Cantar digital practic pentru copii de pana la 20 kg

Cod: DS44435374
204 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Un cântar digital practic pentru bebeluși - cântare pentru copii vă va oferi o imagine de ansamblu perfectă asupra greutății corporale a bebelușului dumneavoastră. Este conceput pentru o utilizare sigură, fiabilă și ușoară. Vă va ajuta să asigurați îngrijire consecventă pentru copilul dumneavoastră.

Utilizarea sa este mai lungă. Datorită dimensiunilor sale, cântarul pentru copii este ideal și pentru cântărirea copiilor mai mici de până la 20 kg.

Cantarul senzational te va ajuta sa afli greutatea reala a copilului, deoarece are o funcție specială TARE. Această funcție vă permite să resetați greutatea scutecului sau păturii pe care este așezat copilul pe cântar.

Datorită afișajului LCD suficient de mare și clar, puteți citi ușor și rapid greutatea copilului, ceea ce este foarte practic pentru bebelușii mici.

Elementele anti-alunecare de pe partea inferioară a cântarelui asigură siguranță maximă.

Cântarul pentru nou-născuți al unui copil este un ajutor ideal pentru a obține o imagine de ansamblu asupra modului în care copilul dumneavoastră progresează în ceea ce privește greutatea. Vă permite să reacționați la timp dacă este necesar.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CANTAR NOU-NASCUTI COPII

Cântarele pentru copii sunt, după multe mămici, un articol esențial. Dacă vrei sa ai o imagine de ansamblu asupra dezvoltării micutului tau și vrei sa verifici în mod regulat dacă se ingrasa așa cum ar trebui, nu te poți lipsi de ele.

Sunt recomandate în special sugarilor și copiilor prematuri, cand greutatea copilului este extrem de importantă. Cântarul pentru bebeluși este un ajutor excelent, de încredere și practic.


scară-practic-digitală

 

VERIFICAREA GREUTĂȚII ÎN CONFORTUL ACASĂ

După naștere, bebelușul tău va fi cântărit la controale la clinică, dar poate să nu fie suficient. Mai ales dacă bebelușul are probleme cu mâncarea. O soluție excelentă este să folosești acest cântar digital pentru copii, astfel încât să poți reacționa la timp.

Dacă bebelușul nu se hrănește suficient, ar putea începe să piardă în greutate și să fie slab. Cântarul pentru copii vă va avertiza despre acest fapt acasă și în timp util. Veți ști că este necesar să hrăniți copilul mai des, să-i măriți porțiile sau să contactați medicul pediatru. Nu subestima niciodată pierderea în greutate a bebelușului tău!

 

AFISAJ LCD CLAR

Acest cantar pentru copii modern si practic are un display LCD mare pe care este afișată greutatea măsurată. Cu butonul UNIT, acest cantar va permite sa schimbati unitățile de masura.

 

GREUTATEA COPILULUI PÂNĂ LA 20 KG

Cantarul practic pentru bebelusi îți permite sa-ti cantaresti cu usurinta bebelusul de la naștere pana cand ajunge la 20 kg. Veți ști dacă se îngrașă suficient - nici prea mult, nici prea puțin. Va deveni astfel ajutorul tău unic, confortabil și de încredere pentru o perioadă mai lungă de timp.


cântar pentru bebeluși

 

RESETAREA CÂNTARULUI PENTRU CITIRE PRECISĂ A GREUTĂȚII

Acest cântar electronic unic pentru copii este digital și are o funcție TARE care vă permite să resetați greutatea la zero. Datorită acestui lucru, vei putea ține cont de greutatea, de exemplu, a unei pături pentru copii pe care o așezi sub bebeluș. Veți obține date exacte.

 

GREUTATE SIGURĂ A COPILULUI

Elementele anti-alunecare de pe partea inferioară a cântarului asigură siguranță maximă. Puteți utiliza cântarul în siguranță până la o greutate maximă de 20 kg.

 

CADOU IDEAL PENTRU VIITOARE MĂMICĂ

Acest cântar digital practic pentru copii este un cadou ideal pentru orice viitoare mamă. Fă-ți fericită soția, nora, nora, prietena sau colega atunci când intri în concediu de maternitate.

 

personal-copil-scara

 

UTILIZARE MULTIFUNCȚIONALĂ

Datorită capacității de încărcare, acest cântar unic pentru copii are mai multe posibilități de utilizare. Poate fi folosit ca cantar pentru bebelusi, cantar pentru copii mai mici, cantar pentru catei sau chiar ca cantar pentru pisici. Ecranul LCD vă va arăta greutatea lor într-o clipă.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Până la o greutate de 20 kg
  • Dimensiuni: 55 x 33 x 3 cm

 

SFATUL NOSTRU

 

BLOCARE PRACTICĂ DE SIGURANȚĂ PENTRU COPII PE DULAPURI PENTRU O CASĂ SIGURĂ

 

încuietoare de siguranță pentru copii de încredere pentru dulapuri

 

Folosiți o încuietoare de încredere pentru dulapuri cu siguranță pentru copii și creșteți siguranța copiilor dumneavoastră mici în casă. Încuietorile practice pentru dulapuri de siguranță pentru copii sunt cu adevărat o necesitate pentru oricine are copii mici.

 

 

PROTECTIE COLȚ - PROTECTIE COLT MASĂ ȘI MOBILĂ

 

protectie colț - protectie colt masă și mobilă

 

Când copiii învață să meargă, cad de sute de ori. Asigurați-vă casa și protejați-vă copiii de lovituri, vânătăi sau dureri de cap. Aceste apărătoare de colț de înaltă calitate vă vor ajuta în acest sens.

 

 

OGLINDĂ AUTO UNICĂ PENTRU COPII

 

oglindă auto unică pentru copii

 

Încercați oglinda auto unică pentru copii și obțineți o imagine de ansamblu constantă a ceea ce face copilul dumneavoastră, chiar și atunci când stați într-un scaun auto orientat cu spatele la direcția de mers.

 

 

O DĂDACĂ VIDEO UNICĂ ȘI PRACTICĂ PENTRU BEBELUȘI

 

o dădacă video unică și practică pentru bebeluși

 

Faceți cunoștință cu această dădacă video unică, cu care vă veți ține copilul sub supraveghere și în siguranță, oriunde v-ați afla. Imediat ce micuțului tău îi scapă ceva, te va anunța imediat. Gama excepțională, senzorii sensibili și modul de vedere pe timp de noapte vă vor oferi o imagine de ansamblu fiabilă.

 

 

LAPTOPUL UNIC PENTRU BEBE - ZGOMOT ALB

 

zgomot alb - un ajutor pentru somn

 

Faceți cunoștință cu această suzetă grozavă care îl va ajuta pe micuțul dvs. să adoarmă în cel mai scurt timp. Zgomotul alb îl face o briză. Zgomotul alb le amintește bebelușilor de sunetele pe care le-au auzit în uter. Acest lucru îi calmează și îi relaxează, așa că adorm mult mai devreme.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: