Alarma de calitate cu detector de miscare

Cod: DS45236513
129 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

O alarmă de înaltă calitate cu detector de mișcare vă va anunța în mod fiabil despre orice mișcare sau vizitator nedorit în interiorul dumneavoastră. Datorită senzorului puternic cu unghi larg, poate identifica mișcarea în mod jucăuș și apoi vă poate avertiza cu un semnal de sirenă de 105 dB.

Alarma cu detector de miscare este destinata locuintelor, magazinelor, depozitelor, birourilor, garajelor si altor interioare.

Instalarea este foarte simplă, rapidă și oricine se poate descurca cu ușurință. Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate, durabilitate ridicată, siguranță maximă, design perfect și ușurință în utilizare, acesta este un produs premium la un preț excelent.

Datorită designului modern, puteți plasa în mod jucăuș dispozitivul oriunde în interior.

Faceți cunoștință cu o alarmă de înaltă calitate cu un detector de mișcare cu performanță maximă și viață extinsă a bateriei.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

ALARMĂ CU DETECTOR DE MIȘCARE

O alarma cu detector de miscare este un instrument ideal pentru locuinte, garaje, magazine, birouri, depozite si alte spatii care trebuie protejate de vizitatorii nedoriti. Dispozitivul situat lângă intrare detectează în mod fiabil mișcarea și sperie vizitatorii nedoriți cu o sirenă sonoră puternică de până la 105 dB.


alarmă-calitativă-cu-detector-de-mișcare

 

INSTALARE FĂRĂ FĂRĂ, UȘOARĂ ȘI RAPIDĂ

Acest sistem de monitorizare este ușor de utilizat și ușor de instalat. Senzorii pot fi montați pe pereți, stâlpi de gard sau orice altă suprafață. Datorită puterii bateriei, dispozitivul nu este dependent de electricitate.

 

FUNCȚIONALITATE DE FINE

Când alarma este activată, LED-ul verde se aprinde și utilizatorul are la dispoziție 15 secunde pentru a părăsi zona de alarmă. După 5 secunde din momentul detectării mișcării, se activează un semnal de sirenă de 105 dB la o distanță de 10-15 m de senzor. Alarma poate fi dezactivată și folosind telecomenzile incluse.

 

ORIUNDE UTILIZAȚI O ALARMĂ CU SENSOR DE MIȘCARE

Alarma cu detector de mișcare este potrivită oriunde în interior. Îl poți folosi în magazine, case, birouri, garaje, centre de service, depozite, centre comerciale și oriunde ai nevoie.


alarma-cu-detector-de-miscare

 

SENSOR DE MIȘCARE DE FINE

Gama mare de lucru și unghiul de detectare asigură că senzorul vă avertizează în mod fiabil când cineva intră brusc în spațiu. Poate observa că se deschid ușile, poate speria intrușii nedoriți sau chiar poate ști când copiii tăi au intrat în zone restricționate.

 

MATERIALE DE CALITATE SI DESIGN MODERN

La producerea acestui dispozitiv au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție brevetată, ceea ce este o garanție a funcționalității și durabilității produsului. Datorită designului său modern, dispozitivul se potrivește în orice spațiu.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Rezistență foarte mare la zgomot și număr redus de alarme false.
  • Pentru utilizare acasa, in garaj, in curte.
  • Dispozitiv portabil cu baterie, îl puteți duce rapid oriunde doriți.
  • Are două telecomenzi cu 3 x baterii Ag13 1.5V pentru a porni/opri alarma.
  • Volumul foarte mare al dispozitivului, până la 105dB!
  • Senzorul detectează cea mai mică mișcare în intervalul de 110 de grade.
  • Este alimentat de patru baterii AA de 1,5 V.
  • Datorita suportului atasat cu cap mobil, senzorul poate fi agatat de perete in orice unghi.
  • Senzorul detectează mișcarea într-un interval de 110 de grade.
  • Raza de acțiune: aproximativ 8 metri.

 

SFATUL NOSTRU

 

CAMERĂ ORIGINALĂ ÎN BEC

 

cameră fiabilă într-un bec

 

Faceți cunoștință cu această cameră de încredere într-un bec și casa dvs. va fi întotdeauna în siguranță. În cel mai scurt timp, veți avea o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă în încăperea monitorizată, fie că este vorba de casă, apartament, birou, depozit sau magazin.

 

 

OPRIRE PRACTIC SUB UȘĂ CU ALARMĂ

 

o oprire unică sub ușă cu alarmă

 

Cunoașteți sentimentul de siguranță maximă. Oprirea ușii cu alarmă este o modalitate ideală de a vă asigura proprietatea împotriva persoanelor neautorizate.

 

 

ALARMĂ PRACTICĂ PENTRU FERESTRE ȘI UȘI

 

alarma fiabilă pentru ferestre și uși

 

Încercați o alarmă fiabilă pentru ferestre și uși și protejați-vă perfect casa în cel mai scurt timp. Este ideală chiar și pentru securizarea dulapurilor sau a sertarelorVă avertizează imediat atunci când ușile, ferestrele și dulapurile sunt deschise neintenționat cu un sunet de alarmă puternic.

 

 

SET DE ALARME EXCELENT

 

set de alarme

 

Faceți cunoștință cu un set de alarmă de încredere care va avea grijă de securitatea spațiilor dvs. de acasă sau de la birou. Are un aspect modern, o manoperă estetică și dimensiuni reduse.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: