Pisoar pentru copii

Cod: DS34378217
74 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Un pisoar pentru copii este o modalitate extrem de utilă și modernă de îngrijire a copilului dumneavoastră. Devine un ajutor indispensabil pentru a-ți învăța copilul cum să meargă la toaletă. Este ideal și în cazurile în care copilul refuză să meargă la olita.

Principiul principal al pisoarului pentru copii este imitarea instinctivă naturală a adulților. Un copil învață mai repede prin repetare. Este mai firesc pentru el să meargă la baie unde merge un adult.

Puteți fixa cu usurinta pisoarul pentru copii de perete folosind ventuze puternice. Puteți regla cu ușurință înălțimea după cum este necesar. Curățarea este extrem de simplă, convenabilă și rapidă. După ce este nevoie, scoateți și goliți rezervorul din față.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PISUARUL UNIC PENTRU COPII - CEA MAI BUNĂ SOLUȚIE

Ar trebui să-ți antrenezi băiatul să meargă la toaletă? Refuza el sa meargă la olita? Vă aducem acest pisoar unic pentru copii. Datorită designului fidel și repetării instinctive, copilul tău va invata sa mearga mai repede la toaleta. Această toaletă grozavă are următoarele caracteristici unice:

  • Suprafața se usucă rapid
  • Dimensiune universală
  • Curățare igienă și rapidă
  • Roata morii pentru a ținti spre interior
  • Utilizare repetabilă
  • Design unic și funcțional


Pisoar pentru copii

 

PENTRU ÎNVĂŢAREA CONFORTĂ ŞI EFICIENTĂ A COPIILOR

Utilizarea unui pisoar pentru copii de acasă este de neînlocuit în timpul predării copiilor, dar poate fi combinată eficient cu un scaun de toaletă clasic sau cu olita. Designul grozav și fidel imită o toaletă pentru adulți. În acest fel, copilul învață să meargă mai repede.

 

DESIGN SPECIAL ȘI FUNCȚIONAL

Datorită materialelor speciale, pisoarul are o rezistență ridicată și vă va servi mult timp. Ventuzele atașează ferm pisoarul de locul dorit, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji cu privire la un eventual accident.

 

CURĂȚARE UȘOARĂ ȘI RAPIDĂ

Pisoarul pentru copii este asamblat dintr-o bază, care este atașată la locul dorit cu ajutorul ventuze. Ulterior, partea funcțională a pisoarului este atârnată. Curățarea este simplă, rapidă și convenabilă. Acoperirea lustruită a pereților interiori va facilita întreținerea igienă zilnică. Când este necesar, nu trebuie să scoateți pisoarul de pe perete, ci doar scoateți și goliți rezervorul din față.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Material: plastic
  • Inaltime: 29 cm
  • Culoarea verde

 


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: