Cana leneșă de lux

Cod: DS35688510
Ofertă Recomandare
104 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu această cană practică, care se amestecă automat, care este concepută pentru toți oamenii care iubesc confortul și comoditatea. Acest mare ajutor vă va amesteca bine băutura preferată în cel mai scurt timp. Fie că este vorba de cafea, ceai sau ceva băutură, cana va face toată treaba pentru tine la comandă și te vei bucura doar de gustul plăcut și de dulceața de a nu face nimic.

Această cană leneșă practică amestecă băutura de la sine, doar apăsați butonul de pe ureche și motorul din partea de jos a cănii pornește. Un cadou perfect pentru toți oamenii la îndemână sau iubitorii de gadgeturi de bucătărie.

Găsiți mai multe căni grozave aici.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cana cu amestecare automată este un nume absolut potrivit pentru această cană unică. Turnați cafea sau ceai, apăsați butonul și băutura va fi amestecată pentru dvs. Nu este nimic mai simplu. Acum nu mai trebuie să murdăriți lingura și să vă strecurați amestecând cafeaua. O cană leneșă face amestecul pentru tine.

 

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ CÂNA LENESĂ?

Turnați cafeaua sau ceaiul înăuntru, adăugați ingredientele necesare precum laptele sau zahărul, apăsați butonul, țineți-l apăsat puțin și cana vă va amesteca băutura de la sine. Grozav, nu? Pe scurt, te vei îndrăgosti imediat de cana leneșă.

 

FUNCȚIONEAZĂ ȘI CA GRÂU DE LAPTE

Da, puteți folosi cu adevărat această cană ca un tel pentru lapte. Deci are o funcție 2-în-1. Turnați lapte integral în aproximativ 3/4 din cană, apăsați butonul timp de aproximativ 15 secunde și cana vă va forma spumă frumoasă. Fără efort și simplu. Oferă-ți vizitatorul cu o cafea grozavă cu lapte bătut.

 

  • O cană originală care amestecă băutura în sine
  • Alimentare: 2 x baterii AAA - nu sunt incluse

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: