Aspiratoare nazale

PUTERNIC ȘI PORTATIV

Dacă ești părinte, cunoști frustrarea de a avea de-a face cu un copil care are nasul înfundat. Un nas blocat poate îngreuna copilul să respire, să mănânce și să doarmă, provocând suferință atât copilului, cât și îngrijitorului. Din fericire, există o soluție: aspiratoarele nazale.

Aspiratoarele nazale sunt dispozitive de mână concepute pentru a îndepărta mucusul și alte secreții din nasul unui copil. Există diferite tipuri, inclusiv seringi cu bec, aspiratoare electrice și aspiratoare manuale. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei opțiuni puternice și portabile, atunci un aspirator nazal cu putere de aspirare este alegerea potrivită.


 

Cele mai vândute

dispozitiv nazal portabil pentru copii
Puternic extractor de mucus portabil
În stoc (>5 buc.)
DS69503763
 
134 RON
1 articole în total

Preţ

134 RON135 RON
1134135
dispozitiv nazal portabil pentru copii
134 RON

Faceți cunoștință cu acest extractor de mucus puternic pentru copii, care vă va ajuta să vă scăpați rapid și eficient de mucus și să respirați mai bine. Este un ajutor de...

DS69503763

Aspiratoarele nazale portabile puternice cu aspirare a mucusului oferă o ușurare eficientă pentru bebeluși și copii mici cu congestie. Aceștia funcționează prin crearea unui vid pentru a aspira mucusul și alte secreții nazale, făcându-i copilului mai ușor să respire. Aceste ventuze sunt utile în special pentru bebelușii care sunt prea mici pentru a-și sufla nasul sau care au probleme în a face acest lucru.

Unul dintre principalele beneficii ale utilizării unui aspirator nazal este că poate preveni infecțiile secundare, cum ar fi infecțiile urechii, infecțiile sinusurilor sau pneumonia. Când mucusul se acumulează în cavitatea nazală, acesta poate deveni un teren propice pentru bacterii și viruși, ducând la infecții. Aspiratoarele nazale ajută la îndepărtarea acestui mucus și la reducerea riscului de infecție.