ZECE AMBALAJE - Protectie colț - protecție colț masă și mobilă (40buc)

Cod: DB18818115
160 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Pachetul contine 40 protectoare de colt

Când copiii învață să meargă, cad de sute de ori. Asigurați-vă casa și protejați-vă copiii de lovituri, vânătăi sau dureri de cap. Aceste apărătoare de colț de înaltă calitate vă vor ajuta în acest sens.

Sunt potrivite pentru copii de toate vârstele și în diverse zone ale casei. Le puteți folosi pentru colțuri de mese, noptiere, dulapuri, paturi, rafturi și oriunde aveți nevoie.

Sunt potrivite universal pentru orice material. Materialele de cea mai înaltă calitate și designul special garantează funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Adezivul solid se va asigura că protectorul se ține bine pe loc. În același timp, nu trebuie să vă faceți griji că lipiciul vă va distruge mobila.

Designul universal asigură că sunt potrivite pentru orice mobilier. Sunt potrivite nu numai pentru copii, ci și pentru seniori, sau în spații înguste cu risc crescut de rănire. Faceți-vă casa mai sigură astăzi.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PREVENIȚI RĂNIREA COPIILOR CU PROTECTOR DE COLȚ DE SPUMĂ

Când copiii învață să meargă, cad de sute de ori. Fiecare părinte experimentat știe că o cădere puternică pe colțul măsuței poate duce nu numai la vânătăi, ci și la o rănire gravă. Protecțiile de colț sunt o modalitate excelentă de a asigura siguranța copilului în această perioadă sensibilă.

Protecțiile noastre de colț sunt proiectate și testate pentru a fi folosite cu copiii de toate vârstele. Pur și simplu dezlipiți tamponul adeziv și lipiți-l de colțurile meselor și ale altor mobilier.

  • Preveniți rănile capului copilului cu colțurile din spumă moale
  • Faceți-vă casa mai sigură pentru copii, animale de companie și chiar membrii mai în vârstă ai familiei
  • Adezivul de lungă durată asigură o prindere fermă
  • Le poți folosi oriunde în casă
  • Materiale de cea mai înaltă calitate și durată lungă de viață a produsului

 
colţuri de protecţie

 

ULTRA SIGURANȚĂ ȘI EFICIENT

Aceste dispozitive de protecție pentru margini pentru copii vă protejează în mod fiabil copilul și sunt suficient de puternice pentru a absorbi șocurile. Designul special înconjoară perfect colțul și astfel ajută la protejarea împotriva rănilor.

 

LE VETI FOLOSI ORIUNDE

Protecțiile de colț sunt universale și le puteți folosi oriunde în casă. Sunt potrivite pentru mese, măsuțe de cafea, colțuri de dulapuri, rafturi și oriunde aveți nevoie. Le puteți folosi pe materiale precum lemn, sticlă, ceramică, oțel, marmură, granit și alte materiale.

 

POTRIVIT ȘI PENTRU SENIORS

Preveniți bătrânii să-și zgârie genunchii și coapsele pe colțurile patului sau pe mesele laterale. Evitați să vă loviți cu capul într-un colț periculos. Acești protectori te vor ajuta cu asta.

 

unice-protectoare-de-colturi

 

UȘOR DE FOLOSIT

Aceste apărătoare grozave de colț au fost concepute de experți pentru a vă proteja copilul de răni în colțurile măsuței de cafea, biroului, dulapurilor TV și alte colțuri ascuțite din casă. Instalarea este ușoară și rapidă. Doar scoateți banda de pe spate și lipiți-o în locul dorit.

 

REZISTENTĂ ADEZIVĂ MARE

Adezivul special de pe spate aderă perfect pe aproape toate suprafețele. Protectorul nu va cădea astfel. Dacă este necesar, poate îndepărta urmele de pași fără a deteriora mobilierul.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

La producerea acestui protector au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate, care garantează o durată lungă de viață a produsului. Designul patentat este conceput astfel incat protectorul sa ofere protectie maximă posibilă.

 

apărătoare pentru colțuri pentru masă și mobilă

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Culoare albă,
  • Grosimea spumei: 1,1 cm
  • Dimensiuni exterioare: 5,5 x 5,5 x 3,5 cm
  • Material: spuma de plastic
  • Greutate: 1 bucată 5 g

 

AMBALAJ: 40 buc


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: