Excelentă răzătoarea rotativă de brânză

Cod: DS14123424
84 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Poți încerca și tu mâncăruri preparate excelente că de la un bucătar. Ornarea cu brânză rasă de înaltă calitate sau legume rase perfect va face minuni pentru mâncarea dumneavoastră. Și toate acestea cu ajutorul unei excelente răzătoare rotativă pentru brânză și legume.

Răzătoarea rotativă unică manipulează cu ușurință brânzeturile tari, legumele crude și chiar rade fin ciocolată sau nuci. Cu o singură mișcare de rotație a manivelei, puteți rade, de exemplu, brânzeturi delicioase direct pe paste, pizza sau salate.

Răzătoarea pentru brânză și legume folosește tehnologia unei râșnițe manuale clasice. Ingredientele sunt presate de capacul manerului în timpul rozării, astfel incat răzarea este extrem de sigură.

Manipularea răzătoarei și curățarea acesteia sunt foarte simple, rapide și comode.

Calitățile sale sunt apreciate nu numai de bucătarii profesioniști, ci este și un ajutor de neînlocuit în gătitul de zi cu zi acasă. Prin urmare, este un cadou ideal pentru fiecare bucătar hobby.

Bucurați-vă de noi experiențe culinare în bucătăria dvs. de acasă și încercați excelentă răzătoare rotativă pentru brânză, legume, precum și alte alimente potrivite pentru răzătoare.


 

SFATUL NOSTRU

Un ascuțitor adecvat de cuțite are și un loc de neînlocuit în bucătărie. Vă aducem un ascuțitor eficient și eficient cu care puteți ascuți toate cuțitele și foarfecele din gospodărie.

Un tocator special unic de ceapă și legume te va ajuta la feliere.

Vă aducem și instrumente originale și practice pentru iubitorii de vin.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

RĂZĂTOARE ROTATIVĂ EXCELENT ȘI PRACTIC

De asemenea, îți place să te răsfeți cu mâncare gustoasă și arătoasă ca la restaurant? Acum vă puteți răsfăța cu el acasă. Tot ce aveți nevoie sunt câteva ingrediente potrivite, un ajutor la îndemână - o răzătoare rotativă pentru brânză și legume și puteți evita o masă asemănătoare bucătarului în farfurie.

 

răzătoare

 

TREI ANEXE

Răzătoarea universală pentru brânză și legume vă permite să redați așchii fin sau grosier sau să tăiați comod felii cu ajutorul a trei accesorii înlocuibile. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un atașament potrivit pentru o anumită utilizare:

 • Atașament pentru ras fin
 • Atașament pentru grătar grosier
 • Atașament pentru tăierea foilor

 

MĂSURI CA DE LA UN BUCĂTAR

Savurați mesele acasă ca la restaurant. Fii un bucătar excelent acasă.

 • Decorează-ți felurile de mâncare într-un mod neobișnuit cu legume rase sau tocate.
 • Răziți o porție suplimentară de brânză bună pe pastele sau pizza preferate.
 • Decorați deserturile cu ciocolată rasă fin.
 • Folosiți-vă imaginația și deveniți bucătarul perfect.

 

MANIPULARE UȘOARĂ ȘI SIGURĂ

Manipularea răzătoarei de brânză și legume este într-adevăr foarte simplă, rapidă și convenabilă.

Desfaceți capacul superior. Puneți ingredientele dorite potrivite pentru răzuire sau tăiere în recipient. Închideți capacul din nou. Folosind mișcările de rotație ale mânerului și apăsarea ușoară a capacului, ingredientele sunt transformate în talie fine sau felii.

 

excelenta razatoarea rotativa

 

CUM FUNCTIONEAZÃ?

Un tambur de înaltă calitate, rotativ și foarte ascuțit garantează un rezultat perfect de grătar. În timpul răzătoarei, ingredientele sunt apăsate pe tambur de capacul mânerului și răzuiți ingredientul introdus prin simpla mișcare a mânerului și apăsând ușor capacul în același timp.

 

CURĂȚARE RAPIDĂ

Puteți curăța cu ușurință excelentă răzătoare rotativă pentru brânză și legume sub jet de apă. În cazul în care unele bucăți de mâncare rămân lipite de tamburul răzătoarei, pur și simplu înmuiați-o puțin timp în apă caldă și apoi curățați-o în direcția dinților ascuțiți.

 

AMBALAJUL PRACTIC

Acest ajutor de înaltă calitate pentru bucătărie - o răzătoare rotativă pentru brânză și legume este livrat într-un pachet practic și robust, care poate fi folosit și pentru depozitarea răzătoarei.


răzătoarea de brânză unică

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

Pachetul contine:

 • Braț de presiune
 • Atașament pentru ras fin
 • Atașament pentru grătar grosier
 • Atașament pentru tăierea foilor

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: