Protectie colț - protectie colt masă și mobilă (4buc)

Cod: DS18818115
34 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Pachetul contine 4 protectoare de colt

Când copiii învață să meargă, cad de sute de ori. Asigurați-vă casa și protejați-vă copiii de lovituri, vânătăi sau dureri de cap. Aceste apărătoare de colț de înaltă calitate vă vor ajuta în acest sens.

Sunt potrivite pentru copii de toate vârstele și în diverse zone ale casei. Le puteți folosi pentru colțuri de mese, noptiere, dulapuri, paturi, rafturi și oriunde aveți nevoie.

Sunt potrivite universal pentru orice material. Materialele de cea mai înaltă calitate și designul special garantează funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Adezivul solid se va asigura că protectorul se ține bine pe loc. În același timp, nu trebuie să vă faceți griji că lipiciul vă va distruge mobila.

Designul universal asigură că sunt potrivite pentru orice mobilier. Sunt potrivite nu numai pentru copii, ci și pentru seniori, sau în spații înguste cu risc crescut de rănire. Faceți-vă casa mai sigură astăzi.


 

SFATUL NOSTRU

Aici va oferim un pachet de 5 comod în care veți găsi 20 de protectii practice de coltar la un preț bun.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PREVENIȚI RĂNIREA COPIILOR CU PROTECTOR DE COLȚ DE SPUMĂ

Când copiii învață să meargă, cad de sute de ori. Fiecare părinte experimentat știe că o cădere puternică pe colțul măsuței poate duce nu numai la vânătăi, ci și la o rănire gravă. Protecțiile de colț sunt o modalitate excelentă de a asigura siguranța copilului în această perioadă sensibilă.

Protecțiile noastre de colț sunt proiectate și testate pentru a fi folosite cu copiii de toate vârstele. Pur și simplu dezlipiți tamponul adeziv și lipiți-l de colțurile meselor și ale altor mobilier.

  • Preveniți rănile capului copilului cu colțurile din spumă moale
  • Faceți-vă casa mai sigură pentru copii, animale de companie și chiar membrii mai în vârstă ai familiei
  • Adezivul de lungă durată asigură o prindere fermă
  • Le poți folosi oriunde în casă
  • Materiale de cea mai înaltă calitate și durată lungă de viață a produsului

 
sarokvedok butorokra

 

ULTRA SIGURANȚĂ ȘI EFICIENT

Aceste dispozitive de protecție pentru margini pentru copii vă protejează în mod fiabil copilul și sunt suficient de puternice pentru a absorbi șocurile. Designul special înconjoară perfect colțul și astfel ajută la protejarea împotriva rănilor.

 

LE VETI FOLOSI ORIUNDE

Protecțiile de colț sunt universale și le puteți folosi oriunde în casă. Sunt potrivite pentru mese, măsuțe de cafea, colțuri de dulapuri, rafturi și oriunde aveți nevoie. Le puteți folosi pe materiale precum lemn, sticlă, ceramică, oțel, marmură, granit și alte materiale.

 

POTRIVIT ȘI PENTRU SENIORS

Preveniți bătrânii să-și zgârie genunchii și coapsele pe colțurile patului sau pe mesele laterale. Evitați să vă loviți cu capul într-un colț periculos. Acești protectori te vor ajuta cu asta.

 

egyedi sarokvedok butorokra

 

UȘOR DE FOLOSIT

Aceste apărătoare grozave de colț au fost concepute de experți pentru a vă proteja copilul de răni în colțurile măsuței de cafea, biroului, dulapurilor TV și alte colțuri ascuțite din casă. Instalarea este ușoară și rapidă. Doar scoateți banda de pe spate și lipiți-o în locul dorit.

 

REZISTENTĂ ADEZIVĂ MARE

Adezivul special de pe spate aderă perfect pe aproape toate suprafețele. Protectorul nu va cădea astfel. Dacă este necesar, poate îndepărta urmele de pași fără a deteriora mobilierul.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

La producerea acestui protector au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate, care garantează o durată lungă de viață a produsului. Designul patentat este conceput astfel incat protectorul sa ofere protectie maximă posibilă.

 

minosegi sarokvedok butorokra

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Culoare albă,
  • Grosimea spumei: 1,1 cm
  • Dimensiuni exterioare: 5,5 x 5,5 x 3,5 cm
  • Material: spuma de plastic
  • Greutate: 1 bucată 5 g

 

AMBALAJ: 4 buc


 

SFATUL NOSTRU

 

BLOCARE PRACTICĂ DE SIGURANȚĂ PENTRU COPII PE DULAPURI PENTRU O CASĂ SIGURĂ

 

încuietoare de siguranță pentru copii de încredere pentru dulapuri

 

Folosiți o încuietoare de încredere pentru dulapuri cu siguranță pentru copii și creșteți siguranța copiilor dumneavoastră mici în casă. Încuietorile practice pentru dulapuri de siguranță pentru copii sunt cu adevărat o necesitate pentru oricine are copii mici.

 

 

OGLINDĂ AUTO UNICĂ PENTRU COPII

 

oglindă auto unică pentru copii

 

Încercați oglinda auto unică pentru copii și obțineți o imagine de ansamblu constantă a ceea ce face copilul dumneavoastră, chiar și atunci când stați într-un scaun auto orientat cu spatele la direcția de mers.

 

 

O DĂDACĂ VIDEO UNICĂ ȘI PRACTICĂ PENTRU BEBELUȘI

 

o dădacă video unică și practică pentru bebeluși

 

Faceți cunoștință cu această dădacă video unică, cu care vă veți ține copilul sub supraveghere și în siguranță, oriunde v-ați afla. Imediat ce micuțului tău îi scapă ceva, te va anunța imediat. Gama excepțională, senzorii sensibili și modul de vedere pe timp de noapte vă vor oferi o imagine de ansamblu fiabilă.

 

 

LAPTOPUL UNIC PENTRU BEBE - ZGOMOT ALB

 

zgomot alb - un ajutor pentru somn

 

Faceți cunoștință cu această suzetă grozavă care îl va ajuta pe micuțul dvs. să adoarmă în cel mai scurt timp. Zgomotul alb îl face o briză. Zgomotul alb le amintește bebelușilor de sunetele pe care le-au auzit în uter. Acest lucru îi calmează și îi relaxează, așa că adorm mult mai devreme.

 

 

CANTAR NOU-NASCUTI COPII

 

cantar digital practic pentru copii de pana la 20 kg

 

Un cântar digital practic pentru bebeluși - cântare pentru copii vă va oferi o imagine de ansamblu perfectă asupra greutății corporale a bebelușului dumneavoastrăEste conceput pentru o utilizare sigură, fiabilă și ușoară. Vă va ajuta să asigurați îngrijire consecventă pentru copilul dumneavoastră.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: