Mâner de siguranță pentru geamuri cu încuietoare - PACHET DUBLU

Cod: 18143
Ofertă Recomandare
104 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Evitați rănile periculoase și creșteți siguranța în casa dvs. Vă aducem o soluție unică și eficientă - mânere de securitate pentru ferestre cu lacăt.

Acest mâner este literalmente o necesitate pentru oricine are copii mici sau are grijă de bătrâni. Acesta servește drept cea mai sigură asigurare pentru copii. Le puteți folosi și ca siguranță împotriva deschiderii neintenționate a ferestrelor sau a ușilor de balcon pe coridoare, de asemenea, în școli, grădinițe, clinici, case de bătrâni, de exemplu.

De acum încolo, nu trebuie să vă faceți griji că copilul deschide ferestrele sau ușile balconului în absența dumneavoastră și provoacă un accident urât. După închiderea ferestrei, trebuie doar să apăsați încuietoarea și fereastra va fi închisă în siguranță. Trebuie să utilizați cheia pentru a o redeschide.

Mânerul ferestrei cu siguranță este universal și este potrivit pentru majoritatea ferestrelor sau ușilor de balcon. Protejați-vă copiii de răni cu acest mâner rezistent pentru copii.


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici veți găsi un pachet convenabil de patru chei de securitate de calitate la care primiți transport gratuit.

De asemenea, vă recomandăm un detector de fum împotriva incendiului.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

MÂNERE DE SIGURANȚĂ PENTRU SIGURANȚA FAMILIEI DVS

Siguranța este problema numărul unu atunci când vine vorba de familia ta. Într-o gospodărie cu copii mici, totul ar trebui să fie în siguranță, astfel încât să nu se întâmple nimic copiilor. Vestea bună este că există o soluție rentabilă pentru a vă asigura ferestrele. Vă aducem aceste mânere unice pentru ferestre de securitate la un preț bun.


mâner unic de siguranță

 

CEA MAI EFICIENTĂ SOLUȚIE DE ACCIDENTE

Un dispozitiv de blocare pentru copii este cea mai eficientă soluție pentru asigurarea ferestrelor dumneavoastră. Asigurarea clasică pentru copii poate depăși copiii mai deștepți. Dar această asigurare este cât se poate de sigură și practică.

 

UNDE ÎL FOLOSEȘTI ORIUNDE

Mânerul ferestrei are o dimensiune universală, care este potrivită pentru majoritatea ferestrelor din plastic, ferestrelor euro, ferestrelor din aluminiu, ușilor de balcon, ferestrelor pliante și clasice. Sunt instalate în locul mânerului original. Designul este universal pe partea stângă și dreaptă a ferestrelor.

De asemenea, le puteți folosi ca siguranță împotriva deschiderii neintenționate a ferestrelor sau ușilor de balcon pe coridoare, de asemenea în școli, grădinițe, clinici, case de bătrâni și altele.


maner universal de siguranta

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ CHEIA DE SIGURANȚĂ

Instalarea este ușoară și rapidă. Puteți înlocui cu ușurință mânerul ferestrei de securitate cu mânerul actual al ferestrei. Apoi, dacă este necesar, apăsați încuietoarea pentru a încuia geamul. Trebuie să utilizați cheia inclusă pentru a debloca. Manerul îți permite sa controlezi geamul în toate pozițiile și în poziția de micro-ventilatie.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

La producerea mânerelor de siguranță au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate, care vor asigura durabilitate maximă chiar și în cazul utilizării intense. Sunteți sigur că mânerele vă vor servi mulți ani.

 

DIMENSIUNI

maner practic de siguranta


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: