AMBALARE DUBLĂ - Masă auto multifuncțională

Cod: DA65990017
169 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 

Cunoașteți această masă auto unică multifuncțională. Puteți folosi masa atunci când călătoriți în mașină pentru a mânca, a bea, pentru jocuri de societate, pentru a depozita obiecte mici și multe altele.

Datorită suporturilor încorporate, ține perfect băuturile și nu trebuie să vă faceți griji că vărsați s-au murdăriți interiorul. Instalarea este ușoară și vă puteți descurca în cel mai scurt timp. Dacă este necesar, puteți plia masa în orice moment, astfel încât să economisiți spațiu prețios.

Materialele de calitate și tehnologia de producție premium garantează funcționalitatea și longevitatea produsului. Fă-ți mașina și pe cei dragi să călătorească cu mașina ta. Această masă grozavă vă va ajuta cu asta.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

O MASĂ UNICĂ DE MAȘINĂ

Vă deranjează dezordinea constantă din mașină? Căutați o soluție practică pentru a mânca confortabil în mașina dvs.? Cunoașteți această masă practică multifuncțională pentru mașină. Masa este solida, usor de curatat si foarte practica.

 

Masă auto multifunctională

 

FĂRĂ MESS ÎN MAȘINĂ

Această masă unică pentru mașină este perfectă pentru a mânca într-o mașină. Are doua suporturi pentru băuturi, in acelasi timp poti avea alimente depozitate in partea de jos. Astfel ești sigur că băuturile tale nu se vor vărsa în jurul mașinii tale și că firimiturile nu vor cădea peste tot în mașină.

 

INSTALARE UȘOARĂ

Instalarea mesei este confortabilă, rapidă și poate fi făcută de oricine. Folosind curelele de instalare incluse, îl puteți instala confortabil pe spătarul mașinii. Apoi puteți începe să îl utilizați. Masa ocupă un spațiu minim. Când nu ai nevoie, îl pliezi. Dacă suportul se murdărește, suportul este ușor scos din vehicul și curățat sub apă.

 

UTILIZARE MULTIFUNCȚIONALĂ

Puteți folosi masa de mașină pentru a mânca, a juca jocuri de societate, a citi și a pune deoparte orice obiect pe care pasagerii trebuie să le aibă la îndemână în orice moment.

 masă practică

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

La producerea acestei mese unice au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție premium, care este o garanție a funcționalității și longevității produsului.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Material: plastic
  • Dimensiune: 25 x 15 x 4 cm

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: