Alcoolmetru - detector electronic - alcohol tester

Cod: DS24015259
Ofertă Recomandare
80 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Vă aducem un detector electronic modern de alcool cu ​​afișaj digital pentru determinarea nivelului de alcool din sânge printr-un test de respirație. Cel mai precis, ușor de utilizat și fiabil tester personal de alcool este foarte sensibil, compact și proiectat ingenios.

Un tester de alcool este o unitate din gama sa de preț. Este conceput pentru a determina nivelul de alcool în respirație cu o scară de la: 0,00 - 1,90 ‰.

Asigurați-vă că vă urcați la volan și cumpărați un tester personal de alcool pentru a vă verifica nivelul de alcool în sânge. Este potrivit pentru măsurarea nivelului de alcool înainte de a conduce, precum și pentru testele aleatorii de orientare a angajaților la locul de muncă. Uneori este potrivit și pentru inspecția dumneavoastră după o noapte reușită.

Dispozitivul are un monitor mare de gheață pentru citirea ușoară și precisă a valorii măsurate. Oprirea automată vă ajută să economisiți energia bateriei.

Datorită dimensiunilor sale compacte și designului exclusiv, îl poți lua cu tine oriunde. În compartimentele mașinii ocupă doar o mică bucată de spațiu. Acest tester unic de alcool combină calitatea, profesionalismul și simplitatea.


 

SFATUL NOSTRU

Încercați ochelarii de vedere pe timp de noapte pentru șofer, care previn orbirea mașinilor care se apropie, susțin vederea pe timp de noapte și ceață și protejează în mod activ vederea.

Soluția de curățare a geamurilor auto din microfibră anti-aburire ajută la prevenirea aburirii geamurilor auto datorită unei cârpe speciale din microfibră.

Cumpărați un organizator practic pentru mașină pentru scaun, care vă va aduce comanda dorită și mult spațiu de depozitare

Vezi și alte gadget-uri pentru șofer.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

ALCOOLMETRU - TESTER DE ALCOOL AJUTOR DE FINE

Alcoolul a fost o parte integrantă a culturii umane din timpuri imemoriale. Dar cu siguranță nu e în spatele volanului. Dacă doriți să evitați amenzi mari, pierderea permisului de conducere sau tragedia umană, vă recomandăm să luați în considerare achiziționarea unui tester de alcool.

Îți aducem un ajutor de neprețuit care va dezvălui rapid cantitatea de alcool rezidual din respirația ta. Tester de alcool fiabil, precis, de înaltă calitate și la un preț avantajos.


sonda de alcool

 

SCOPUL SUFICIENT ȘI FIABILITATEA MĂSURĂRII

Datorită tehnologiei de ultimă oră de fabricație a senzorilor semiconductori, acest tester de alcool poate măsura cantitatea de alcool din respirație cu suficientă precizie. Intervalul specific este suficient pentru utilizare normală și repetată.

  • Greutate redusă (82 g) și dimensiuni compacte (11,8 cm x 7 cm x 2,8 cm).
  • Timp de măsurare doar 5 secunde!
  • Domeniu de măsurare: 0,00 - 1, 90 ‰.
  • Oprire automată pentru a economisi bateria.
  • Alimentare: 2 baterii AAA (nu sunt incluse).
  • Senzor: Senzor semiconductor.

 

DIMENSIUNI COMPACTE ȘI GREUTATE UȘOARĂ

Datorită dimensiunilor sale compacte (11,8 cm x 7 cm x 2,8 cm), designului modern și greutății reduse de 82 g, acest dispozitiv a devenit cel mai popular tester personal de alcool. Acest tester a fost folosit și apreciat ca produs premium de către șoferii din SUA și din întreaga lume. A rezistat la un raport calitate și preț deosebit de ridicat. În categoria sa de preț, obține rezultate peste medie în măsurare precisă.

Design elegant și afișaj ușor de citit pentru un confort maxim de utilizare. Construcția durabilă asigură o durată lungă de viață a produsului.


tester de alcool

 

DURAȚĂ LUNGĂ A BATERIEI

Testerul de alcool este alimentat de 2 baterii AAA. Datorită opririi automate încorporate, ajută la economisirea fiabilă a bateriilor, ceea ce le mărește durata de viață. Bateriile vă vor rezista în mod fiabil după o serie de măsurători.

 

RAPORT EXCELENT, CALITATE ȘI PREȚ

Principalul avantaj al acestui tester de alcool este raportul dintre preț scăzut și tester de înaltă calitate. Datorită materialelor de înaltă calitate și tehnologiei moderne de producție, testerul este suficient de precis pentru a răspunde nevoilor de uz personal.

 

OPERARE SIMPLU

Îți va plăcea ușurința în utilizare. Funcționează suflând în el și afișajul vă arată câte miligrame de alcool aveți într-un litru de aer expirat. Este foarte ușor de utilizat cu un singur buton. Timpul de măsurare este de doar 5 secunde. Apoi este afișată valoarea măsurată.


 De departe cel mai bine vândut TESTER DE ALCOOL din categoria tester de alcool acasă ACUM la un preț avantajos!


 
sondă electrică de alcool

 

ECRAN LCD MARE ȘI ILUMINAT

Ecranul LCD mare și iluminat din spate ajută la vizualizarea clară a citirilor. Evitați ambiguitățile și asigurați siguranța și acuratețea măsurătorilor.

 

FĂRĂ ALTE INVESTIȚII

Nu este necesar să cumpărați muștiucul separat pentru a utiliza acest tester de alcool. Pachetul conține până la 5 piese bucale. Nu aruncați piesele bucale, sunt ușor de curățat. Cu acest dispozitiv veti economisi bani suplimentari pentru achizitionarea necesara de piese bucale.

 

TESTEAZĂ-ȚI PRIETENII SAU FAMILIA

Cu un ecran LCD ușor de citit, o durată de viață excepțională a bateriei și cinci mușticuri opționale, este ideal pentru a te testa pe tine, prietenii și familia. Luați-l cu dvs. oriunde ați merge și obțineți liniște sufletească și încredere că puteți conduce în siguranță.

 sondă de alcool sigură

 

SFATUL NOSTRU PENTRU MĂSURARE ACURATĂ

Pentru un rezultat precis, trebuie să așteptați 20 de minute după ce ați consumat alcool pentru testare. Nu fumați și nu mâncați timp de 20 de minute înainte de testare. Pentru teste multiple, lăsați să se odihnească timp de două minute și apoi utilizați din nou.


 

SFATUL NOSTRU

 

PUTERNIC ANTI-RADAR

anti-radar

Cunoașteți acest anti-radar unic care vă va ajuta să vă protejați de amenzi inutile. Datorită tehnologiei moderne, ajută la detectarea tuturor tipurilor de radare. În același timp, suprimă cu succes alarmele false.

 

 

CAMERĂ HD PORTABILĂ UNICĂ CU ECRAN LCD

cameră HD portabilă unică cu ecran LCD

Încercați excelenta cameră HD portabilă cu ecran LCD pentru mașina dumneavoastră, care vă va oferi înregistrări de filmare a condusului și a parcării. Obțineți cu ușurință o dovadă fiabilă a situației în caz de accident sau vandalism.

 

 

ÎNCĂRCĂTOR AUTO DE CALITATE

încărcător calitate superioară de baterii auto

Faceți cunoștință cu încărcătorul profesionist de baterii auto și obțineți servicii de calitate pentru aproape toate tipurile de baterii din mașinile, motocicletele, mașinile de tuns iarba și bărcile dumneavoastră.

 

 

POWERBANK DE PORNIRE DE CALITATE - SURSA DE PORNIRE

sursă de pornire și bancă de alimentare - pornitor

Încercați un power bank practic de pornire, datorită căruia vă puteți porni mașina în mod fiabil și rapid în orice vreme nefavorabilă. Sunteți sigur că nu veți fi surprins de o baterie slabă sau descărcată. Această sursă unică de pornire, demarorul vă va oferi și alte câteva funcții utile.

 

 

SENZOR ȘI MANOMETRU DE PRESIUNE A ANVELOPELOR LA ÎNDEMÂNĂ

 

senzor și manometru fiabil pentru presiunea în pneuri

Un senzor și un manometru de presiune pentru anvelope de încredere este dispozitivul care vă va face mai sigur pe drumVeți avea o imagine de ansamblu constantă a presiunii și a temperaturii din anvelopele dvs. În cazul în care există o schimbare, vă va alerta într-o clipă.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: