Presă profesională de citrice cu pârghie

Cod: DS63810337
494 RON –13 %
presa de citrice paku
494 RON –13 % 429 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți această presă unică cu pârghie de citrice, cu ajutorul căreia puteți pregăti sucuri unice sănătoase rapid, confortabil și eficient în cel mai scurt timp.

Toate acestea le poți descurca cu ușurință cu acest dispozitiv, care este o garanție a calității și tradiției ajutorilor de bucătărie.

Echipați-vă bucătăria cu un ajutor de neînlocuit care vă va ajuta să pregătiți cu ușurință sucuri proaspete 100% naturale de neuitat din orice citrice.

Acest storcator cu pârghie stoarce sucul perfect în cel mai scurt timp. Învață cea mai rapidă metodă de stoarcere.

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia modernă de producție sunt o garanție a longevității și funcționalității produsului. Designul masiv și baza stabilă permit o manevrare confortabilă.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PRESĂ PUTERNICĂ PÂRGHII CITRICE

Îți place sucul proaspăt făcut, dar ești descurajat de pregătirea dificilă, mizerie și timp? Aducem o soluție grozavă. O presa unica cu care puteți prepara o varietate de sucuri din portocale, lamai, lime, grepfrut, rodie si alte fructe.


citrice-presa-unica

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ PRESA CU PÂRGHIE?

Puneți doar fructele tăiate în presă și trageți de pârghie. În cel mai scurt timp, presa dezvoltă multă presiune pentru fructele perfect cu suc. Storcatorul este masiv și extrem de ușor de folosit.

 

SLAB MAI MODERN ȘI FĂRĂ RANĂ

În timpul producției acestei prese, s-a pus accent pe funcționalitatea maximă a acesteia și pe siguranța dumneavoastră. Deschiderea largă de umplere poate găzdui și bucăți mai mari de fructe. Sucurile tale vor fi perfecte.

 

DESIGN MODERN

Presa are un design elegant care arată grozav în orice bucătărie. Îl puteți depozita cu ușurință în majoritatea dulapurilor. Dispozitivul ideal pentru suc perfect presat.


presa-de-citrice

 

MATERIALE DE CALITATE ȘI DURATĂ LUNGĂ

Storcatorul este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate, care garantează funcționalitatea și durata lungă de viață a produsului. Cu o bază din fontă, mâner din fontă și material din oțel inoxidabil, poți fi sigur că vei obține un produs de lungă durată.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • dimensiuni produs 45 x 29,2 x 19,9 cm
  • greutatea produsului 6,1 kg

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: