Mâner de siguranță pentru geamuri cu încuietoare

Cod: DS40504471
Ofertă Recomandare
60 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)
Variantă

 

Evitați rănile periculoase și creșteți siguranța în casa dvs. Vă aducem o soluție unică și eficientă - mânere de securitate pentru ferestre cu lacăt.

Acest mâner este literalmente o necesitate pentru oricine are copii mici sau are grijă de bătrâni. Acesta servește drept cea mai sigură asigurare pentru copii. Le puteți folosi și ca siguranță împotriva deschiderii neintenționate a ferestrelor sau a ușilor de balcon pe coridoare, de asemenea, în școli, grădinițe, clinici, case de bătrâni, de exemplu.

De acum încolo, nu trebuie să vă faceți griji că copilul deschide ferestrele sau ușile balconului în absența dumneavoastră și provoacă un accident urât. După închiderea ferestrei, trebuie doar să apăsați încuietoarea și fereastra va fi închisă în siguranță. Trebuie să utilizați cheia pentru a o redeschide.

Mânerul ferestrei cu siguranță este universal și este potrivit pentru majoritatea ferestrelor sau ușilor de balcon. Protejați-vă copiii de răni cu acest mâner rezistent pentru copii.


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici veți găsi un pachet convenabil de patru chei de securitate de calitate la care primiți transport gratuit.

De asemenea, vă recomandăm un detector de fum împotriva incendiului.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

MÂNERE DE SIGURANȚĂ PENTRU SIGURANȚA FAMILIEI DVS

Siguranța este problema numărul unu atunci când vine vorba de familia ta. Într-o gospodărie cu copii mici, totul ar trebui să fie în siguranță, astfel încât să nu se întâmple nimic copiilor. Vestea bună este că există o soluție rentabilă pentru a vă asigura ferestrele. Vă aducem aceste mânere unice pentru ferestre de securitate la un preț bun.


mâner unic de siguranță

 

CEA MAI EFICIENTĂ SOLUȚIE DE ACCIDENTE

Un dispozitiv de blocare pentru copii este cea mai eficientă soluție pentru asigurarea ferestrelor dumneavoastră. Asigurarea clasică pentru copii poate depăși copiii mai deștepți. Dar această asigurare este cât se poate de sigură și practică.

 

UNDE ÎL FOLOSEȘTI ORIUNDE

Mânerul ferestrei are o dimensiune universală, care este potrivită pentru majoritatea ferestrelor din plastic, ferestrelor euro, ferestrelor din aluminiu, ușilor de balcon, ferestrelor pliante și clasice. Sunt instalate în locul mânerului original. Designul este universal pe partea stângă și dreaptă a ferestrelor.

De asemenea, le puteți folosi ca siguranță împotriva deschiderii neintenționate a ferestrelor sau ușilor de balcon pe coridoare, de asemenea în școli, grădinițe, clinici, case de bătrâni și altele.


maner universal de siguranta

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ CHEIA DE SIGURANȚĂ

Instalarea este ușoară și rapidă. Puteți înlocui cu ușurință mânerul ferestrei de securitate cu mânerul actual al ferestrei. Apoi, dacă este necesar, apăsați încuietoarea pentru a încuia geamul. Trebuie să utilizați cheia inclusă pentru a debloca. Manerul îți permite sa controlezi geamul în toate pozițiile și în poziția de micro-ventilatie.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

La producerea mânerelor de siguranță au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate, care vor asigura durabilitate maximă chiar și în cazul utilizării intense. Sunteți sigur că mânerele vă vor servi mulți ani.

 

DIMENSIUNI

maner practic de siguranta


 

SFATUL NOSTRU

 

BLOCARE PRACTICĂ DE SIGURANȚĂ PENTRU COPII PE DULAPURI PENTRU O CASĂ SIGURĂ

 

încuietoare de siguranță pentru copii de încredere pentru dulapuri

 

Folosiți o încuietoare de încredere pentru dulapuri cu siguranță pentru copii și creșteți siguranța copiilor dumneavoastră mici în casă. Încuietorile practice pentru dulapuri de siguranță pentru copii sunt cu adevărat o necesitate pentru oricine are copii mici.

 

 

PROTECTIE COLȚ - PROTECTIE COLT MASĂ ȘI MOBILĂ

 

protectie colț - protectie colt masă și mobilă

 

Când copiii învață să meargă, cad de sute de ori. Asigurați-vă casa și protejați-vă copiii de lovituri, vânătăi sau dureri de cap. Aceste apărătoare de colț de înaltă calitate vă vor ajuta în acest sens.

 

 

OGLINDĂ AUTO UNICĂ PENTRU COPII

 

oglindă auto unică pentru copii

 

Încercați oglinda auto unică pentru copii și obțineți o imagine de ansamblu constantă a ceea ce face copilul dumneavoastră, chiar și atunci când stați într-un scaun auto orientat cu spatele la direcția de mers.

 

 

O DĂDACĂ VIDEO UNICĂ ȘI PRACTICĂ PENTRU BEBELUȘI

 

o dădacă video unică și practică pentru bebeluși

 

Faceți cunoștință cu această dădacă video unică, cu care vă veți ține copilul sub supraveghere și în siguranță, oriunde v-ați afla. Imediat ce micuțului tău îi scapă ceva, te va anunța imediat. Gama excepțională, senzorii sensibili și modul de vedere pe timp de noapte vă vor oferi o imagine de ansamblu fiabilă.

 

 

LAPTOPUL UNIC PENTRU BEBE - ZGOMOT ALB

 

zgomot alb - un ajutor pentru somn

 

Faceți cunoștință cu această suzetă grozavă care îl va ajuta pe micuțul dvs. să adoarmă în cel mai scurt timp. Zgomotul alb îl face o briză. Zgomotul alb le amintește bebelușilor de sunetele pe care le-au auzit în uter. Acest lucru îi calmează și îi relaxează, așa că adorm mult mai devreme.

 

 

CANTAR NOU-NASCUTI COPII

 

cantar digital practic pentru copii de pana la 20 kg

 

Un cântar digital practic pentru bebeluși - cântare pentru copii vă va oferi o imagine de ansamblu perfectă asupra greutății corporale a bebelușului dumneavoastrăEste conceput pentru o utilizare sigură, fiabilă și ușoară. Vă va ajuta să asigurați îngrijire consecventă pentru copilul dumneavoastră.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: