Un storcător de fructe și legume unic de mână

Cod: DS71507799
155 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 

Faceți cunoștință cu acest storcator de mână unic, cu ajutorul căruia puteți pregăti sucuri unice sănătoase în cel mai scurt timp, rapid, confortabil și eficient. Toate acestea le poți face cu ușurință cu acest aparat, care este o garanție a calității și tradiției ajutatorilor de bucătărie.

Echipați-vă bucătăria cu un ajutor de neînlocuit care vă va ajuta să pregătiți cu ușurință sucuri proaspete, dulcețuri, pulpe de fructe și legume de neuitat 100% naturale.

Acest storcator multifunctional nu numai că va înlocui o serie de alte aparate de bucatarie, dar este și mai eficient și mai ușor de lucrat. Aparatul stoarce perfect sucul și separă sâmburele, sâmburii, pulpa și alte reziduuri.

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia modernă de producție sunt o garanție a vieții și funcționalității produsului. Designul masiv și baza stabilă permit o manevrare confortabilă. 

Datorită designului din plastic, nu există pierderi de vitamine în timpul stoarcerii. Băuturile tale vor fi perfect gustoase și maxim sănătoase.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

EXTRACTOR UNIC DE SUC

Îți place sucul proaspăt preparat, dar ești descurajat de pregătirea solicitantă, dezordinea și timpul? Aducem o soluție grozavă. Un storcator unic cu care puteți prepara o varietate de sucuri, dulceturi si pulpe de fructe. Preparare extrem de simplă, rapidă și curată a diverselor sucuri într-o clipă.

 storcător fructe și legume unice de mână

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ STORCĂTORUL?

Tot ce trebuie să faci este să introduci orice fruct sau legume în storcator și poți apăsa ușor fructele cu butonul. Apoi rotiți doar mânerul și sucul curge din capăt. Lucrul grozav este că pulpa sau diverse sâmburi cad în altă parte. În vasul cu strecurătoare (parte a pachetului) veți găsi doar suc pur. Așezați aparatul pe marginea mesei, astfel încât să puteți roti comod mânerul.

Storcatorul este în mare parte din plastic și acest lucru va asigura ca nu va lipsi nici o vitamina importantă în timpul presării sau al stoarcerii.

 

SUC MODERN ȘI FĂRĂ SĂ TE RĂNEȘTI

În timpul producției acestui storcator, s-a pus accent pe funcționalitatea maximă a acestuia și pe siguranța dumneavoastră. Deschiderea largă de umplere poate ține și bucăți mai mari de legume și fructe, precum și deschiderea largă de ieșire nu se blochează în timpul funcționării. Storcatorul are un tampon anti-alunecare si se curata usor datorită materialelor folosite.

 

centrifuga pentru fructe

 

PENTRU ORICE FRUCTE ȘI LEGUME

Pregătiți o varietate de băuturi din fructe și legume, gemuri, pulpe de fructe și multe altele. Stoarceți suc proaspăt de mere, suc de sfeclă roșie, morcovi, ananas, fructe tropicale și alte ingrediente. Cu acest storcator, sucurile tale vor fi perfecte.

 

CUM SE UTILIZA EXTRACTORUL DE SUC?

Aveți acest storcator configurat într-un minut, iar tamponul anti-alunecare situat în partea de jos a aparatului asigură o manevrabilitate excelentă. Datorită dispozitivului de împingere, smulgerea este fără dezordine și răni. Apoi doar rotește mânerul și storcătorul se va ocupă de prepararea sucului perfect proaspăt.

 

MATERIALE DE CALITATE ȘI DURATĂ LUNGĂ

Storcatorul este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate, care garantează funcționalitatea și viata indelungata a produsului. Produsul este fabricat din materiale plastice deosebit de rezistente. Echipat cu un împingător pentru utilizare în siguranță, atașare rapidă și stabilă la suprafață folosind o ventuză cu vid foarte eficientă.

 

aparat de fructe

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • tavă
  • dop pentru comprimarea fructelor si legumelor
  • storcator de gaurit
  • recipient pentru suc
  • bază
  • mâner pivotant
  • inghetata și varf de suc
  • terminal de ancorare
  • Dimensiunile produsului:

 

Dimensiuni produs: 27 x 23,5 x 28,5 cm

Atenție - folosiți întotdeauna un mâner pentru a apăsa fructele, degetele nu trebuie să vină în contact cu gaura de foraj


 


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: