Saci de scutece pentru carucioare

SUNT DISPONIBILE ÎN DIFERITE STILURI, CULORI ȘI DIMENSIUNI

Bine ați venit în categoria noastră de genți de schimb pentru cărucioare și scaune auto! Înțelegem că, în calitate de părinte sau îngrijitor, trebuie să ai o geantă de schimb fiabilă și funcțională atunci când ești în deplasare cu micuții tăi. Gama noastră atent selectată de genți de înfășat sunt concepute pentru a vă satisface nevoile și pentru a vă ușura viața.

Gențile noastre de înfășat sunt disponibile într-o varietate de stiluri, culori și dimensiuni, pentru a se potrivi preferințelor și cerințelor dumneavoastră personale. Oferim rucsacuri, genți de umăr, genți de tote și chiar genți de transport care pot fi atașate cu ușurință la un cărucior sau un scaun de mașină pentru un plus de confort. Fiecare geanta are suficient spatiu pentru toate lucrurile necesare bebelusului tau, inclusiv scutece, servetele, haine si biberoane.


 

Cele mai vândute

rucsac pentru mamici
 
104 RON
1 articole în total

Preţ

104 RON105 RON
1104105
rucsac pentru mamici
Ofertă Recomandare
104 RON

Rucsac pentru mame - rucsacul de schimb este un ajutor de neînlocuit pentru fiecare părinte. Acest rucsac unic conține o serie de buzunare speciale pentru depozitarea ușoară a...

DS28968393

Avem în stoc genți de schimb de la diverse mărci renumite. Toate aceste mărci au fost atent selectate pentru calitatea, durabilitatea și funcționalitatea lor.

Fie că cauți o geantă de înfășat elegantă, care să se potrivească cu căruciorul tău sau scaunul de mașină, sau o opțiune mai practică, cu mai multe compartimente și buzunare, noi te putem acoperi. Gențile noastre sunt, de asemenea, fabricate din materiale de înaltă calitate, asigurându-le că durează.