tău va fi o clasă mai bună.

  • Veți îmbunătăți semnificativ aroma, structura și gustul vinului dvs. prin simpla turnare într-un pahar
  • Previne picurarea și petele în timpul și după turnarea vinului
  • Elegant, modern si stilat
  • Design ergonomic, ușor de utilizat și chiar mai ușor de curățat
  • Ideal acasă dar și pentru vinuri și restaurante
  • clasă mai bună de vin în câteva secunde

 

Încercați, de asemenea, deschizătorul de vin electric exclusiv cu dispozitiv de tuns pentru deschiderea rapidă, convenabilă și ușoară a oricărei sticle în 7 secunde.

Vezi și alte produse pentru iubitorii de vin.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

OXIDAREA - ADITIVUL SECRET AL VINURILOR DE CALITATE DE LUNGĂ MATURARE

Vinul, care este depozitat în butoaie de lemn pentru o perioadă lungă de timp, este aerat în mod controlat și oxidat. Vinul astfel maturat are o calitate exceptionala, savoare plina si aroma bogata. Asta o face cea mai bună băutură. Oxidarea este folosită și de somelieri experimentați.

Cu acest instrument, vei imita perfect procesul de oxidare din acest moment și vei permite vinului să-și dezvolte gustul și aroma grozave.

 

IMEDIAT VINUL TĂU LA PERFECȚIUNE

Aeratorul nostru ajută vinul să „respire”. Saturația vinului cu un aerator rapid de vin imită procesul de învechire, care creează într-o clipă un vin fin și gustos. Dublați valoarea vinului dvs., pur și simplu turnându-l într-un pahar.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ AERATORUL DE VIN

Acest decantor are o cameră mare de aerare și un sistem de alimentare cu aer care utilizează efectul Bernoulli pentru a impregna vinul cu cantitatea optimă de oxigen.

Vinul curge printr-o pâlnie cu formă specială. În timpul preaplinului, se creează o presiune negativă, care aspiră aer. Aerul este apoi amestecat cu vinul prin pâlnie. Vinul se varsă în paharul bine aerisit, ceea ce contribuie la oxidarea lui.

 

ESTE POTRIVIT PENTRU TOATE STICLELE

dopul din silicon este special format pentru a se potrivi sigur în orice sticlă. Gâtul îngust sau mai larg nu este o problemă.

 

TURNAȚI VINUL FĂRĂ PROBLEME

Dopul de cauciuc este conic și nervurat pentru a forma o etanșare impermeabilă pe orice sticlă de vin. Pâlnia este canelată și înclinată ergonomic pentru o turnare ușoară fără vărsare. Acest aerator vă protejează astfel față de masă, mobilier și covoare de pete.


Aerator

 

CUM SE FOLOSEȘTE DISPOZITIVUL

Pur și simplu puneți aeratorul pe sticla deschisă și puteți începe să turnați. Vinul este imediat aerat. După utilizare, spălați pur și simplu aeratorul sub apă caldă. Curățarea este extrem de ușoară și rapidă.

 

VINUL IEFTIN IE MAI BUN

Vinul aerat și oxidat dezvăluie 100% din gustul și aroma potențiale. Aciditatea se va diminua, plenitudinea ei va fi subliniată. Vinul preparat în acest fel are un gust mai bun. Chiar și vinul ieftin se va transforma brusc în Chardonnay de calitate.


Aerator pentru vin Deminas

UN CADOU PERFECT PENTRU IUBITORII DE VIN

Designul său elegant va adăuga un nivel de îmbunătățire băuturii dvs. de vin și este un cadou ideal pentru iubitorii de vin. Aeratoarele de vin sunt o necesitate pentru toți iubitorii de vin.


 

SFATUL NOSTRU

DESCHIZATOR ELECTRIC - FORANA DE VIN

deschizător electric de vin

 

Încercați, de asemenea, deschizătorul electric exclusiv de vin cu dispozitiv de tuns pentru deschiderea rapidă, convenabilă și ușoară a oricărei sticle în 7 secunde.

 

TERMOMETRU DIGITAL PENTRU VIN, PENTRU DETERMINAREA RAPIDĂ ȘI PRECISĂ A TEMPERATURII VINULUI

pentru vinul homero digital

 

Te poți bucura cu adevărat de vin doar la temperatura potrivită. Cu ajutorul acestui termometru unic pentru vin, puteți măsura temperatura vinului în cel mai scurt timp. În plus, vă va sfătui la ce temperatură ar trebui să se răcească vinul dumneavoastră.


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: