Cameră de securitate falsă

Cod: DS12498330
Ofertă Recomandare
83 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Asigurați-vă casa, magazinul, depozitul, garajul sau zonele comune într-un bloc. Creșteți-vă securitatea la o fracțiune din prețul unui sistem de securitate real. Cu această cameră falsă vă veți spori în mod semnificativ securitatea și veți descuraja în mod fiabil hoții și vandalii.

Camera de imitație nu se distinge de o cameră reală. Forma corespunde precis și fidel noului tip de camere. LED-ul roșu intermitent oferă o imagine reală a unei camere de securitate profesionale, care funcționează.

Camera este potrivită atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior. Este ușor și simplu de instalat pe tavan sau pe perete. Datorită materialelor de înaltă calitate și tehnologiei moderne de producție, camera are o durată lungă de viață a bateriei.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vei gasi mai multa tehnologie pentru securitatea apartamentului sau casei tale.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CAMERA DE SECURITATE MANCHISĂ PENTRU PROTECȚIA DVS

Siguranța este preocuparea numărul unu atunci când vine vorba de familie, casă și afacere.

Vestea bună este că există o soluție mai rentabilă pentru a descuraja intrușii și pentru a crește securitatea! Vă prezentăm această cameră de securitate unică.

Potențialii intrusi vor fi imediat descurajați să intre în proprietatea dvs. în momentul în care vor vedea această cameră. Angajații vor munci din greu. Vandalii vor găsi o altă țintă.camera de securitate de inalta calitate

 

CELE MAI POPULARE MODELE DE CAMERE DE SECURITATE

Această imitație a devenit cel mai bine vândut model de cameră de securitate deoarece reproduce fidel camera reală. În plus, calitatea excelentă a manoperei este completată de un preț excelent. Să ai o machetă este mai bine decât să nu ai nimic și îți dă un sentiment de siguranță, deoarece poți depăși un potențial hoț.

 

INSTALARE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

Instalarea acestei camere este rapidă și ușoară. Doar introduceți bateriile și atașați-le cu două șuruburi. Setul include șuruburi incluse. Modelul este realizat din material durabil, de înaltă calitate, care completează designul compact.

 

Dimensiuni

  • Dimensiuni produs: 12,5 x 8 cm

 

PARAMETRI TEHNICI

  • Material: plastic

  • Fixare: șuruburi

  • Alimentare: 3 x baterii AA (nu sunt incluse in pachet)


 

SFATUL NOSTRU

Nu-ți plac potecile și trotuarele pline de vegetație din grădina ta? Vă prezentăm o soluție simplă și practică - un dispozitiv eficient pentru îndepărtarea buruienilor de pe pavaj.

Un stropitor de grădină rotativ vă va ajuta să vă udați grădina în mod uniform.

Mănuși anti-tăiere - mănușile de protecție de lucru sunt incredibil de practice pentru fiecare pasionat de bricolaj.

Inspiră-te din alte gadget-uri pentru pasionații de bricolaj și pasionații de grădinărit.

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: