Mini cameră inteligentă cu vedere pe timp de noapte

Cod: DS48776551
169 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

O mini cameră inteligentă cu vedere pe timp de noapte vă va ajuta să vă protejați în mod fiabil casa sau biroul. Datorită atașamentului magnetic, îl puteți instala oriunde. Vă va anunța în mod fiabil despre vizitatorii nedoriți direct pe telefonul dvs. în timp real.

Minicamera practica pentru apartament cu un unghi de observare de 150° are un slot încorporat pentru un card micro SD și permite inregistrarea în bucla. Poate chiar să înregistreze în timp ce se încarcă.

Mini camera WiFi unică are două moduri de înregistrare încorporate. Înregistrare 24 de ore tot timpul sau înregistrare când este detectată mișcare.

Are o funcție specială de vedere pe timp de noapte. Datorită rezoluției full HD, vă va oferi o imagine detaliată și de înaltă calitate.

Puteți atașa cu ușurință senzațională cameră micro wifi cu ataș magnetic pe orice suprafață magnetică, de exemplu pe frigider, sau o puteți atașa convenabil pe un suport magnetic. Depinde de tine.

Mini camera acceptă încărcarea bateriei. De asemenea, acceptă o conexiune USB la un PC sau la o bancă de alimentare, ceea ce asigură o funcționare fără probleme.

Minicamera de supraveghere fără fir unică funcționează cu aplicația pentru telefoane inteligente Android și iOS pentru monitorizare de la distanță. Simțiți-vă în siguranță datorită unei mini camere wifi practice, moderne și de încredere.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

MINI CAMERA INTELIGENTĂ CU VIZIUNE DE NOAPTE

Ai nevoie vreodată să ai o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă acasă sau la serviciu fără să fii acolo? O mini cameră inteligentă cu vedere pe timp de noapte vă va ajuta în acest sens. Puteți conta că sunteți informat în timp util despre orice mișcare suspectă.

Fiabilitatea performanței mini-camera este garantată datorită caracteristicilor unice:

 • Posibilitatea de atașare oriunde pe o suprafață magnetică sau pe suportul corespunzător
 • Dimensiune perfectă
 • Unghi de vizualizare: 150°
 • Rezoluții de previzualizare: 1920 x 1080
 • Înregistrare de înaltă calitate până la 720p
 • Raza de vedere pe timp de noapte de până la 5 metri
 • Posibilitatea de a conecta mai multe telefoane
 • Cabluri USB practice pentru o conexiune fără probleme la sursa de încărcare

 
mini-camera-unica

 

PENTRU MEDIUL ACASĂ ȘI BIROUL

Minicamera unică wifi cu înregistrare este un ajutor ideal în obținerea siguranței și confortului în casa ta. Deoarece acceptă înregistrarea în buclă pe un card micro SD - până la 32 GB, este practic, convenabil și fiabil chiar și pentru birou.

În plus, are o funcție specială de vedere nocturnă în infraroșu.

 

POTRIVIT ȘI CA BONĂ PENTRU COPII

O utilizare excelentă a acestei mini camere wifi pentru apartament este atunci când aveți grijă de copilul dumneavoastră. Poziționați camera pentru a monitoriza zona în care doarme copilul. Semnalul de pe telefon te anunta la timp cand bebelusul se misca sau se trezește.

 

ÎNCĂRCARE DE ÎNALTĂ CALITATE

Mini camera wifi va oferi o funcționare fără probleme datorită conexiunii USB la un computer sau power bank. Când utilizați un powerbank cu o capacitate de 1800mAh, acesta are capacitatea de a funcționa până la 3 zile.

Când utilizați bateria, puteți conta pe o durată de viață de până la 90 de minute.


mini camera

 

POZA DE CALITATE

Uimitoarea mini cameră wifi oferă o imagine detaliată, de înaltă calitate și clară, datorită rezoluției de previzualizare Full HD de până la 1080P.

 

ÎNREGISTRARE PE CARD SD

Camera mini wifi unică are un slot integrat pentru carduri de memorie Micro SD standard (max. 32 GB) și acceptă înregistrarea autonomă fără a fi nevoie de dispozitive de înregistrare suplimentare.

Înregistrează înregistrările într-o buclă, nu este nevoie să ștergeți înregistrările vechi.

Acceptă formatul comprimat H 264.

 

MONITORIZARE DE LA DISTANȚĂ

Pentru monitorizare de la distanță, funcționează cu o aplicație pentru telefoane și tablete „inteligente” cu sistem de operare Android și iOS. Aplicația vă permite să gestionați setările și să vizualizați înregistrările.

Mini camera este controlată de un telefon mobil, în timp ce este posibilă conectarea mai multor telefoane.


mini-camera-cu-viziune-noapte

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Rezoluție previzualizare: 1920 × 1080.
 • Calitate înregistrare: 720p.
 • Tip card de memorie: suport card microSD de până la 32 GB (nu este inclus).
 • Durata de viață a bateriei: maxim 90 de minute.
 • Format comprimat: H.264.
 • Suport aplicație: Android / iOS.
 • Raza de viziune pe timp de noapte: până la 5 metri.
 • Unghi de vizualizare: 150°
 • Viziune nocturnă încorporată: da.
 • Camera controlată de telefonul mobil, mai multe camere pot fi conectate la un singur telefon.

 

Pachetul contine:

 • Mini camera wifi
 • Cablu micro USB
 • Stand magnetic

 

SFATUL NOSTRU

 

CAMERĂ ORIGINALĂ ÎN BEC

 

cameră fiabilă într-un bec

 

Faceți cunoștință cu această cameră de încredere într-un bec și casa dvs. va fi întotdeauna în siguranță. În cel mai scurt timp, veți avea o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă în încăperea monitorizată, fie că este vorba de casă, apartament, birou, depozit sau magazin.

 

 

OPRIRE PRACTIC SUB UȘĂ CU ALARMĂ

 

o oprire unică sub ușă cu alarmă

 

Cunoașteți sentimentul de siguranță maximă. Oprirea ușii cu alarmă este o modalitate ideală de a vă asigura proprietatea împotriva persoanelor neautorizate.

 

 

ALARMĂ CU DETECTOR DE MIȘCARE

 

alarma de calitate cu detector de miscare

 

O alarmă de înaltă calitate cu detector de mișcare vă vanunța în mod fiabil despre orice mișcare sau vizitator nedorit în interiorul dumneavoastră. Datorită senzorului puternic cu unghi larg, poate identifica mișcarea în mod jucăuș și apoi vă poate avertiza cu un semnal de sirenă de 105 dB.

 

 

ALARMĂ PRACTICĂ PENTRU FERESTRE ȘI UȘI

 

alarma fiabilă pentru ferestre și uși

 

Încercați o alarmă fiabilă pentru ferestre și uși și protejați-vă perfect casa în cel mai scurt timp. Este ideală chiar și pentru securizarea dulapurilor sau a sertarelorVă avertizează imediat atunci când ușile, ferestrele și dulapurile sunt deschise neintenționat cu un sunet de alarmă puternic.

 

 

SET DE ALARME EXCELENT

 

set de alarme

 

Faceți cunoștință cu un set de alarmă de încredere care va avea grijă de securitatea spațiilor dvs. de acasă sau de la birou. Are un aspect modern, o manoperă estetică și dimensiuni reduse.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: