Cană leneșă - cană cu auto-amestecare - pachet dublu

Cod: DE99964667
Ofertă Recomandare
GRATUITGRATUIT
leneş-oală 2x
119 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Pachetul contine 2 bucăți cana Lazy - o cană cu auto-amestecare, pentru care primești LIVRARE GRATUITĂ.

Faceți cunoștință cu această cană practică cu auto-amestecare - leneș, care este concepută pentru toți oamenii care iubesc confortul și comoditatea. Acest mare ajutor vă va amestecă bine băutura preferată într-o clipă. Fie că este vorba de cafea, ceai sau băutură, o cană la comandă va face toată treaba pentru tine și te vei bucura doar de gustul plăcut și de dulce fără să faci nimic.

Această cană leneșă practică amestecă băutura în sine, doar apăsați butonul de pe ureche și motorul din partea de jos a cănii pornește. Cadoul perfect pentru toți oamenii confortabili sau pentru iubitorii de gadgeturi de bucătărie.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cană cu amestecare automată este un nume absolut potrivit pentru această cană unică. Turnați cafea sau ceai, apăsați butonul și băutură se va amesteca singură. Nu este nimic mai ușor. Acum nu mai trebuie să murdărești lingură și să încerci să amesteci cafeaua. Cana leneșă se va ocupă de amestecare pentru tine.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ O CANĂ LENEȘĂ ?

Turnați cafea sau ceai, adăugați ingredientele necesare, cum ar fi laptele sau zahărul, apăsați un buton, țineți apăsat puțin și cana va amesteca băutura de la sine. Grozav, nu-i așa? Pe scurt, te vei îndrăgosti imediat de cana leneșă.

 

FUNCȚIONEAZĂ ȘI CA BĂTUT DE LAPTE

Da, cu adevărat poți folosi această cană ca milkshake. Prin urmare, are o funcție 2 în 1. Turnați lapte integral în aproximativ 3/4 de cană, apăsați butonul timp de aproximativ 15 secunde și ceașca vă va forma o spumă frumoasă. Fără efort și simplu. Oferă vizitatorul cu o cafea grozavă cu lapte bătut.

  • cană originală care amestecă băutura în sine
  • Alimentare: 2 x baterii AAA - nu sunt incluse

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: