Cântar de diagnostic profesional cu măsurarea grăsimii, mușchilor, apei și multe altele

Cod: DS20033436
160 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți acest cântar digital de înaltă calitate și fiabil. Măsoară greutatea, grăsimea corporală, mușchii și conținutul de apă într-un mod simplu, fiabil și non-invaziv.

Cântarele digitale sunt atât pentru sportivi, cât și pentru persoanele sănătoase care doresc să-și monitorizeze starea fizică. Utilizarea este extrem de simplă și confortabilă. Doar stați pe cântar și acesta se va porni și se va opri automat. Datorită afișajului clar și ușor de citit, puteți citi în mod convenabil valorile.

Datorită dimensiunilor sale compacte, greutății reduse și puterii bateriei, cântarul este perfect portabil. Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată garantează longevitatea și acuratețea echipamentului.

Puteți utiliza Cantarul personal pentru până la 12 persoane. datorită funcției de măsurare a grăsimii corporale, vei putea evalua în mod regulat cum te descurci când slăbești. Contorul de grăsime corporală vă va oferi informații exacte și adevărate.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

GREUTATE DIGITALĂ DE CALITATE

Cantarul electronic este special conceput pentru cei cărora le pasa de sanatatea și condiția fizica. Design elegant, carcasă ultra-subțire pentru dispozitiv, afișaj mare pentru o vedere mai bună.

Acest cântar multifuncțional este un instrument excelent pentru sportivii activi, pentru persoanele care doresc să slăbească, pentru persoanele active sau pentru oricine dorește să-și monitorizeze starea. Valorile măsurate vă vor ajuta să aflați dacă aveți suficientă mișcare, dacă progresați în antrenament, câtă grăsime, mușchi și apă aveți și dacă vă descurcați bine în pierderea în greutate.


cântare personale profesionale

 

DIMENSIUNI COMPACTE ȘI GREUTATE UȘOARĂ

Datorită dimensiunilor sale compacte, designului modern și greutății reduse, acest dispozitiv a devenit cel mai popular cântar personal. O poți transporta confortabil oriunde. Potrivit pentru orice casă sau centru de fitness. Design elegant și afișaj ușor de citit pentru un confort maxim de utilizare. Construcția durabilă asigură o durată lungă de viață a produsului.

 

MĂSURARE FIABĂ ȘI PRECISĂ

Cântarul personal are o precizie ridicată de măsurare. Datorită celor 4 senzori fiabili, poate măsura cu o precizie peste medie. Datorită opririi automate încorporate, această cântare ajută la economisirea fiabilă a bateriilor, ceea ce crește durata de viață a acestora. Bateriile vă vor rezista în mod fiabil după o serie de măsurători.

 

TESTEAZĂ-ȚI PRIETENII SAU FAMILIA

Scală de diagnosticare include capacitatea de a seta parametri pentru până la 12 persoane. Cu un ecran ușor de citit, o durată de viață excepțională a bateriei, este ideal pentru a vă testa pe dumneavoastră, prietenii și familia. Luați-l cu dvs. oriunde ați merge și obțineți informațiile de care aveți nevoie.

 
unic-diagnostic-greutate

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

Cântare de tehnologie personală de cea mai înaltă calitate și tehnologii de producție brevetate au fost utilizate în producerea acestui diagnostic pentru o acuratețe maximă, durabilitate și fiabilitate a produsului.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Măsoară procentul de grăsime corporală, apă și mușchi.
 • Echipat cu patru senzori de extensometru de înaltă precizie.
 • Capacitate 180 kg / 396 lbs
 • Distribuiți 100 g / 0,2 lbs
 • Alimentare și afișaj LCD (70 * 30 mm)
 • Unitate de greutate: kg / lb / st
 • Substrat din sticlă securizată de 6 mm la temperatură înaltă
 • Comutator de noapte pornit
 • Controlat automat
 • Indicator baterie descărcată
 • Amintiți-vă pentru 12 utilizatori
 • Indicator preistoric
 • Alimentare: 2 * baterii AAA (nu sunt incluse)

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: