Râșniță de cafea de calitate

Cod: DS31944371
134 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 

O râșniță de cafea manuală excelentă pentru prepararea unei cafele perfecte, proaspete și gustoase. Uitați de cafeaua învechită și răsfățați-vă oricând cu o cafea perfectă și delicioasă proaspăt măcinată. Te vei îndrăgosti literalmente de gust și aromă.

Această râșniță de cafea cu un design unic este, de asemenea, un accesoriu interior grozav. Se potrivește în fiecare gospodărie. Este extrem de convenabil și practic de utilizat.

Materialele de cea mai înaltă calitate și designul masiv sunt o garanție a funcționalității maxime. Este un cadou unic pentru bărbați și femei de toate vârstele.

Savurați o cafea perfect delicioasă, parfumată și proaspătă în fiecare zi.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

BUFAȚI-VĂ GUSTUL PERFECT AL CAFEILOR PROASPĂT MĂCINATE

Îți place mirosul și gustul cafelei proaspăt măcinate? Dacă și tu ești unul dintre cei care se răsfăț, această râșniță este un must have. Amestecați propriile amestecuri, gustați diferite tipuri. Cafeaua ta va fi delicioasă și proaspăt amestecată de fiecare dată.


rasnita-manuala-de-cafea

 

MAȘINĂ DE CAFEA DE MÂINĂ UNICĂ

Rasnita unică de cafea vă oferă posibilitatea de a pregăti cafea delicioasă oriunde într-o clipă. Datorită designului special, șlefuirea este extrem de confortabilă, rapidă și eficientă. Râșniță este perfect depozitabilă și arată grozav. Toate aceste caracteristici îl predestine pentru însoțitorul tău preferat din fiecare gospodărie.

Este ușor de manevrat, boabele de cafea sunt puse în vas și manerul este rotit in mod repetat, apoi cafeaua macinata cade în sertar. Corpul este din lemn cu un sertar ușor accesibil, sertarul din față colectează cafeaua măcinată gata pentru a vă pregăti propriul amestec de cafea proaspătă.

 

DE CE CAFEA PROASPĂT MĂCINATĂ

Nu există nimic mai bun decât cafeaua proaspăt măcinată. Rezultatul măcinării este de înaltă calitate, gust delicios și aromă intensă. Cafeaua învechită își pierde gustul, aroma și calitatea. Cu această râșniță grozavă, cafeaua ta va fi complet proaspătă și delicioasă de fiecare dată.

 

MATERIALE DE CALITATE

Rasnita de cafea este realizata din materiale de cea mai înaltă calitate, care garantează o viata indelungata și functionalitatea produsului. Această râșniță te va face fericit mulți ani.


unic-mașină-de-cafea

 

DESIGN PERFECT

Designul retro unic este potrivit ca un plus unic pentru orice casă. Puteți avea o râșniță de cafea grozavă plasată chiar și pe blatul din bucătărie și va arăta uimitor de fiecare dată. Se potrivește în bucătăriile din lemn, moderne și retro.

 

MARE CADOU

Aproape toată lumea iubește cafeaua. Dacă te întrebi ce sa îi oferi mamei, tatalui, bunica, bunicului, matusa, colegilor la serviciu, aceasta rasnita de cafea este potrivită pentru toata lumea. Este garantat că va mulțumi pe toată lumea ca un cadou original și neobișnuit.

 

Culoare: maro/maro închis (expediem în funcție de disponibilitatea stocului)


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: