ȘASE AMBALAJE – Suport sticle profesional pentru frigider

Cod: DB53642663
140 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Pachetul contine 6 suporturi pentru sticle pentru frigider

Economisiți spațiu și aranjați sticlele în frigider ordonat și în siguranță. De acum înainte, nu mai există sticle care clincănesc la fiecare deschidere a frigiderului. Un suport excelent pentru sticle în frigider va rezolva toate aceste probleme.

Puteți depozita confortabil aproape toate tipurile de sticle și conserve în el. Este stivuibil, astfel încât nu ocupă mult spațiu. Puteți îndepărta sau depozita în mod convenabil sticla fără a fi nevoie să dezasamblați suportul.

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată garantează durabilitate și funcționalitate maximă a produsului. În plus, designul produsului este modern și elegant, astfel încât se potrivește în orice frigider.

Păstrați-vă frigiderul ordonat și alegeți confortabil băutura pe care o căutați. Acest excelent suport pentru sticle te va ajuta cu asta


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

ECONOMISI UN SPAȚIU PREȚIOS ÎN FRIGIDER

De asemenea, vă deranjează clinchetul sticlelor de fiecare dată când deschideți frigiderul? Îți plac lucrurile de făcut? Acest suport pentru sticle de frigider este doar pentru tine. Vă va ajuta să economisiți spațiu valoros în frigider, să țineți sticlele perfect și în siguranță și, de asemenea, arată grozav.


suport-sticla profesional

 

POTRIVIT PENTRU MAI MULTE STICLE

Suportul pentru sticle este potrivit pentru majoritatea sticlelor și conservelor. Poți depozita confortabil sticle de bere, apă, cola, conserve dar și alte băuturi.

 

LE VEI FOLOSI ORIUNDE

Datorită materialelor de înaltă calitate, puteți folosi aceste suporturi oriunde în frigidere, congelatoare, cămare, dulapuri, rulote, căsuțe și oriunde aveți nevoie să vă depozitați băuturile în mod clar și în siguranță.

 

DESIGN ANTI-ALUNECARE

Designul special al suporturilor asigură că toate sticlele sau cutiile depozitate rămân în siguranță la locul lor. Manipularea este extrem de comodă și simplă. Puteți depozita convenabil sticlele fără a fi nevoie să scoateți sau să dezasamblați suportul.


suport-sticlă de calitate

 

LOOK DE STIL

Caracteristicile practice ale suporturilor este completată de designul lor elegant, care arată uimitor în fiecare frigider.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

La producerea acestui suport pentru sticle au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție brevetată, ceea ce este o garanție a duratei lungi de viață și a funcționalității produsului.


suport pentru sticle

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Dimensiune produs: 14,5 cm x 16,3 cm x 7,5 cm
  • Dimensiune pachet: 16 cm x 17 cm x 8,5 cm
  • Potrivit pentru sticle și conserve mici și mijlocii
  • Culoarea albastra
  • Spațiu suplimentar de depozitare
  • Organizarea conținutului frigiderului
  • Stabil 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: