AMBALARE TRIPLĂ - Folii de înaltă calitate - pungi pentru aspirator

Cod: DB37992187
158 RON
În stoc (>5 buc.)
Variantă

 

Încercați această folie de înaltă calitate pentru sigilatorul în vid și continuați să vă bucurați de beneficiile ambalării în vid a alimentelor la o calitate uimitoare. Alimentele își vor păstra prospețimea, gustul și aroma.

Folosind pungi practice de sigilare în vid, puteți, de asemenea, să marinați carnea ca un profesionist.

Din această folie puteți crea cu ușurință, convenabil și rapid pungi de etanșare sub vid cu dimensiunile de care aveți nevoie. Datorită materialului său de înaltă calitate, se poate adapta oricărei alimente ambalate.

Suprafața foliei pentru sigilantul în vid este crestă pe o parte, ceea ce asigură o etanșare perfectă. Pe de altă parte, este neted, transparent, astfel încât să puteți vedea confortabil mâncarea aspirată.

Utilizarea acestor pungi de sigilare în vid este potrivită și în industria comercială. Clienții tăi vor aprecia ambalajele alimentare de calitate.

Puteți păstra mai ușor alimentele ambalate în vid în frigider și congelator.


 

SFATUL NOSTRU

Aici oferim un pachet de 5 pungi cu TRANSPORT GRATUIT.

Aici veți găsi dispozitivul nostru de etanșare în vid profesional pentru alimente, în care sunt potrivite pungile noastre de înaltă calitate, sau un dispozitiv de etanșare foliei puternic, care este excelent pentru sigilarea rapidă a foliei sau a unei pungi.

Descoperiți secretele gătitului în vid cu aragazul profesional sous-vide.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

FOLII PRACTICE - SACI PENTRU VACUUM

Nici tu nu te poți lipsi de un aspirator practic pentru alimente? Vă oferim această folie unică pentru un aparat de etanșare în vid, datorită căreia veți putea continua să vă depozitați alimentele în acest mod minunat.

Mâncărurile tale nu își vor pierde gustul, nu vor absorbi alte arome și le poți păstra convenabil în frigider sau congelator.

Dacă nu ați încercat încă această metodă de ambalare a alimentelor, încercați-o. Cu siguranță veți aprecia foliile de schimb de înaltă calitate pentru sigilantul în vid, precum și dispozitivul de sigilare alimentar practic, excelent, pe care îl găsiți aici: Sigilator profesional pentru alimente.


pungi-unice-pentru-vid

 

PĂSTRAȚI PARFUMUL ȘI GUSTUL

Folia moletată excelentă pentru sacii de vid are un model profund special, datorită căruia extragerea aerului este mult mai rapidă decât în ​​cazul foliei obișnuite. Obțineți o etanșare durabilă și etanșă și astfel o protecție perfectă a alimentelor. Materialele de cea mai buna calitate din care este realizata folia pentru aspirator permit pastrarea completa a aromelor.

 

MARINAT CONFORT

Pungile perfecte pentru un aspirator sunt, de asemenea, un ajutor ideal la marinarea cărnii. În pungi de plastic închise, puteți întoarce carnea marinată pe ambele părți de mai multe ori în timpul marinării. Puteți păstra cu ușurință porții de carne marinată în congelator și să le aveți pregătite, de exemplu, pentru un grătar.

 

ECONOMISEȘTE SPAȚIU ÎN FRIGIDER ȘI CONGELATOR

Această folie unică - pungi pentru sigilatorul în vid aderă precis la alimente, datorită cărora economisește spațiu în frigider sau congelator. Este ideal înainte de orice sărbători și sărbători.


saci-de-vid

 

SUB FORMA DE ROLĂ - PĂSTRAȚI FOLIA

Folia practică pentru sigilantul în vid este disponibilă sub formă de rolă. Acest tip de folie în relief permite adaptarea ambalajului la alimente de diferite dimensiuni. Acest lucru vă va economisi consumul de folie. Pur și simplu utilizați doar lungimea de folie necesară.

În plus, structura canelată a filmului cu microcanale oferă o flexibilitate extrem de ridicată și rezistență la deteriorarea mecanică. Sacii pentru aspirator nu se vor rupe, iar economisiți bani.

 

FOLIE GOFATĂ DE CALITATE

embosarea este un proces de tratare a suprafeței filmului care creează o suprafață în relief a filmelor. Asigură calitate înaltă și transparență a filmelor. Are un model adânc în relief pe o parte și este complet neted pe cealaltă.

 

POTRIVIT DE ASEMENEA ÎN INDUSTRIA COMERCIALĂ

Datorită proprietăților sale excelente, este potrivită utilizarea acestui film în aparatul de etanșare sub vid și în industria comercială. Clientul dumneavoastră poate evalua cu ușurință calitatea și prospețimea produsului pe care îl oferiți prin ambalajul transparent și neted. Atât tu, cât și clienții tăi veți fi mulțumiți.

 
pungi-unice-pentru-vid

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • culoare: transparent: da
  • contact cu alimente: da
  • crestat: unilateral
  • material: folie
  • dimensiuni: (latime / inaltime): 28 x 600 cm, 20 x 600 cm
  • greutate: 0,316 kg

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: